luni, 19 septembrie 2022

Cine vrei să fii astăzi?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Proclamați-vă dreptul de a fi – nu în mânie sau glumă, ci în realitate. 

Cei mai mulți dintre voi, cei care citiți acest mesaj, v-ați ascuns atât de bine de ceilalți zeci de ani, chiar eoni, încât nu mai înțelegeți cine sau ce sunteți. Așa că, le acordați celorlalți dreptul să fie zgomotoși, sarcastici, furioși, verbali sau orice altă acțiune prin care își proclamă dreptatea. La rândul vostru, s-ar putea să vă exprimați îngrijorarea în legătură cu cuvintele sau acțiunile lor, dar nu dreptatea voastră interioară de a fi. 

Noi, cei din Univers, nu ne adresăm nevoii voastre interioare de a protesta sau de-a vă verbaliza dreptatea interioară, ci mai degrabă să vă trăiți acea dreptate interioară. Simțiți nevoia să vă verbalizați preocupările? Atunci faceți-o. Doriți să vă trăiți viața potrivit nevoilor voastre? Atunci faceți-o. Simțiți că trebuie să faceți asta sau să spuneți aia datorită așteptărilor altora? Atunci reevaluați-vă acțiunile și gândurile. 

Acest subiect a fost discutat de mai multe ori ca fiind momentul ca voi să refuzați acele ar trebui și trebuie – o versiune simplificată a Cine sunteți Voi? 

Pe măsură ce avansați în noua voastră ființă, acele părți pe care nu le mai simțiți ca fiind potrivite în voi, vor crea mai mult stres și frică. Deveniți cu rapiditate un instrument fin acordat la o lume nouă. Lumea exterioară nu mai există pentru voi. Nu contează cât de mult v-ar lipsi certitudinea a cine ați fost cândva, acel loc nu mai există. 

Poate credeți că puteți sări între noua voastră lume și cea veche. Că vă puteți preface făcându-vă puțin rău vouă și altora. Nu vă mai puteți preface. Pentru că dacă o faceți, ființa voastră interioară se va zgudui și cutremura. Chiar dacă acest ultim gând pare a fi o afirmație ciudată, este adevărul vostru actual. 

Atunci când structurile pământului sunt deranjate, pământul începe să se cutremure. Dacă sunteți cu toții una și ați ajutat la trecerea Pământului dincolo de 3D, atunci dețineți unele din aceleași calități fizice ca Pământul. Chiar dacă această explicație le pare multora exagerată, dorim ca voi să înțelegeți cât de dramatice sunt încercările voastre să vă întoarceți la ceea ce voi numiți ”normalul” 3D. Acea parte a vieții voastre s-a încheiat exact așa cum nu mai simțiți nevoia să sugeți o suzetă pentru sugari. Nu există nimic la ce să vă întoarceți sau să abordați. 

Viața voastră 3D s-a încheiat. 

Mulți dintre voi afirmați acum că vă bucurați să interacționați cu familia și prietenii voștri 3D. Că vă este ușor să săriți între dimensiuni – inclusiv 3D. Chiar dacă puteți sări între dimensiuni, nu mai puteți selecta o casă de bază 3D sau mai mică. 

Cine sunteți voi? Nu cine ați fost voi. Sau cine veți fi. Ci cine sunteți voi acum? Să pretindeți că ați fi cineva din trecutul vostru sau din viitorul vostru nerevendicat este necinstit. Și dacă pretindeți că ați fi cineva din trecutul sau viitorul vostru, vă veți cutremura în interior. 

Aveți destule de procesat fără să încercați să fiți cineva cine nu sunteți. Nu puteți pretinde că sunteți o ființă 3D sau o ființă viitoare, nu mai mult decât un adolescent 3D ar putea pretinde cu succes că este un sugar sau un matur adult. Acele jocuri s-au încheiat. Sunteți cine sunteți. Și știți ce vă face să vă simțiți confortabil acum – nu mâine sau ieri, ci acum. 

Veți trece prin multe schimbări interioare în următoarele câteva săptămâni – toate acestea vă vor îndrepta în direcția cea mai potrivită pentru voi în acel moment. Dacă vă urmați indiciile interioare, veți trece cu brio prin următoarele câteva săptămâni. Dacă vă pretindeți a fi cine ați fost sau nu sunteți încă, vă veți cutremura în interior. Vă aflați exact în locul potrivit la momentul potrivit. Lăsați ca asta să vă fie suficient deocamdată. Veți dobândi fiecare în felul vostru abilitățile de care aveți nevoie. 

Cine sunteți astăzi? Nu ieri. Și nici mâine. Cine sunteți voi astăzi? 

În 3D v-ați stabilit o rută a corectitudinii/dreptății pe care ați încercat să o respectați. Chiar dacă acea rută ar fi putut devia, a fost o rută la care ați încercat să reveniți cât mai curând cu putință. O hartă a vieții pe care ați creat-o la o vârstă relativ fragedă. 

Sunteți o ființă nouă, într-o lume nouă, fără să aveți obiective concrete. Într-un fel, sunteți un sugar Universal care își crează o viață nouă, dar fără obiective de viață dincolo de ceea ce se întâmplă acum. Sunteți o ființă nouă. Lumea este nouă. Nu există așteptări de la Universuri sau din interiorul vostru cu privire la ceea ce aveți nevoie în acest moment. 

Încetați să încercați să formulați un viitor concret când acel viitor este zilnic creat. Nu există alte obiective decât descoperirea modului cum să vă trăiți cel mai bine noua voastră viață într-o lume nouă – fiecare zi pe rând. Lăsați acest concept contraintuitiv să vă pătrundă ființa. Deocamdată nu mai trebui să plănuiți sau să proiectați nimic – doar să vă bucurați să fiți în fiecare zi. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.