vineri, 23 septembrie 2022

Lăsați ca Adevărul să fie spus

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, preaiubite ființe de lumină, noi suntem Andromedanii. Venim ca civilizație să ne împărtășim energia, iubirea și pacea acum cu voi. Vă invităm să vă deschideți inimile prezenței noastre, astfel încât să vă putem dărui tot ceea ce este potrivit și necesar să vă ajute în ascensiune în acest moment. 

În întregul Univers al Creatorului curge acum un val de energie și intenție. Acest val de energie are un scop și o intenție foarte clare și care sunt extrase din sursa Creatorului. Această energie și intenție este să lăsați adevărul să fie spus, în timp ce energia curge, vibrația sa se accelerează. Fiecare ființă care se conectează cu el este invitată să se deschidă, să trezească adevărul din propria ființă și, cel mai important, să exprime acel adevăr în realitatea sa, indiferent dacă se află pe Pământ sau în planurile interioare. Fiecare suflet va fi invitat să-și spună adevărul; asta este o schimbare foarte incitantă în ascensiune. Înseamnă că adevărul Creatorului se trezește, reverberează și înflorește din adâncurile esenței fiecărei persoane sau suflet. Esența lor se ridică să se conecteze cu realitatea ca să fie împământată, exprimată și creată în frumusețe. Cei care se află pe Pământ au cea mai frumoasă realitate de experimentat pentru că voi veți fi în măsură să simțiți fizic, să atingeți, să gustați, să simțiți și să vedeți aici adevărul Creatorului. Acesta este un dar extraordinar. Este motivul pentru care vă aflați acum în existență pe Pământ, pentru că sufletul vostru dorește cu adevărat să-l simtă pe Creator în atât de multe moduri care sunt reale și tangibile. 

Pe măsură ce acest val de energie și intenție foarte pură curge, depinde de voi să îl invitați în ființa voastră, să vă conectați cu el, să lăsați acea energie să curgă ca o cascadă sau duș peste și prin ființa voastră, va fi ca o lumină sclipitoare, trezind esența, puritatea și adevărul ființei voastre. Vă puteți imagina unde se află esența, adevărul și puritatea în corpul vostru sau pur și simplu le puteți da voie să se activeze. În timp ce energia curge ca un duș peste ființa voastră, noi, Andromedanii, vă încurajăm să repetați în minte sau cu voce tare: 

Las ca adevărul să fie spus. 

În timp ce repetați această afirmație respirați profund, inspirați și expirați profund după fiecare repetare. Vă veți da voie să inspirați energia. Lăsați și încurajați energia să curgă în esența voastră. Asta poate dura ceva timp sau se poate manifesta instantaneu. Pe măsură ce fuzionează și se îmbină cu esența voastră, o activare va începe să se producă. În timp ce activarea are loc, s-ar putea să simțiți o senzație diferită sau o energie diferită curgând din ființa voastră. S-ar putea să descoperiți că nu vă mai puteți menține mintea concentrată asupra afirmației sau poate veți avea o viziune, va fi ceva care vă va ajuta să recunoașteți că activarea a avut loc. Vă puteți bucura de această activare și când vă simțiți pregătiți, dați-vă voie să repetați: 

Exprim adevărul care trebuie rostit. 

În timp ce repetați această afirmație în tăcere sau cu voce tare, s-ar putea să simțiți sau să recunoașteți energia începând să curgă în ființa și în realitatea voastră. Este important să lăsați energia să curgă în Mama Pământ și în chakra voastră Steaua Pământului, aflată sub tălpile voastre. Poate doriți să repetați această afirmație atâta timp cât simțiți că este potrivit și apoi pur și simplu să stați energie și să vă bucurați de ea. S-ar putea chiar să simțiți că este nevoie să umblați, să alergați, să dansați sau pur și simplu să vă mișcați ca să permiteți exprimarea deplină a energiei și împământarea ei completă. Este o activare puternică care vine să susțină ascensiunea tuturor pentru că activează adevărul din ființa voastră, adevăr de care este posibil să nu fiți conștienți, adevăr din vieți trecute sau simultane și adevăr care vă servește în acest moment. 

Veți descoperi că adevărul vă influențează mai întâi realitatea voastră personală. Lucrurile care ar fi putut fi iluzii în realitatea voastră s-ar putea să dispară sau s-ar putea să aveți o inspirație care să vă îndrume pe o cale diferită. Înțelepciunea, adevărul care apar este foarte probabil să vă servească mai degrabă propriei ascensiuni decât mai marii ascensiuni a tuturor. Cu toate acestea, vor fi unii care vor primi adevărul care să servească multora. Cu cât mai mult practicați această activare, cu atât vibrația voastră va deveni mai rapidă și veți sclipi cu o lumină din ce în ce mai strălucitoare, devenind mai luminoși și mai împuterniciți în adevărul și ascensiunea voastră. 

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că s-ar putea să fiți îndrumați să priviți lucrurile în mod diferit și acest lucru poate fi provocator și chiar dureros uneori. Cu toate acestea, totul are rolul să vă aducă în aliniere cu adevărul vostru. Adevărul sufletului vostru și exprimarea Creatorului prin ființa voastră. Cei curajoși și aventuroși sunt cei care își asumă această activare și își dau voie să o experimenteze. Fiecare suflet și persoană, în special pe Pământ caută adevărul. Cu toate acestea, adevărul nu este întotdeauna ceea ce voi v-ați așteptat sau dorit, este exact ceea ce sufletul vostru are nevoie și cere. 

Noi, Andromedanii, vă vom lăsa să contemplați cuvintele noastre și activarea, să luați în considerare dacă doriți să participați la această următoare fază a ascensiunii. Este în totalitate alegerea voastră. Adevărul întotdeauna există în voi și întotdeauna aveți oportunități să vă exprimați adevărul. Actualul val al ascensiunii este pur și simplu un impuls care vă încurajează să vă conectați la un nivel mai profund, mai intim cu adevărul vostru și vă susține să faceți acest lucru cu o mai mare accelerare. 

Iubirea noastră este veșnic cu voi, 

Vă mulțumim, 

Noi suntem Andromedanii

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.