duminică, 18 septembrie 2022

Cheile către Libertate - partea a 5-a

 

Morișca de vânt 

Acest moment acum aduce cu el o nouă direcție. Ca o morișcă de vânt v-ați rotit cu fiecare schimbare a energiei. Aceste vânturi încetinesc acum și vă găsiți focalizați, sau cel puțin începeți să vă focalizați, asupra unui loc. Toate pregătirile și ”actualizările”, dacă doriți, v-au schimbat atât pe voi cât și viața voastră. Nu sunteți la fel ca înainte de 12-21-12 și probabil că nu vă gândiți la aceleași lucruri. Această evoluție care are loc acum pentru atât de mulți, a modificat și modifică cursul planetei. Sunteți Una. 

Așadar, încotro vă îndreptați? În timp ce participați la fiecare zi, vi se va arăta răspunsul. Orice ce căutați mai mult – focalizați-vă pe acel ceva. Aproape comandați morișca de vânt și întotdeauna ați făcut-o. Cu conștiința de acum, direcția și sosirea voastră nu sunt o surpriză. 

Creația nu este magie, așa funcționează viața. Sincronizarea și apariția lucrurilor depind de claritatea intenției voastre și cea a universului. Funcționează de fiecare dată. Consecvența și perseverența accelerează procesul. Menținerea moriștilor voastre de vânt stabile, vă garantează că veți ajunge exact acolo unde intenționați. 

Ceea ce încetinește procesul este îndoiala. Neîncrederea este ceva cu ce suntem familiarizați cu toții. Fiul meu a desenat când avea 12 ani o bandă de desene animate cu 3 secvențe. În prima era un bărbat care sărea de pe un acoperiș. În a doua era același bărbat care zbura spunând, scris într-o bulă de dialog, ”Zbor! Nu-mi vine să cred!” În a treia secvență, acesta cade la pământ. 

Poate că credința a căpătat o reputație proastă. A fost folosită ca să ne manipuleze și ni s-a cerut să o atribuim lucrurilor pe care nu le putem vedea, dar ni s-a spus că sunt adevărate. Să crezi într-o carte sau într-un Dumnezeu invizibil, nu este același lucru. Ceea de ce aveți nevoie acum este încrederea în voi înșivă, în actul creației și în legea atracției. Aceste idei s-ar putea să fi fost simțite contrare ”realității” atunci când ați crezut tot ceea ce vi s-a spus de către instituțiile voastre și purtătorii lor de cuvânt – mass-media. Aveți alte informații acum și puteți decide singuri ce este real. Credeți în visele voastre și urmăriți-le cum se dezvoltă. 

Este ca și cum ați vorbi cu voi înșivă. În acest plan fizic este nevoie de acțiune precum și de încredere. Există o diferență între să faci ceva pentru că așa ți s-a spus și să faci ceva ca mijloc de-ați atinge scopul pe care tu ți l-ai propus. Gândurile și, într-o mare măsură, sentimentele determină efectul pe care îl au acțiunile noastre. Trebuie să se simtă bine ca să aibă efectul dorit. Asta înseamnă că voi trebuie să vă simțiți bine. Fericirea nu este frivolă, este imperativă. 

Cu ideile de ”etica muncii”, ”dedicare” și ”productivitate” ați fost hrăniți forțat timp de generații. Aceste atitudini fictive sunt văzute ca ingrediente necesare pentru ”câștigarea existenței”. Fiecare este prezentată ca o calitate ”bună” de avut, inspirând încredere și dependență. Acestea nu sunt calități ”rău” de posedat, dar nu pot fi determinate cu exactitate de altcineva. Adică, fără să-și folosească propria agendă ca indicator. Când sunt judecate din exterior, ele sunt indicatori ai atingerii scopurilor altcuiva, nu ale voastre. Prin urmare, ele sunt opinii, nu adevăruri. 

Nu este posibil să câștigați ceea ce aveți. Este dificil să vă învârtiți asta în jurul capului; această lipsă a necesității de-a ”câștiga”. Cu toate acestea, ”câștigarea existenței” este o idee intenționat plasată în rândul populației ca să paveze calea către sclavie. Dacă câștigați ceva de genul existenței, înseamnă că sunteți dependenți de cineva care vi-l oferă. De asemenea, înseamnă că vă poate fi luat. Voi trăiți. Nici un câștig nu este necesar. 

S-au jucat cu cuvintele și le-au introdus în dialogul nostru. Asta ca să continuăm, fără ezitare, și să urmăm planul. Nu puteți fi decât dedicați și productivi; tot ceea ce faceți este un mijloc pentru un scop. Să vă fie clar încotro este îndreptată morișca voastră de vânt astfel încât să ajungeți în locul pe care l-ați ales în mod conștient. 

Asta nu înseamnă că dacă vă păstrați locul de muncă eșuați în vreun fel. Vă cere să regândiți orice judecăți pe care le aveți cu privire la opțiunile alternative. Toate judecățile sunt separatoare și această judecată particulară doar menține sistemul actual al sclaviei în funcțiune. În cele din urmă, cu toții prosperăm fără nici o idee de-a ne ”câștiga existența”. 

Dacă nutriți gânduri de lene sau de o stare de bunăstare, înțelegeți că ați fost hrăniți cu ele. Fiecare dintre noi este în egală măsură demn de hrană, îmbrăcăminte și adăpost indiferent de circumstanțe. 

O poftă pentru ”mai mult” este predominantă astăzi în om. Este văzută nu din cauza vreunei trăsături înnăscute, ci pentru că a fost creată să servească și apoi înconjurată cu o opulență pe care nu ar putea-o avea niciodată. Apoi (omului) i s-a spus că poate munci pentru asta – dacă devine favorabil celui aflat la putere. Să aibă ”mai mult” a devenit morcovul de pe băț. Un morcov de 14 carate. 

Adevărata natură a omului se găsește în interior. Pătrunzând adânc în interiorul vostru veți descoperi că libertatea, confortul și sănătatea sunt, de fapt, ceea ce voi căutați, spre deosebire de ”mai mult”. Astăzi, pe Pământ, ele vin împreună cu bogăția. Ei bine, nu trebuie să o facă. 

Așadar, alegeți, concentrați-vă și intenționați. Aveți încredere în voi. Aveți încredere în proces. Cu ajutorul acestor mijloace veți ajunge oriunde ați îndreptat și fixat acea morișcă de vânt. Faceți-o fără să aveți vreo părere despre direcțiile altora, iar libertatea de-a ne conduce nestingheriți propriile vieți, ne va conduce pe toți la suveranitate. 

Noi suntem cei pe care i-am așteptat.



Voi toți, tot timpul 

Înțelegerea voastră despre o ființă suverană, nu este completă. Voi nu întrupați suveranitatea, ci vă jucați de-a ea folosind cuvintele. Atâta vreme cât frica este prezentă ca o reacție intestinală la o formă iluzorie de orice fel – animată sau neanimată (neînsuflețită) – nu sunteți suverani. Suveranitatea nu este o condiție prezentă numai când ați ”câștigat în fața” vreunui act de înșelăciune sau criminal; este prezentă 24/7. 

Stăpânirea/măiestrirea formei fizice vă va propulsa către suveranitate. Suveranitatea nu este doar o declarație de independență. Înseamnă să fii loial unei singure forme, cea care este întrupată și focalizată pe ACUM. Acest adevăr poate fi înțeles în multe feluri. 

Conștiința deplină cere o constantă atenție, tenacitate și 100% din capacitatea voastră. Noi, oamenii, am devenit leneși și, într-un fel, ne cerem dreptul să ”luăm o pauză” de la conștientizare, atenție și focalizare – văzându-le ca pur și simplu ”mai multă muncă”. 

Acest lucru a fost intenționat. Înrobirea a fost interesată în primul rând de mințile noastre mai degrabă decât de trupurile noastre. Dacă acestea (mințile noastre) devin întreprinderi epuizate sau neroditoare, suntem mai ușor de controlat. 

Lucruri precum gadgeturile de divertisment îi atrag în special pe cei tineri; cei care sunt ca niște bureți și cresc apoi dependenți de tot ceea ce le spune o mașinărie, inclusiv despre ei înșiși. Asta ÎN LOC să gândească, creeze sau să-și construiască o existență mai productivă, captivantă și puternică. Conștientizarea acestei manipulări este necesară pentru o imagine completă a acestei vieți. 

Ca să puteți schimba fizicul, nu trebuie să păstrați nici o rămășiță a vreunei idei că asta este ceva ”greu”. Priviți acel ceva așa cum ați face cu orice abilitate pe care încercați să o Stăpâniți (la nivel de măiestrie). Sunt încercări și ratări, dar pe măsură ce explorați deveniți mai pricepuți și, în timp, devine mai ușor de făcut. 

Măiestria pentru orice necesită atenție și practică. Pașii folosiți sunt următorii: 

Necesitatea 

Focalizarea/Concentrarea 

Explorarea 

Încercarea 

Greșeala 

Practica 

O mai mare explorare 

și de cele mai multe ori – Repetarea 

Dacă nu aveți control asupra tuturor fațetelor creației la dispoziție, nu vă veți recunoaște propria mână atunci când lucrurile vor apărea (manifesta). Ceea ce se înțelege prin termenul ”control” este claritate și conștientizare. 

Probabilitatea și posibilitatea manifestării există într-un procent mult mai mare decât îi acordați voi credit. Asta este așa ca voi să rămâneți adormiți și inconștienți de puterea care stă în cuvinte, în situații, în sunet și chiar în locurile în care vă adunați. Toate acestea schimbă nivelul emoțional deținut și, prin urmare, ceea ce este creat. 

Conștiința este mai mult decât un loc de muncă cu normă întreagă; este o stare de-a fi. Din momentul în care ați ajuns acolo, ceea ce se întâmplă este că viața voastră poate fi mai ușor de urmărit și de înțeles. Nu cu un sentiment de vinovăție sau vină, ci prin conștientizare – astfel încât alegerile făcute să fie dorite, fie schimbate dacă nu sunt (dorite). 

Toate acestea nu înseamnă că viața ta este vina ta, ci, mai degrabă, că viața ta ești TU. Nu este parțial tu, este un conglomerat de rezultate al puterii voastre creatoare. Puterea care este și întotdeauna a fost afectată de tot ceea ce voi aduceți în (procesul creației voastre) – împrejurimile, mediul și comunitatea voastră. 

Dacă luați un aspect al vieții voastre, în special unul în care ați divorțat de responsabilitate, și îl priviți cu adevărat – devine evident cum se întâmplă. Gândurile pe care le aveți, credințele, convingerile pe care le aveți, cuvintele pe care le repetați în tăcere sau cu voce tare, conversațiile la care participați, muzica și programele pe care le ascultați – toate acestea sunt creatoare. Sunteți un burete, dar mai mult de atât – nu un absorbitor inert de informații, ci o ființă simțitoare. Tot ceea ce este absorbit devine apoi o parte a ceea ce se transformă în viața voastră. 

Practica și repetarea sunt necesare pentru atingerea Măiestriei în orice. Măiestria nu este ceva conferit prin magie câtorva merituoși, ci rezultatul final al focalizării, concentrării, determinării și intenției unei singure ființe suverane. Acesta ești tu. Aceasta sunt eu. Aceștia suntem noi. 

Noi suntem Cei pe care i-am așteptat.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

Partea 1-a

Partea a 2-a

Partea a 3-a

Partea a 4-a


Vă rog pe cei care doriți să preluați sau distribuiți acest material să indicați atât autorul și sursa originală cât și traducătorul și link-ul la această postare.

Vă mulțumesc!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.