miercuri, 7 septembrie 2022

Furtuna care vine

Unul prin Sophia Love 

6 Septembrie 2022 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus cu privire la haosul care se apropie.* 

Acesta se va simți haotic pentru oricine care nu este conștient de ceea ce se întâmplă de fapt. 

Nu vă înșelați. Evenimentele, așa cum se desfășoară, vor părea haotice oricui le urmărește. Cu toate acestea, profunzimea sentimentelor va fi destul de diferită pentru fiecare dintre voi. Asta datorită nivelelor diferite de conștientizare. 

Dacă sunteți total inconștienți de semnificația de bază a acestor evenimente, sunteți susceptibili să fiți cei mai înspăimântați de ele. Să știi înseamnă să înlocuiești frica cu activitatea. Vor fi atât de multe de făcut. Auto-distrugerea societății pământești vă va da semnalul. 

Își crește treptat viteza catastrofelor și, pe măsură ce o face – haos. Asta din cauza faptului că ordinea nu mai poate fi menținută într-un sistem atât de întunecat. Frecvența (actuală) nu o poate susține. 

Vă este sugerat să vă pregătiți pentru furtuna care vine. 

Voi, cei care citiți discuții ca acestea, sunteți faruri pentru cei care se vor pierde atunci când va sosi; Faruri în Furtună. 

Deși, asta nu este o profeție, este o reamintire blândă că pentru aceste vremuri ați venit acum. Ați știut că se va încheia așa cum o va face și că atunci când o va face, va fi nevoie de voi. 

Ați profitat de această șansă și ați fost, parțial, aleși din cauza acelui entuziasm. 

Totodată, ați fost aleși datorită abilităților, priceperii voastre. Știți cum să faceți asta și ați servit într-o calitate similară și de alte dăți. Rasa umană este una este una prețuită și ați vrut să ajutați. 

Veți ști ce să faceți atunci când vi se va cere să o faceți fie direct, când vi se va cere, fie indirect, în funcție de circumstanțe. 

Vremea voastră va sosi destul de curând, dragii mei oameni; de fapt, seria voastră de momente. Sunt multe de făcut. 

Vor fi ceea ce vor atăta ca pierderi. Acestea sunt temporare. Dar sunt și atât de multe victorii. 

În cele din urmă, veți fi cu toții împreună să sărbătoriți odată ce schimbarea și Ascensiunea se vor fi încheiat. Așteptați cu nerăbdare acea zi și aduceți-vă aminte că pentru asta ați venit. 

Sunteți atât de iubiți, oameni dragi.

Amintiți-vă, sunteți pregătiți pentru un asemenea răsfăț. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

 

 

*Haos: o stare de totală confuzie sau dezordine; o totală lipsă de organizare sau ordine.

Orice masă (de oameni) confuză, dezordonată

Infinitatea spațiului sau materiei neformate presupusă că ar fi precedat existența universului ordonat”

(Dictionary.com)

 

Au mai fost adăugate de către Sophia unele referiri, explicații anterioare date de Unul în alte conversații cu privire la această perioadă. Sunt redate mai jos: 

A fost o discuție despre cei care trec dincolo, mor, chiar acum: 

”În acest caz și eră, toate trecerile dincolo sunt mișcări fie către Noul Pământ, fie către un alt loc pe care l-au ales ei. Capturarea sufletelor s-a încheiat.” 

Această ”capturare a sufletelor” a fost o referire la ciclul de reîncarnare al sufletelor pe pământ. 

Am întrebat despre sincronizare (zâmbet) și asta mi s-a spus: 

”Ceea ce se întâmplă este haotic și dintr-o dată pentru că, deși au existat semne treptat de-a lungul timpului, există un moment precis în care frica și efectul ei nu mai pot fi susținute.*

În acel moment de rupere, va părea că totul erupe deodată.

Când acest lucru se va întâmpla, voi veți fi calmul în furtună.” 

*Adică, susținute de frecvența actuală a Pământului. Este prea rapidă acum ca să susțină așa ceva cum este frica. Așadar, orice are frica ca frecvență de bază se va prăbuși în acel moment. 

Ceea ce am dedus din asta este că în curând va fi ora spectacolului și că unele lucruri se vor petrece într-o succesiune rapidă. A existat sentimentul că aceste lucruri se vor petrece atât la nivel personal, cât și global.

 

 

 Traducere Monica Poka

 Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.