miercuri, 14 septembrie 2022

Dați drumul

 

Unul prin Sophia Love 

10 Septembrie 2022 

Pe planeta voastră s-au întâmplat lucruri care vă vor schimba traiectoria liniilor temporale – la toate. Forțele benefice care conduc această operațiune au început să-și execute planul pe deplin. Asta înseamnă că lucrurile nu mai depind de reacțiile celor care au condus anterior. Se va merge înainte așa cum a fost planificat – cu intenție și direct. 

Motivul pentru care planurile sunt în mod agresiv urmate este că adevărul a fost atins. Este suficient de răspândit în suficient de multe locuri încât la un moment dat fiecare adult care gândește să fi pus sub semnul întrebării ”povestea oficială” care i-a fost spusă. 

Această îndoială inițială este cea care conduce la o trezire finală deplină. Timpul necesar pentru trecerea de la îndoială la trezire nu poate fi ghicit de nimeni. Va fi diferit pentru fiecare. Ceea ce este la fel și garantat este destinația finală. Asta ar fi ”Trezirea”. Puteți spune acum, cu încredere deplină, că Pământul vostru împreună cu toți locuitorii ei se îndreaptă într-acolo. 

Deși poteca este largă și cu multe ocoliri, are o singură destinație – Trezirea. 

Ceea ce se va întâmpla în continuare și se întâmplă acum, se va întâmpla datorită orchestrării deliberate a celor care duc la îndeplinire această inversare fizică a controlului. Acestea fiind spuse, va fi important în următoarele săptămâni și luni să ne amintim că tot ceea ce se întâmplă este în beneficiul rasei și duce la Trezirea deplină. 

Dacă există acte violente neașteptate și victime, acestea sunt rezultatul izbucnirilor din partea acestor ”pretinși controlori”. Fiecare situație de acest fel va fi oprită rapid dacă n-a fost în prealabil zădărnicită. Sunt de așteptat astfel de evenimente deoarece violența și disprețul față de viața umană sunt ”cărțile de vizită” ale acestor ”pretinși controlori”. N-au intenționat niciodată să renunțe, să plece sau să piardă. Nu vor face acest lucru în liniște, blând sau de bunăvoie. Prin urmare, așteptați-vă la un pic de haos. 

Cu toate acestea, aveți încredere că daunele vor fi reduse la minim și că cele mai bune interese ale omenirii sunt gândul care motivează grupul aflat în prezent la conducere. Ați numit acest grup ”pălăriile albe” și, deși nu există o culoare anume care să fie bună sau rea sau câștigătoare sau perdantă – referirea este potrivită și rapid de priceput. 

Ceea ce se întâmplă acum poate fi șocant și dificil la orice nivel. Așteptați-vă să fiți surprinși și prinși cu garda jos. Asta înseamnă că deși s-ar putea să vă simțiți pe deplin pregătiți pentru adevărul despre lumea voastră, dezmembrarea fizică a structurii societății voastre să fie o mare problemă. Nu există nici o modalitate de-a vă pregăti în mod adecvat pentru efectul ei, nu în fiecare domeniu al vieții voastre fizice. 

Pregătirea este menită – să fiți pregătiți să dați drumul.   

Renunțarea la prezumțiile sau presupunerile anterioare în fața noilor informații va fi imediat oprită de intelectul vostru. În acele momente vă dați seama că, împreună și la fel cu toți ceilalți, ați fost induși în eroare. Conștientizarea înșelăciunii vă va fi de folos în acele momente. Pentru că până și în surpriza și confuzia voastră inițială puteți să vă întoarceți la acea conștientizare și apoi să vă ajustați așteptările și convingerile. 

Fiți deschiși la orice. Părerile voastre despre ceilalți sunt obligate să se schimbe pe măsură ce adevărurile apar. Rămâneți flexibili și nu vă grăbiți să judecați. Ceea ce se întâmplă acum este o schimbare globală. Ăsta nu-i puțin lucru. Voi sunteți la cârmă; fiecare acceptare și ajustare făcută lucrează la creșterea vitezei Trezirii globale. 

Unimea voastră este pe deplin actualizată în această Trezire. 

Raza voastră de acțiune este mai vastă decât știți. Se întinde pe tărâmuri și dimensiuni, nu doar pe mile. Pentru că voi sunteți ființe eterne cu mai multe fațete. V-ați oferit înțelepciunea și abilitățile cu grație și generozitate să ajutați într-un moment fragil. 

Punctul culminant al eforturilor voastre va fi acum pe deplin vizibil. Rezultatul este gloria și magia, abundența și beatitudinea. De-asta ați venit să faceți ceea ce faceți cel mai bine. 

Munca voastră nu s-a încheiat. Începe cu seriozitate acum pe măsură ce acționați cu o conștiință deplină. Va fi o muncă plină de bucurie și o veți duce la bun sfârșit fără probleme, așa cum ați făcut-o de atâtea ori ”înainte”. 

Pregătiți-vă. Nu este momentul să ghiciți ce vedeți sau auziți sau ”știți”, indiferent de cât de ”neobișnuit” ar putea părea. În majoritatea cazurilor ”obișnuitul” era o fațadă. Ceea ce iese acum la iveală este Adevărul, iar în esența voastră, voi sunteți cei care spun Adevărul. 

Aveți încredere în voi, dragii mei, dragi Lucrători în Lumină. Momentul vostru se apropie. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.