miercuri, 21 septembrie 2022

Voi sunteți Adultul

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este momentul să vă mutați atenția de pe ceea ce a fost pe ceea ce va fi. 

Mulți dintre voi urmăresc și cred în existența haosului mondial raportat prim mass-media voastră. Deplângeți această acțiune înfricoșătoare și acea afirmație furioasă crezând că nu mai este nimic de discutat. Desigur, nu acesta este adevărul. Pur și simplu v-ați păstrat doar ochelarii pentru vești proaste. Așadar, vă face plăcere să priviți haosul în loc să observați iubirea care trage cu ochiul peste tot în lume.

Poate credeți că ultima afirmație este falsă, că nimic iubitor nu este afișat sau va fi afișat. Sau poate ați decis să așteptați până când iubirea este pe deplin evidentă înainte să încetați să credeți în cel mai rău rezultat din lume. Nu contează, pentru că cu sau fără ajutorul vostru, Pământul s-a mutat într-o atitudine iubitoare. 

Diferența este că voi nu. Poate credeți că veți trece de la frică și furie la iubire când acest lucru se întâmplă în viața voastră sau este afișat prin intermediul mass-media. Poate nu credeți că pe Pământ este posibilă o viață plină de iubire. Nu contează. 

Tot ceea ce contează este că nu vă împliniți nevoia personală de iubire. 

Pământul a trecut dincolo de 3D. Ca să facă acest lucru, Pământul a trebuit să se îndepărteze de frica și furia care s-au acumulat de eoni. Așa că, minoritatea oamenilor de pe Pământ care promovează acum frica și furia, se învârt din ce în ce mai repede încurajându-i pe aceia dintre voi care acceptați minoritatea celor care instigă frica, să credeți că ei sunt pământenii dominanți. 

Iubirea este întotdeauna mai blândă și, de cele mai multe ori, mai puțin zgomotoasă decât frica. 

Așadar, actuala iubire pământească este o senzație de liniște care pare să fie dominată de frică și furie. Pământul poate fi echivalat cu un părinte care își observă copilașul în timp ce acesta manifestă public o izbucnire de furie. Acel părinte poate face trei alegeri – să lase copilul să-și manifeste furia, să distragă atenția copilului cu o acțiune mai potrivită sau să capituleze în fața cerințelor copilului. Aceia dintre voi care urmăriți știrile cu frică sau mânie, cedați, într-un fel, în fața cerințelor copilului. 

Acele ființe pământești care doresc să rămână 3D, nu merg în liniște noaptea. Comportamentul 3D a fost întotdeauna foarte asemănător cu cel al unui copil mic, lucru care a fost valabil pentru toate ființele pământești când Pământul a fost 3D. 

Desigur, ați putea răspunde ”Această sau acea acțiune 3D este atât de nedreaptă sau greșită.” Și ați avea dreptate într-o lume plină de iubire. Dar acele comportamente pe care le găsiți atât de ofensatoare sunt doar acțiuni 3D amplificate puțin. Nu mult – doar un pic. Ceea ce voi observați acum a existat întotdeauna. Doar că ați fost atât de prinși în 3D că nu ați putut observa – sau poate ați fost chiar instigatorul unor astfel de acțiuni. 

Diferențele sunt evidențiate doar atunci când există două sau mai multe puncte de vedere opuse. Acum că ați trecut dincolo de 3D, acțiunile la care s-ar fi putut să luați cândva parte vi se par nepotrivite. Asta nu înseamnă că nu v-ați înfuriat în trecut din cauza unor acțiuni similare, dar nu ați avut nici o cale de atac. Ați fost copilul care a așteptat ca părintele să decidă ce cale de răspuns să aleagă. 

De atunci ați devenit adulți. Ce vreți să faceți? Ce ați făcut cu crizele de furie ale celor care au rămas în modul 3D? Ce aveți de gând să faceți? Acestea sunt planurile voastre de acțiune. Nu există nici o acțiune potrivită pentru că sunteți o ființă independentă cu abilități și interese dincolo de 3D. Dar dacă alegeți să rămâneți în tărâmurile crizelor de furie 3D, frica și furia actuale vor continua pentru ceva timp. 

Crizele de furie 3D devin din ce în ce mai puțin atrăgătoare – așa cum ar fi dacă copilul vostru ar avea mai multe crize de furie pe zi. Cei care doresc să rămână din 3D arată ce puțină putere păstrează cu un comportament problematic. Este alegerea voastră cum reacționați la acest comportament. Dacă decideți să vă focalizați pe acel comportament 3D, veți prelungi perioada de timp în care vă simțiți inconfortabil. Dacă ignorați acel comportament 3D, veți avea energia să vă orientați către probleme care vă interesează și, da, bucurie. 

Lăsați-i pe copii cu crizele lor de furie. Le vor face fie că le acordați sau nu atenție. Dar cu cât mai puțină atenție primesc acei copii 3D pentru crizele lor de furie, cu atât mai puține crize veți observa. Și cu atât mai puțină activitate 3D în care să fiți implicați. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.