sâmbătă, 17 septembrie 2022

Noul Voi pe Steroizi

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate vă întrebați ce s-a întâmplat cu strălucirea voastră, cu bucuria voastră? Nimic. 

Pentru că săriți între linii temporale, dimensiuni și frecvențe, sunteți prea obosiți să observați cum lumea voastră personală se schimbă. Chiar dacă nu mai depindeți de alții pentru bucuria voastră personală, nu sunteți siguri cum să vă creați propria fericire. Ceea ce seamănă oarecum cu prima voastră joacă într-o groapă cu nisip fără nici o îndrumare. Nu știați ce să faceți cu o găletușă de nisip sau cu nisipul. Chiar dacă ați avut deplină libertate să creați structuri de nisip, habar n-ați avut ce era o structură de nisip.   

Aveți mai multe libertăți acum, dar nu sunteți siguri încă cum să vă jucați cu acele libertăți. Această nesiguranță vă încurajează să vă întoarceți la ceea că vă este familiar, dar de care nu vă mai bucurați. Nu fiți îngrijorați, de-abia începeți să înțelegeți cât de liberi sunteți. Cât de distractiv este să explorați dimensiuni și frecvențe noi. Și cât de diferiți de fosta voastră ființă 3D cu reguli și trebuie ați devenit. 

Dați-vă voie să explorați locuri noi. Să descoperiți cine sunteți în aceste medii noi este un proces. Un copil nu înțelege imediat diferența dintre un pătuț și o groapă cu nisip. La fel este și pentru voi acum. Învățați cum să fiți noul voi cu multiple aventuri simultane – făcându-vă să vă simțiți slăbiți și obosiți. Dar chiar dacă ființa voastră se plânge că este prea mult, noile voastre posibilități vă entuziasmează. 

Aventurile, orele de joacă, activitățile și interacțiunile voastre sunt noi, făcându-vă să vă gândiți prea mult la nivelul vostru de pregătire și de energie. Similar cu modul în care v-ați simțit când ați învățat să conduceți un automobil. Ca elev în ale șofatului nu v-ați putut imagina conducând în siguranță în timp ce ascultați radioul și vorbiți cu pasagerii. 

În câteva zile, vă veți întreba cum ați putut găsi noile voastre explorări dificile. 

Noua voastră lume este plină de strălucire, distracție și creații noi. Sunteți un nou voi pe steroizi. 

În primele câteva luni din viața pământească a unui copil, el învață mai multe decât oricând în experimentarea lui pământească. Bebelușii au nevoie de foarte mult somn ca să se regenereze, să se reconecteze cu ființa lor Universală și să dea drumul acelei ființe Universale înainte să treacă complet la viața 3D. 

Acum sunteți într-un proces aproape opus: dați drumul vieții voastre exterioare 3D și vă reconectați cu ființa voastră Universală. Prin urmare, ființa voastră fizică are nevoie să se regenereze pentru că schimbarea între cele două extreme, ale ființei 3D și cea Universală, este atât de semnificativă încât este aproape de neînțeles. 

Visele și acțiunile voastre Universale rămân încapsulate în corpul fizic familiar prietenilor și familiei. Creșterile voastre Universale nu sunt vizibile nimănui, inclusiv vouă. Totuși, lumea voastră interioară este vie și caută noi aventuri, interacțiuni și creații. O lume interioară pe care o ascundeți mai ales față de alții în timp ce voi vă explorați noua lume. 

Diferența dintre voi și un copil 3D este că un copil nu trebuie să-și ascundă dezvoltarea, nici nu este nimeni surprins de creșterea lui fizică, intelectuală și emoțională. În schhimb, voi întâmpinați dificultăți să vă înțelegeți schimbările și nu vă simțiți confortabil să vorbiți despre aceste schimbări cu majoritatea oamenilor. 

Evoluția voastră rapidă s-ar putea să vă facă să vă simțiți speriați în următoarele zile, pentru că voi nu mai aveți regulile voastre 3D – și libertatea voastră pare prea extremă. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de mai mult somn decât de obicei sau să experimentați dureri neașteptate. Nu pentru că ființa voastră fizică se prăbușește, ci pentru că folosiți părți noi ale formei voastre fizice în timpul explorărilor voastre. 

Toate se vor risipi în decurs de câteva zile. 

Sunteți într-o lume nouă, explorând lucruri pe care nu le-ați explorat niciodată în timp ce erați în 3D. Acest lucru în sine este epuizant. Adăugați singurătatea în găsirea noilor voastre piese fără susținerea acordată copiilor 3D în acțiuni inverse și veți înțelege de ce vă simțiți dezorientați. 

Asta este o fază scurtă, o fază în care veți învăța că nu mai aveți nevoie de încurajarea altora sau că sunteți atât de diferiți de alte ființe pământești încât este nevoie să vă izolați. Toate vor curge în matca lor în câteva zile. 

Frica sau îngrijorarea nu vor grăbi și nici nu vor încetini procesul. Ați evoluat dincolo de cunoașterea 3D într-un nou om Universal. Un hibrid care nu a mai existat niciodată până acum și ceva ce va fi discutat pentru totdeauna în istoriile voastre pământești. 

Așa cum exploratorii Europeni au simțit cu sute de ani în urmă, vă este puțin frică de ceea ce veți descoperi în timpul explorărilor voastre. Simțăminte care se vor risipi pe măsură ce veți descoperi lumi noi care vor deveni reuniuni vesele cu Universurile și cu tot ceea ce implică asta. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.