sâmbătă, 3 septembrie 2022

Cum să vă treziți frumusețea interioară

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să mă aflu în prezența voastră astăzi în timp ce vin să vă vorbesc despre activarea și trezirea frumuseții interioare. Mai întâi este nevoie să înțelegem ce este frumusețea. Frumusețea este esența Creatorului, este puritatea, miezul, adevărul Creatorului. Ea se traduce și se manifestă în bunăstare, sănătate, pace interioară, calm. Capacitatea cuiva de a-și accesa puterea interioară, de a-și manifesta visul în realitatea sa, de-a rosti adevărul sau adevărul său și de-a lăsa transformarea, vindecarea și întinerirea să aibă loc. Frumusețea voastră interioară este strălucirea voastră interioară. Este combinarea calităților Creatorului pe care le întrupați și pe care le lăsați să curgă liber din ființa voastră. Când sunteți conectați cu strălucirea voastră interioară, cu calitățile, vibrațiile și adevărurile sacre ale Creatorului și le lăsați să curgă în mod activ și conștient, vă manifestați frumusețea interioară. 

S-ar putea să vă întrebați de ce este important să vă manifestați frumusețea interioară. Frumusețea este atât de importantă deoarece ea inspiră sufletul. Este nevoie ca mulți de pe cuprinsul Pământului să vadă, să simtă, să conștientizeze frumusețea și să fie inspirați de ea. Inspirația vine de la suflet; activează sufletul. Este nevoie ca toate ființele să-și activeze sufletul și să-și lase strălucirea interioară precum și calitățile Creator interioare să strălucească. Când vă concentrați pe conectarea cu frumusețea voastră interioară și pe emanarea ei în realitatea voastră și în lume, îi veți inspira pe alții să se trezească. 

Poate că ați vorbit cu sau ați stat lângă persoane care vi s-au părut că sunt atât de frumoase. Poate zâmbetul lor este frumos, bunătatea lor este frumoasă sau felul în care comunică este frumos. S-ar putea ca energia sau rezonanța lor să vi se pară frumoasă, este inspiratoare și s-ar putea să vă doriți să fiți și voi așa. În acel moment sufletul vostru se activează. Vedeți în cealaltă persoană ceea ce vreți să vedeți în voi înșivă, ceea ce aveți nevoie să vedeți în voi înșivă sau ceea ce este pregătit să se activeze și să curgă din ființa voastră. Vedeți o reflectare a propriei frumuseți interioare. 

Dacă fiecare persoană din întreaga lume începe să se concentreze asupra frumuseții sale interioare, accesând-o, emanând-o  și recunoscând-o în alții, modul în care percepem toți lumea se va transforma. Chiar și în planurile interioare, modul în care noi percepem Pământul se va transforma. Din ce în ce mai mult veți căuta și veți vedea frumusețea Pământului, frumusețea de-a trăi o realitate pământească. Experiențele voastre vă vor crește vibrația, vă vor accelera vibrația și frecvența susținându-vă ascensiunea, să câștigați o mai mare măiestrie, să înțelegeți adevăruri mai mari și la fel va fi și pentru ceilalți. Veți recunoaște frumusețea în natură, precum și în propriile experimentări. Veți vedea frumusețea în ceea ce manifestați, chiar și în momentele provocatoare ale realității voastre. Frumusețea voastră interioară va fi conectată cu forța și cu puterea voastră. O forță și o putere de-al căuta pe Creator în toate și în toți, ca să-l manifestați pe Creator pentru toți și pentru voi înșivă. 

Frumusețea nu este doar superficială sau la nivelul pielii, frumusețea este în toți și în toate. Frumusețea este unică, specială și se manifestă în moduri magnifice. Este o putere, o sursă și o exprimare. Cu cât mai mult oamenii de pe Pământ își recunosc frumusețea interioară, cu atât mai mult se vor schimba programele și perspectivele lor mentale, modul în care gândesc se va schimba. Prin urmare, ființa și realitatea voastră se vor schimba, inclusiv ceea ce manifestați. Astfel, negativitatea se va dizolva, frica, durerea și suferința se vor dizolva și o focalizare pe frumusețe și frumusețea interioară se va manifesta. Rețineți, nu este vorba despre schimbarea aspectului vostru exterior sau chiar de schimbarea realității voastre fizice. Este vorba despre activarea calităților Creatorului în ființa voastră și lăsarea lor să strălucească, recunoscând și obișnuindu-vă cu această energie ajutându-vă să o recunoașteți în realitatea voastră precum și în alții. 

Cum vă activați și accesați frumusețea interioară? 

Vă întoarceți atenția spre interior, poate în chakra inimii dacă asta simțiți că este potrivit sau într-o altă chakră, poate pur și simplu vă topiți în adâncurile ființei voastre interioare. 

Invitați toate calitățile Creator sacre din sufletul vostru să fie prezente acum în ființa voastră. 

Dați-vă voie să respirați profund focalizându-vă asupra recunoașterii frumuseții voastre interioare, a acelor calități Creator. 

Afirmați pentru voi înșivă și confirmați că acele calități pe care le experimentați indiferent că le bănuiți, simțiți, conștientizați sau imaginați, sunt calități ale Creatorului/de Creator*, adevărul vostru, strălucirea voastră interioară și frumusețea voastră interioară. Acestea sunt puterea și frumusețea voastră pe care să le emanați. 

Vă focalizați pe această energie, poate dându-i o culoare dacă doriți, lăsând-o să curgă prin fiecare celulă a ființei voastre, în fiecare parte a corpului vostru, în câmpul vostru auric și în realitatea voastră și în lume. Sunteți în siguranță să faceți asta. Este sigur și potrivit să vă emanați frumusețea interioară, iar în timp ce emanați această lumină creați siguranță pentru voi înșivă. Dându-vă voie să vă simțiți confortabil în acest spațiu al emanării strălucirii și frumuseții voastre interioare. 

Stați în acest spațiu atât de mult cât doriți și de câte ori pe zi vă simțiți ghidați să o faceți, până când se simte ca fiind ceva natural, organic și automat. Începeți să observați cum această practică vă influențează gândurile și modul în care vă percepeți pe voi înșivă și realitatea voastră. Veți observa frumusețea apărând din ființa voastră, poate corpul sau realitatea voastră se vor transforma. S-ar putea ca modul în care comunicați sau vă exprimați pe voi înșivă să se transforme. 

Creatorul ne invită să ne recunoaștem frumusețea interioară ca puritatea ființei noastre și, în multe privințe, ca pe un balsam vindecător și o accelerare a ascensiunii. 

În momentul vostru prezent vă încurajez să vă explorați frumusețea interioară și să recunoașteți cât de magici sunteți. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi,

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

 

*În traducerea acestui mesaj am simțit că acea diferențiere/separare care se simțea în orice alt mesaj anterior între Creator și ființa umană, nu mai există. Este ca și cum calitățile Creator care s-au activat și se activează în continuare în noi înșine sunt însăși/însuși Creatorul în manifestare. Ca și cum bariera ridicată de și în mintea noastră între uman și divin a căzut. O conștientizare profundă că între mine și Creator nu există nici o separare. De nici un fel. Este greu de pus în cuvinte o astfel de simțire, dar este atât de naturală de parcă îmi vine să mă întreb de ce până acum a fost altfel.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.