sâmbătă, 3 septembrie 2022

Creația Echilibrată

Spiritele Naturii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, Namaste, noi suntem o energie colectivă a Spiritelor Naturii. Venim cu iubirea, respectul și recunoștința noastră față de aceia dintre voi care vă extindeți lumina pretutindeni pe Pământ. Vă mulțumim din suflet pentru lumina pe care ați împărtășit-o cu Tărâmul Naturii și ne împărtășim și noi lumina cu voi. Noi vă colectăm lumina, o creștem, o amplificăm și v-o trimitem vouă, întregii omeniri, tuturor ființelor și Mamei Pământ. Scopul nostru este să amplificăm lumina și să creștem vibrația luminii existente în Mama Pământ. 

Dorim să venim și să vă vorbim despre Creația Echilibrată. Dorim să vă invităm să începeți să ne includeți și pe noi, Tărâmurile Naturii, Spiritele Naturii și pe Mama Pământ, în timpul de meditație și în proiectele voastre de manifestare. Dorim să vă susținem în crearea viselor, dorințelor voastre, în destinul sufletului vostru pe Pământ. Dorim să împărtășim cu voi înțelepciunea despre cum vă putem susține în crearea viselor și dorințelor voastre și dorim, totodată, să creăm o Creație Echilibrată. Ce înseamnă asta este că pe măsură ce ne alăturăm și unim în energia voastră, ne vom aduce vibrațiile și frecvențele noastre de manifestare în ceea ce voi manifestați. Prin urmare, manifestările voastre vor fi susținute de Tărâmul Naturii și Spiritele Naturii. Ce mai înseamnă este că visele și dorințele voastre vor fi aliniate cu crearea de vibrații mai înalte pentru Mama Pământ și pentru toate ființele, precum și cu susținerea Tărâmurilor Naturii. 

S-ar putea să vă întrebați cum pot fi aliniate un vis sau o dorință a unui suflet cu Spiritele Naturii și cu Mama Pământ? 

Imaginați-vă că visul vostru este să deveniți proiectant de interior sau poate să vă cumpărați o mașină, sau s-ar putea să doriți să creați ceva frumos din lemn, oricare ar fi Tărâmul Naturii voastre. Noi vă putem susține manifestarea voastră, iar manifestarea voastră poate susține Tărâmul Naturii. Ați putea întreba cum poate să fie aliniată manifestarea unei mașini în realitatea voastră cu Tărâmurile Naturii și cu Mama Pământ? Cum poate susține asta Tărâmul Naturii și pe Mama Pământ? S-ar putea ca noi să vă oferim ghidare cum să vă manifestați realitatea, visele și dorințele în așa fel încât acestea să susțină natura sau s-ar putea ca atunci când manifestarea voastră se ancorează, aceasta să activeze o nouă înțelepciune, energie și iubire care sunt dăruite Tărâmului Naturii. 

Noi, Ființele Naturii, dorim ca voi să ne acceptați ajutorul în meditație, momentele de liniște sau manifestare, puteți chema Ființele și Spiritele Naturii aliniate cu sufletul vostru să vină să vă susțină, amplifice și alimenteze creațiile, visele și dorințele. 

Ne veți simți energia, s-ar putea să doriți să o inspirați, să o întrupați. Apoi s-ar putea să doriți să vă gândiți la ceea ce doriți să creați, să-i trimiteți energie și iubire, să o împământați în chakra voastră Steaua Pământului, aflată sub tălpile voastre. Chiar și procesul de împământare în chakra Steaua Pământului va însemna că energiile noastre, ale naturii, vor fi împământate în Mama Pământ. Acest lucru va crea o frumoasă activare pentru Mama Pământ prin care ea poate primi mai multe frecvențe mai înalte și pentru toate ființele și sufletele de pe Pământ. 

Când visele și dorințele voastre se manifestă, asta va crea o activare pentru Pământ și pentru Spiritele Naturii pentru că noi lucrăm împreună ca una. Noi sintetizăm, creăm o unitate. Este creată, totodată, Creația Echilibrată. Vă vom susține să rămâneți echilibrați în timp ce voi creați. Prin urmare, creația voastră se va naște din echilibru, echilibrul tuturor lucrurilor și, mai ales, echilibrul cu Creatorul. Toate creațiile voastre vor fi în echilibru cu Pământul, cu Spiritele Naturii, cu Mama Pământ și cu toate tărâmurile. Atunci când există un echilibru între voi și Natură sau tărâmurile Mamei Pământ, totul de manifestă cu o mai mare ușurință și rapiditate. Acest lucru este extrem de important în acest moment pentru că atunci când recunoașteți armonia în ființa voastră, precum și cu realitatea voastră exterioară, există o curgere mai mare a Creatorului și pur și simplu se manifestă frumos totul. 

S-ar putea, de asemenea, să vă dați seama că acceptarea ajutorului Spiritelor Naturii înseamnă că mai multă frumusețe, creativitate, împământare, putere și vibrații mai înalte sunt ancorate în creațiile, în manifestările, în visele și dorințele voastre. Veți crea frumusețe și pentru Mama Pământ. Cu ajutorul nostru s-ar putea să descoperiți că visul, dorințele voastre se schimbă ușor, iar acest lucru poate fi potrivit pentru o aliniere mai mare cu sufletul vostru și să fiți în echilibru cu Pământul. Toate creațiile ar trebui se fie aliniate cu Mama Pământ, este nevoie să lucrați împreună cu Mama Pământ, iar atunci când o faceți, viața este simplă. 

Noi, Spiritele Naturii, dorim ca voi să contemplați o Creație Echilibrată cu Spiritele Naturii, Mama Pământ și toate Tărâmurile. Dorim ca voi să recunoașteți toate darurile pe care vi le putem oferi și, prin această co-creație, darurile pe care voi le veți oferi automat și natural Mamei Pământ și tuturor ființelor. Ați putea dori să ne chemați să activăm energia și frecvența Creației Echilibrate în ființa voastră și să ne sintetizăm energiile cu ale voastre ca să creăm o Creație Echilibrată care să o ajute pe Mama Pământ. Vă mulțumim că ne-ați permis să venim să vă salutăm și să împărtășim cu voi. Dorim să fim implicate în tot ceea ce voi creați pe Pământ. 

Noi suntem ființe co-creatoare și dorim să co-creăm împreună cu voi ca să aducem echilibru și activări ale ascensiunii. 

Vă iubim profund și vă mulțumim,

 

Noi suntem Spiritele Naturii

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.