marți, 20 septembrie 2022

Asta nu este Știință Rachetă

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ați ajutat la schimbarea Pământului și la tranziția personală mult dincolo de 3D. Totuși, vă simțiți mici în loc să vă simțiți puternici sau la comandă. 

Simțiți că ați renunțat la atât de multe în viața voastră – și pentru ce? 

Așa ceva este de așteptat. Un nou născut 3D nu se simte puternic imediat ce s-a născut pe Pământul 3D. Cineva trebuie să-l hrănească, să-i facă baie și să-l schimbe. Chiar și atunci când bebelușul 3D plânge din cauza unei dureri emoționale sau fizice, o face în speranța că cineva se va îngriji de nevoile lui. Bebelușii 3D au puțină putere înafară de dependența lor. 

Și ca adult 3D ați avut o putere minimă fără ajutorul altora. Indiferent de cât de creative au fost arta, invențiile, activitățile sau acțiunile voastre, ați depins de alții să cumpere, observe sau participe. Chiar dacă unii dintre voi ați devenit pustnici, v-ați bazat pe alții pentru necesități cum ar fi hrană, gaz, echipament de vânătoare, unelte, etc. 

Acum faceți trecerea invers. Aveți putere asupra vieții voastre, dar nu înțelegeți încă cum să folosiți acea putere. Este ca și cum ați plânge ca cineva să vă hrănească sau să vă schimbe scutecul, chiar dacă sunteți calificați să faceți asta singuri. 

Nu mai sunteți datori nimănui sau cu nimic. Un concept care este eliberator, dar în același timp înspăimântător. Pentru că asta înseamnă că, într-un fel, sunteți o ființă izolată. Un concept împotriva căruia v-ați luptat de eoni 3D. Chiar dacă nu mai trebuie să vă urmați nevoile, nu știți ce sau pe cine să urmați. 

Răspunsul la această ultimă afirmație este foarte simplu: pe voi înșivă trebuie să vă urmați. 

Să vă urmați pe voi înșivă nu înseamnă că sunteți blocați fără să interacționați sau să aveți companie, înseamnă că aveți mai mult discernământ decât ați avut în 3D. Pentru că, dacă vă simțiți inconfortabil într-o situație, acea situație nu mai face parte din ființa voastră. 

Ultima propoziție înseamnă că activități, oameni și locuri care v-au fost dragi cândva, nu vă mai sunt. Un concept pe baza căruia ați acționat de multe ori în ultimii câțiva ani pregătindu-vă pentru momentul de acum. Cu durere emoțională ați renunțat la familie și la prietenii cu care nu vă mai simțeați confortabil, așteptând ca acele locuri goale să fie umplute cu ființe mult mai compatibile. În schimb, sunteți din nou cufundați într-un proces profund de renunțare. 

Diferența este acum că nu vă dați seama cum veți înlocui acele părți din inima voastră care cândva părea plină. Sunteți obosiți, goliți și începeți să credeți că asta este noua voastră viață. O nouă viață cu atât de multe sentimente nu și nu pot care au fost adevărate atunci când ați început să renunțați la prieteni și rude cu ani sau luni în urmă. 

Așadar, sunteți speriați și furioși pe voi înșivă și pe Universuri cu un strigăt interior de ”Unde sunt lucrurile mele, unde sunt oamenii mei?” 

Acest proces de renunțare a fost și probabil continuă să fie destul de dureros pentru că o mare parte din valoarea voastră 3D s-a bazat pe legăturile și interacțiunile voastre umane. Acum vă simțiți ca și cum nimeni n-ar vrea să se joace cu voi, sau spus un pic diferit, nimeni nu vrea să se joace ca voi. 

Această renunțare, această pustiire a ființei voastre 3D, este mai dificilă decât ați anticipat înainte de-a intra în această viață pe Pământ. Primul val de renunțare care a avut loc cu ani sau luni în urmă a fost relativ ușor în comparație cu cel de acum. Cei pe care i-ați trimis prima dată pe drumul lor făceau parte din voi, dar nu erau atât de adânc înrădăcinați cum sunt cei la care renunțați în prezent. Așa că, simțiți că nimic sau nimeni n-a mai rămas. Ca și cum ați fi singuri pe o insulă pustie. 

Chiar dacă mențineți unele relații, acele relații nu sunt relațiile intense pe care le-ați avut cândva. Ca și cum ar fi ființe care înoată în jurul inimii voastre, dar nu neapărat în inima voastră. Sunteți singuratici și singuri. Și, în ciuda faptului că această perioadă este un preludiu la noua voastră viață cu interacțiuni noi, aveți dificultăți să credeți că așa este. 

Acum sunteți pregătiți pentru interacțiuni noi, pentru că v-ați golit vasul de acele ființe și interacțiuni care nu mai fac parte din viața voastră actuală. Făcând acest lucru, descoperiți treptat interese noi care nu necesită neapărat interacțiuni cu ființe 3D. Chiar dacă cumpărați alimente și îmbrăcăminte și rămâneți, probabil, în aceiași comunitate sau una similară, nevoile voastre nu mai includ pretinderea că acceptați afirmații sau acțiuni ca să vă simțiți acceptați. 

Nu faptul că nu mai jucați acel joc al schimbului 3D vă produce disconfort, ci că nu ați descoperit încă că puteți exista pe Pământ fără să faceți asta. Că nu trebuie să acceptați sau să ignorați ceva ca să păstrați o prietenie sau o acțiune care nu mai prezintă prea mult interes. Sunteți noi și proaspeți, căutând interacțiuni noi în care nu este nevoie să ignorați nevoile ființei voastre interioare ca să mențineți o prietenie sau orice altă activitate care v-a fost dragă cândva. 

Sunteți noi, dându-vă în sfârșit voie să interacționați între dimensiuni, frecvențe și corectitudinea de a fi în voi. Nu mai trebuie să purtați hainele potrivite, să spuneți lucrurile potrivite sau să trăiți în mediul potrivit ca să faceți parte dintr-o comunitate în care vă simțiți parțial confortabil. 

Eu sunt eu. Și cu cât mai mult proiectați această independență a ființei, cu atât mai ușor vă va fi să vă adaptați la noul eu – și să-i găsiți pe alții cu interese similare. Această schimbare nu este știință rachetă; este pur și simplu revendicarea voastră înșivă, indiferent de cât de diferită de 3D se simte. Nu mai sunteți în 3D și nici Pământul. Așa să fie, Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.