luni, 1 mai 2023

Puterea momentului prezent

Arhanghelii Zadkiel și Amethyst prin Linda Robinson 

Salutări preaiubiților, 

NOI SUNTEM Arhanghelii Amethyst și Zadkiel și vă salutăm cu iubire. Astăzi dorim să discutăm despre puterea momentului prezent. Momentul prezent conține toate posibilitățile și oportunitățile pentru următorul pas pe calea voastră. În Tărâmurile mai Înalte, toate evenimentele se petrec simultan. Nu există trecut sau viitor. Totul se petrece în momentul prezent. 

Ideea de timp liniar este un concept trei dimensional. 

Pentru că toate posibilitățile sunt disponibile în momentul prezent, aveți oportunitatea să o alegeți pe cea care o simțiți potrivită pentru voi în acest punct al drumului vostru. Este cea cu care simțiți cea mai mare rezonanță. 

Alegerea voastră este în funcție de ceea pe ce vă concentrați. 

Concentrarea voastră pe ceea ce ați ales vă va acorda energia la ea. În timp ce faceți asta, alte posibilități nu sunt atât de proeminente pentru că nu le oferiți energia și atenția voastră. 

Ar putea fi comparat cu privitul printr-un telescop și se vede tot șirul de sisteme stelare deodată. Puteți vedea cum sunt sistemele poziționate unul față de celălalt și dacă pare să existe o conexiune între ele. Apoi, atenția voastră este atrasă de un sistem anume, iar toate celelalte trec în fundal. Chiar și după ce ați făcut alegerea, păstrați în conștientizare acele sisteme aflate în fundal și că nimic nu există în vid sau izolat. 

Același principiu se aplică și posibilităților pe calea voastră. Toate posibilitățile sunt acolo, în momentul prezent. Vedeți toată gama de opțiuni. Apoi, alegeți una de care sunteți atrași și pe care o simțiți potrivită pentru voi. Poate doriți să adăugați și că este pentru binele cel mai înalt. 

După ce ați făcut alegerea, puteți vizualiza ceea ce doriți să fie cum prinde contur și se manifestă. Cu cât mai clari, mai preciși sunteți în detalii, cu atât mai probabil este ca alegerea voastră să se manifeste așa cum v-ați dori. 

De exemplu, dacă dorința voastră este să aveți un serviciu mai bun, trebuie să știți dacă v-ați dori să fiți într-o poziție de conducere sau dacă ați prefera, mai degrabă, să aveți un rol de susținere. Puteți stabili dacă v-ar plăcea să lucrați față în față sau de la distanță. Nu există răspuns corect sau greșit. Fiecare rol este necesar. Important este să fiți clari și preciși în ceea ce este potrivit pentru voi. 

Concentrarea asupra alegerii voastre și asupra detaliilor vă va acorda energia la alegerea pe care ați făcut-o. Gândurile și sentimentele voastre se vor alinia cu ea. Energia voastră va începe să atragă vibrații similare cu cele pe care le-ați ales. Aceasta poate include oameni și oportunități care vă susțin alegerea. 

Următorul vostru pas este să treceți la acțiune, la acele acțiuni care vă susțin alegerea. Nu este suficient doar să atrageți oportunitățile. Trebuie să acționați. Când acționați bazându-vă pe oportunități, semnalați Universului că sunteți un co-creator și că vă faceți partea ca să vă manifestați dorințele. Acest lucru susține continuarea curgerii energiei pentru alegerea voastră. 

Poate doriți să petreceți câteva minute în fiecare zi ca să evaluați dacă alegerea făcută de voi se manifestă potrivit dorințelor voastre. Asta vă ajută să rămâneți în momentul prezent și puteți fi conștienți de orice ajustări doriți să faceți în funcție de condițiile actuale. Pentru că alegerea voastră co-există cu alte situații, faptul de-a fi conștienți de curgerea energiei în jurul vostru vă va ajuta în manifestarea voastră. 

Acordarea vă va permite, totodată, să fiți conștienți de propria energie și de unde vă aflați pe calea voastră. Veți fi în măsură să știți dacă doriți să faceți orice ajustări bazate pe noi perspective și înțelegeri în conștiința voastră. Făcând aceste schimbări bazate pe conștientizarea voastră crescândă vă dă voie să continuați să vă ridicați la nivele și dimensiuni mai înalte. 

Preaiubiților, suntem fericiți că vă concentrați pe momentul prezent și sunteți în serviciu pentru binele cel mai înalt. 

Să știți că sunteți foarte iubiți. 

NOI SUNTEM Arhanghelii Amethyst și Zadkiel, 

... și vă înconjurăm cu Iubire. 

Și așa este.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.