miercuri, 31 iulie 2024

Căi ale Adevărului

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină. Noi suntem Ființele Celeste Albe. 

Venim la voi de multe ori. Avem o energie și un scop pe care le împărtășim cu voi. Vă facilităm și susținem ascensiunea în acest moment. Ne integrăm energia... codurile noastre... în ființa voastră/în realitatea voastră ca să vă asistăm în acest moment creșterea spirituală astfel încât să vă puteți conecta la un nivel mai profund cu propria ființă/adevăratul vostru sine, înțelegând adevărul care apare din ființa voastră. 

Mulți devin confuzi sau dezorientați în acest moment pentru că adevărul lor interior iese la suprafață, dar ei nu sunt obișnuiți să se conecteze cu adevărul lor interior și, astfel, se simte ca și cum personalitatea și adevărul lor interior se luptă și se luptă între ele. 

Par două extreme. Unul are o vibrație înaltă și vorbește despre pozitivitate, iubire, armonie și pace. Cealaltă, recunoaște realitatea fizică, trăiește în realitatea fizică și nu poate vedea nimic altceva. 

S-ar putea să simțiți că adevărul vostru interior și personalitatea voastră se luptă între ele și asta este perfect în acest moment, pentru că pe măsură ce o recunoașteți, bătălia se va risipi. Vă dați seama că această energie/această voce/aceste senzații care ies la iveală și care par atât de neobișnuite... poate chiar atât de necunoscute vouă... sunt, de fapt, ceea pe ce trebuie să vă concentrați. 

Este nevoie de mult curaj să-ți recunoști adevărul interior când trăiești într-o realitate în care personalitatea ta fizică se simte împământată în realitatea fizică. 

Pe măsură ce începeți să conștientizați și să recunoașteți că adevărul vostru interior iese la iveală, s-ar putea să vă dați seama că există mai multe căi ale adevărului. Și numai pentru voi înșivă, ca persoană, sunt numeroase căi pe care o puteți lua/merge pe ele. Fiecare cale deține oportunități diferite; învățare diferită și înțelegeri diferite. Fiecare are lecții valoroase... lecții spirituale... de absorbit. 

Voi, ca ființă, ca suflet, ca adevăr, dețineți numeroase instrumente... instrumente spirituale... și abilități. Pe măsură ce mergeți pe o anumită cale a adevărului, s-ar putea să simțiți că nu aveți instrumentele sau abilitățile să mergeți pe acea cale. Poate că odată cu oportunitățile care apar simțiți că pur și simplu nu aveți instrumentele și abilitățile să acceptați provocările. 

Când treceți pe alte căi ale adevărului, s-ar putea să descoperiți că aveți exact instrumentele și abilitățile necesare și că puteți merge foarte ușor pe acea cale sau dacă nu ușor, sunteți în măsură să depășiți provocările pe care le crează sau pe care voi le creați. 

Când multe ființe vorbesc despre scopul lor și găsirea scopului lor, ele vorbesc, de fapt, despre căi ale adevărului și există numeroase căi. Aveți un set de instrumente și abilități, oferite de sufletul vostru, ca să mergeți pe una, două sau trei dintre acele căi. 

O parte a provocării este să găsiți calea potrivită pe care să mergeți. Sufletul vostru deține capacitatea și abilitățile Creatorului și, prin urmare, deține capacitatea și abilitățile tuturor aspectelor Creatorului. Pentru această viață ați acceptat un anumit număr de instrumente și abilități care să vă susțină în dobândirea înțelegerii, creșterii și ascensiunii spirituale necesare. 

Când vă examinați adevărul interior și cereți să vă recunoașteți capacitățile și abilitățile, înțelegeți cum puteți fi în lume. Atrageți, totodată, spre voi calea voastră a adevărului sau poate una, două sau trei căi ale adevărului. 

Când vă dați voie să vă invocați căile adevărului să se alinieze sau realinieze cu ființa voastră, asta este, de asemenea, o experiență foarte puternică. S-ar putea să aveți ideea despre ceea ce doriți sau să vă simțiți ghidați să dobândiți în această viață, sau poate chiar în acest moment al realității voastre, și totuși, s-ar putea să nu o puteți manifesta sau să simți că este imposibil de manifestat. 

Când vă recunoașteți capacitățile și abilitățile pe care le dețineți și vă chemați căile adevărului, ele sunt ca șinele de cale ferată care se realiniază și se introduc în câmpul vostru de energie. Capacitățile și abilitățile voastre sunt ca un rucsac pe care-l purtați cu voi, pe care-l puteți accesa foarte ușor și apoi vă puteți urca în trenul care vine și care se simte cel mai potrivit; oportunitatea sau oportunitățile care vin în ființa voastră, în conștientizarea voastră, în realitatea voastră. Puteți întreba: 

”Rezonează cu mine această cale a adevărului?”

”Mă împlinește?”

”Am capacitățile și abilitățile să merg pe această cale a adevărului?” 

Dându-vă voie să răspundeți sincer la aceste întrebări, vă ajută să navigați prin diferite circumstanțe/experiențe până când vă conectați cu circumstanțele/experiențele care vă luminează; care vă umplu cu lumină, cu bucurie și împlinire. Apoi veți ști că v-ați accesat capacitățile și abilitățile și că v-ați accesat calea adevărului și că ambele sunt aliniate cu voi și voi cu ele, ajutându-vă să mergeți înainte cu o mai mare ușurință, cu o mai mare putere și cu un val de energie. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim ca voi să contemplați: 

Vă simțiți pierduți sau inconfortabil? Nesiguri cum să manifestați ceva? Ne-împământați? Este nevoie să vă concentrați asupra adevărului vostru interior? 

Când faceți asta vă simțiți mai în pace, mai voi înșivă, mai capabili? 

Puteți cere ca capacitățile și abilitățile voastre din această viață să se manifeste și să vă fie cunoscute. Puteți cere ca căile adevărului vostru să se alinieze cu voi. Puteți cere să mergeți pe calea voastră a adevărului care rezonează cel mai mult cu sufletul vostru în această viață. 

Cui îi cereți? Îi cereți esenței voastre interioare/scânteii voastre interioare. Fie că vreți să-i spuneți prezența voastră a Creatorului/sufletul vostru/esența voastră, lăsați să fie ceva care vi se dezvăluie energetic și se desfășoară. 

Nu este neapărat nevoie să aveți sau primiți răspunsurile, cu atât mai mult cu cât câmpul vostru de energie se schimbă și aliniamentele se pun la locul lor prin simpla voastră intenție să puneți întrebările în diferite zone, cu întrebarea pe care v-am încurajat să o contemplați. 

În zilele următoare, dați-vă voie să observați cum are loc o aliniere – aproape ca și cum se formează o hartă atât în ​​interiorul vostru, cât și în jurul vostru, în realitatea voastră. Legătura voastră cu adevărul vostru, abilitățile și capacitățile voastre, chiar și cele de care nu sunteți conștienți, vor crește. 

Singurul mod în care putem descrie asta este că vă veți simți mai capabili, mai apți, mai pregătiți și cu o mai mare cunoaștere, chiar dacă calea pe care mergeți vi se pare complet necunoscută. 

Imaginați-vă dacă fiecare ființă de pe Pământ ar alege aceste contemplări. Întreaga vibrație a Pământului s-ar schimba dramatic, deoarece toată lumea ar fi aliniată la propriul adevăr și ar urma o cale a adevărului și, prin urmare, ar co-crea împreună aceste căi ale adevărului. 

Simțim că ar fi o schimbare atât de uriașă încât ar provoca o ascensiune, în special în trezirea vibrațiilor și în conștientizare pentru toți. 

Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să vă servim. Puteți apela la noi. Pur și simplu rostiți numele nostru și vom fi prezente. 

Vă iubim cu drag și vă mulțumim.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Îndepărtarea de normal

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Universul știe că s-ar putea să fii obosit de schimbările energetice actuale și că ești pregătit să te întorci la ceea ce simți că este viața ta normală. Ți se reamintește cu blândețe că lucrurile de acum încolo ar putea să nu semene cu nimic din ceea ce recunoști ca fiind normal. Această schimbare a fot menită să schimbe însăși eșafodajul existenței tale. Adaptarea a fost una dintre cele mai mari abilități ale omenirii și te-ai descurcat excelent, dar ar putea fi necesar un efort suplimentar. Nu te lăsa descurajat, copil drag. Când vei ieși pe cealaltă parte, să știi că ai contribuit în moduri dincolo de înțelegerea ta. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


marți, 30 iulie 2024

Cele mai bune linii temporale pentru Omenire... apar în curând

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am uitat la mai multe linii temporale de unde vă aflați chiar acum și știm că aceia dintre voi care sunteți treziți vă simțiți în aceleași linii temporale. Puteți simți enormitatea punctului în care vă aflați chiar acum datorită alegerii pe care trebuie să o faceți ca să experimentați un viitor luminos, unul în care experimentați cel mai puțin haos, cele mai puține evenimente catastrofale. Știm că este ușor să-i ascultați pe cei care vă spun că este inevitabil ca lucrurile să se înrăutățească pe Pământ, atunci când ați fost deja înconjurați de pesimism și de oameni care toată viața v-au spus să fiți atenți la una sau la alta. 

Oamenii anticipează întotdeauna următorul crah al pieței bursiere sau prăbușirea monedei lor. Prin urmare, de ce nu ar privi omul obișnuit ascensiunea voastră viitoare ca pe una care va fi precedată de multă distrugere? Dar aceia dintre voi care privesc în direcția în care privim noi văd un viitor roz pentru aceia dintre voi care îl aleg, și putem spune asta cu certitudine pentru că știm că nu există un singur viitor, și sperăm că știți asta deja. 

Acum, cum ajungeți pe acea linie temporală care se simte cea mai bună pentru voi și pentru alții? Ei bine, începeți să acordați atenție modului în care vă simțiți cu privire la lucrurile mici din viața voastră. Anticipați ceva bun care se va întâmpla în ziua pe care urmează să o începeți sau vă gândiți la toate lucrurile rele care s-ar putea întâmpla și încercați să vă pregătiți pentru ele? Tot ce trebuie să faceți este să schimbați în acel moment un gând despre ceea ce ar putea merge bine ca să experimentați mai multe lucruri care merg bine pe măsură ce treceți prin ziua voastră. Și ziua voastră este doar un microcosmos al întregului timp, inclusiv viitorul vostru. 

Prin urmare, pe măsură ce începeți să vedeți cum lucrurile ar putea merge foarte bine pentru voi astăzi, și mâine și poimâine, înainte să știți, ați trasat un viitor pentru voi în care totul continuă să fie în creștere și se îmbunătățește din ce în ce mai mult pentru voi și pentru semenii voștri. Acum ați putea spune ”Ei bine, cum pot face asta când mă uit în jurul lumii mele și văd lucruri care nu sunt așa cum vreau eu să fie, sau așa cum aș alege să fie?” Și noi vă spunem că ați ales inconștient. 

Nu știați că alegeți dacă vor mai exista încă războaie în acest punct al evoluției omenirii. Nu știați că aveți de ales dacă vor mai exista încă oameni care mor de foame și sclavie pe planeta voastră. Dar acum știți aceste lucruri și puteți face ceva în privința lor anticipând și chiar planificând un viitor mai bun pentru omenire, viitorul în care toată lumea primește ceea de ce are nevoie nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a prospera. 

Voi sunteți cei care cu conștiința voastră trezită puteți menține acel spațiu pentru voi înșivă și alții și îl puteți vedea cum se concretizează în timpul vieții voastre. Asta știm că este adevărat și le putem garanta acelora dintre voi care privesc partea luminoasă, căutând pozitivul și anticipând cel mai bun rezultat pentru voi înșivă și pentru cei cu care interacționați pe parcursul zilei voastre. Este într-adevăr atât de simplu, omenire, și știm că o puteți face pentru că am văzut acele linii temporale în care ați reușit deja.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Camera de vindecare vibrațională

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări vouă magnifice ființe de lumină, venim cu vibrațiile noastre celeste să fim în serviciul vostru. Noi suntem Ființele Celeste Albe, venim ca multe și suntem în același timp, una. Am existat cu, și în armonie cu, Pământul încă de la crearea sa. Scopul nostru este să dezvoltăm și să trezim ascensiunea, precum și să promovăm vindecarea. Dorim să vă prezentăm camera noastră de vindecare vibrațională care se află în vibrațiile noastre celeste din planurile interioare. 

În camera de vindecare vibrațională sunt numeroase lumini – lumini de toate culorile. Vi le-ați putea imagina ca mii de becuri, poate în tavan. Fiecare bec are un fascicul de lumină colorată care se extinde din acesta. 

Când intrați în camera de vindecare vibrațională ne veți găsi pe noi, Ființele Celeste Albe, prezente cu voi. Va fi un pat pe care să vă întindeți. În timp ce priviți în sus veți fi în măsură să vedeți aceste lumini de diferite culori, care pot părea ca niște becuri. 

Pe măsură ce vă dați voie să vă odihniți cu noi, Ființele Celeste Albe, care vă înconjoară, puteți începe să vă gândiți la o zonă a corpului vostru, a minții voastre, a emoțiilor voastre, a câmpului vostru auric sau chiar la o circumstanță sau experiență din realitatea voastră în care doriți să aduceți armonie. În esență, ce doriți să vindecați, să realiniați și să reechilibrați. 

Pe măsură ce vă gândiți la acea zonă, camera se va adapta nevoilor voastre. Fiecare zonă a corpului vostru, minții voastre, emoțiilor voastre, câmpului vostru auric sau chiar o experiență sau situație în care sunteți implicați, are o vibrație. 

Noi putem recunoaște acea vibrație ca sunet sau culoare. Acesta este un mod foarte ușor de a o recunoaște. Putem spune că fiecare parte a ființei voastre, fiecare organ, fiecare celulă are o vibrație. Unele celule au aceiași vibrație. Întreaga voastră ființă deține o vibrație, dar atunci când aprofundăm, recunoaștem că, asemenea unei orchestre care cântă muzică, fiecare își are propria sa parte. Fiecare își are propria vibrație ca să creeze întreaga experiență muzicală. 

La fel este și cu corpul și ființa voastră. Întreaga voastră ființă are o singură vibrație, dar este creată din numeroase vibrații. Asta ne descrie și pe noi, Ființele Celeste Albe. Descrie și modul în care funcționează un grup de suflete. 

Ne puteți imagina într-o orchestră. Dacă un instrument este dezacordat, acesta iese clar în evidență în muzica pe care o auziți și poate face ca și alte instrumente să iasă din acordare. La fel este și cu corpul și ființa voastră. 

În timp ce vă aflați în camera de vindecare vibrațională a Ființelor Celeste Albe, la nivelul celest, vă gândiți la acea zonă care este, într-un fel, dezacordată. În timp ce vă gândiți la asta, camera reacționează și ați putea spune că crează un spectacol de lumini pentru voi – un afișaj luminos. 

Anumite culori s-ar putea să se aprindă și să se răspândească în corpul sau ființa voastră. S-ar putea să nu intre întotdeauna în zona la care vă gândiți... s-ar putea să o facă în alte aspecte ale corpului vostru... pentru că de asta este nevoie ca să vă echilibreze ființa sau să se obțină din nou armonia. 

Vă puteți da voie să observați acest spectacol de lumini. S-ar putea să-l simțiți. S-ar putea să-l vedeți. S-ar putea să-l auziți. S-ar putea pur și simplu să conștientizați că are loc. 

Când simțiți că procesul este complet, gândiți-vă din nou la acea zonă care era dezechilibrată și percepeți orice schimbări sau modificări care ar fi putut avea loc. S-ar putea să fie nevoie să vizitați de mai multe ori camera de vindecare vibrațională a Ființelor Celeste Albe. Uneori echilibrul poate fi obținut lent, pe bucățele. 

Sunteți invitați să folosiți această cameră ca să vă aduceți, în multe privințe, orchestra înapoi împreună – în armonie – să vă aduceți ființa în armonie. 

Ceea ce vă cerem este ca, pe măsură ce ființa voastră intră în armonie, să reflectați și asupra schimbărilor pe care aceasta le aduce în gândurile voastre, în emoțiile voastre, în corpul vostru, în viziunea voastră asupra vieții și în înțelegerea voastră, pentru că de multe ori în acea contemplare au loc creșterea – creșterea spirituală – și trezirea. 

Ca să vizitați camera noastră a vindecării vibraționale, vă rugăm să ne chemați pe noi, Ființele Celeste Albe, să vă înconjurăm și să vă transportăm în camera noastră de vindecare vibrațională din nivelele celeste. Iar noi o vom face. Și vă vom susține pe tot parcursul procesului. 

Vă oferim această cameră ca un serviciu, ca un instrument și ca un dar. 

Vă iubim foarte mult.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe. Vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Adaptarea la Schimbări

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este din nou momentul să te pregătești pentru un alt val intens de energie care se apropie de Pământul tău. Universul știe că unele dintre schimbările care se petrec acum pot fi copleșitoare, dar vei putea trece cu bine peste ele. Una dintre cele mai importante abilități pe care le poți folosi este capacitatea ta să integrezi informațiile furnizate și să le folosești în viața de zi cu zi. Dacă te afli într-o perioadă dificilă, cere ajutor. Nu a fost niciodată o rușine să faci asta și faptul că știi că și alții trec prin aceleași lucruri te va ajuta să le asimilezi mai repede. Și, ca întotdeauna, Universul este alături de tine la fiecare pas al drumului. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



luni, 29 iulie 2024

Figuri din bastonașe sau un Michelangelo?



Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Spre deosebire de perioada pubertății în 3D, fiecare dintre voi crează o cale unică care nu se intersectează neapărat cu a altora; experiențele voastre de dezvoltare vor diferi. 

În loc de o tapiserie oarecum monocromatică ca cea pe care ați creat-o în 3D, tapiseria pe care o creați acum este multicoloră și multifațetată. Traseele individuale s-ar putea intersecta cu altele, dar nu neapărat. Este puțin probabil ca experiențele voastre să fie similare cu ale altora. 

Dar până când voi și alte ființe ale Pământului veți permite diferențe în timp, acțiune și credințe, Pământul va continua să fie umplut cu entități 3D. 

Această ultimă propoziție îi sperie pe unii dintre voi cu gânduri precum ”Ce se întâmplă dacă eșuez în tranziție?” ”Ce se întâmplă dacă nu îndrăznesc să îmi creez propriul drum/traseu unic?” Aceste temeri din 3D nu au legătură cu voi sau cu orice ființă care face tranziția. Toți aveți mesaje interioare care se concentrează pe drumul vostru unic – mesaje pe care nu le puteți ignora sau nega. 

Până acum toți cei aflați în tranziție sau care doresc să facă tranziția au avut experiențe similare așa cum a fost și în perioada pubertății în 3D. Căile voastre diverg acum spre nou, atât pentru voi, cât și pentru Pământ. Imaginați-vă Pământul ca un recipient în care fiecare dintre voi plasează în el o mâncare diferită pentru a crea un nou fel de mâncare care inițial pare străin, dar devine favoritul tuturor. 

Nu vă temeți; ați încorporat tot ceea ce era nevoie ca să creați această cale unică. Noi, cei din Universuri, vă informăm doar că este puțin probabil să vă puteți compara experiențele într-un mod coerent. Sunteți noi, la fel ca experiențele voastre, și este la fel adevărat pentru toți cei care fac tranziția.

Dar nu veți fi singuri sau singuratici.   

Aceia dintre voi care faceți tranziția creați o tapiserie mai activă și mai colorată decât ați permis în lumile voastre 3D. Acest lucru este oarecum similar cu compararea unui desen cu figuri din bastonașe cu o pictură de Michelangelo – ambele sunt opere de artă, chiar dacă una are mai multă profunzime și este o reprezentare mai apropiată de realitate. 

Fiecare dintre voi crează o operă de artă care se va integra ușor în tapiseria completă. În același timp, cei care continuă să se simtă confortabil creând desene cu bastonașe se vor plânge lor înșiși și altora că nu au aceleași abilități ca voi, dar nici nu sunt interesați să le dobândească. 

În această viață, vor exista două puncte de vedere distincte, sau, dacă vreți, două lumi, pe Pământ: cei care sunt mulțumiți cu arta desenelor cu bastonașe și cei care doresc să creeze o capodoperă unică. 

Unii dintre voi poate că se îndoiesc că acest lucru este posibil – că cele două procese pot coexista fără tulburări sau furie. Acest lucru nu este foarte diferit de ceea ce a existat pe Pământ de eoni. Chiar dacă toți ați fost oameni 3D, nu toți și-au dorit același tip de viață. Unii au creat o viață de extreme financiare sau de putere, în timp ce alții abia au existat. Poate că acele vieți divergente au rezultat din experiențe trecute sau din nevoia de noi experiențe; nu contează. Ce contează este că, așa cum a fost întotdeauna adevărat, ființele Pământului au alegeri. Alegerea actuală nu mai este despre îndeplinirea sau neîndeplinirea unui rol necesar pentru a schimba Pământul din 3D în dincolo de 3D, ci mai degrabă despre a rămâne sau nu în 3D. 

Vă veți simți inconfortabil cu cei care optează să nu selecteze un fir de tapiserie dincolo de 3D în această viață? Nu, nu trebuie să vă îngrijorați că lipsa lor de fire de tapiserie dincolo de 3D va reduce sau va încurca rezultatul tapiseriei. Nu este diferit de Michelangelo pictând o floare mică roșie sau roz. Imaginea rămâne aproape aceiași. 

Așadar, dați-vă voie să simțiți și să acționați diferit decât ați făcut-o în 3D. Asta nu este o perioadă de imitație, ci o aventură unică și îndrăzneață să vă descoperiți în Univers într-un mediu care încurajează libertatea și bucuria în loc de uniformitate. 

Dacă deveniți geloși pe alții care par să facă tranziția într-un mod diferit sau mai rapid, vă rog să știți că totul este minunat în ființa voastră și în noua voastră viață. Sunteți o ființă unică într-o lume nouă. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Determinați-vă Adevărul

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări magnifice faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Venim cu vibrația noastră a beatitudinii celeste. Scopul nostru este să trezim energia beatitudinii din ființa voastră; să aducem beatitudinea Creatorului în realitatea voastră astfel încât să puteți experimenta iubirea, împlinirea, libertatea și curgerea Divină a Creatorului. 

Astăzi dorim să vă vorbim despre accesarea și determinarea propriului vostru adevăr. 

Avem pentru voi o întrebare pe care dorim să o contemplați. Când cereți îndrumare, cui îi cereți îndrumare? Când primiți îndrumare, cine împărtășește această îndrumare cu voi? 

Dați-ne voie să vă explicăm în continuare întrebările noastre. Când vă căutați adevărul/esența/înțelepciunea divină/cunoașterea interioară este important să cereți în interiorul vostru îndrumare/intuiție/confirmare. Îi puteți cere prezenței voastre interioare să împărtășească cu voi o oarecare îndrumare sau intuiție în legătură cu o anumită experiență, alegere sau decizie și s-ar putea să vă primiți intuiția/îndrumarea. S-ar putea să primiți o viziune sau o înțelegere. 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să începeți să contemplați pe cine întrebați și cine oferă răspunsul? Asta poate fi ceva ce înțelegeți pe deplin deja sau poate necesita unele reglaje fine. 

Când cereți intuiții sau îndrumare în ființa voastră, le cereți pur și simplu în interiorul vostru? 

Vă întrebați ghizii, sufletul, inima, Creatorul din voi? Când cereți îndrumare, știți cui îi cereți, cărui aspect al ființei voastre? 

S-ar putea să știți deja sau poate fi o călătorie de descoperire să determinați încotro direcționați acea întrebare. La fel este și când vine vorba de intuiție. Poate vă plimbați, conduceți sau citiți ceva și dintr-o dată vă vine intuiția. De unde a venit acea intuiție? 

A venit de la sufletul vostru, de la grupul vostru de suflet, de la Creator? 

A venit din ego-ul vostru sau din emoțiile voastre? 

A fost un gând întâmplător în mintea voastră? 

Ce ați experimentat, emoțional vorbind, când ați primit acea perspectivă sau acea intuiție? 

Vă aducem aceste întrebări și vă invităm să contemplați cererea de primire a intuiției și primirea intuiției. 

Dorim ca voi să vă acordați energiile și alinierea, astfel încât să știți exact cărui aspect al ființei voastre îi cereți îndrumare și care aspect al ființei voastre vă oferă ghidarea ca atunci când un gând intră în mintea voastră să știți cu precizie că vine dintr-o sursă divină care vă servește, mai degrabă decât din corpul vostru emoțional, corpul vostru mental sau din mintea voastră. 

Este important, totodată, să conștientizați că atunci când cereți și atunci când primiți, este importantă și starea voastră de a fi. Dacă sunteți preocupați sau îngrijorați sau anxioși, acest lucru vă va influența și mai mult întrebarea și primirea intuiției. Dacă sunteți în pace sau accesați o vibrație a păcii, atunci este mai probabil să primiți informații și îndrumări care vă vor servi. 

Nu există un răspuns corect sau greșit la întrebarea pe cine întrebați și cine împărtășește intuiția cu voi, cu toate acestea, dorim să creăm o aliniere mai pură, mai clară și o mai mare cunoaștere în voi, astfel încât atunci când primiți îndrumare sau cereți îndrumare să primiți cel mai înalt potențial pentru ființa și realitatea voastră. 

În acest fel, puteți începe o călătorie dându-vă voie să vă hotărâți să vă concentrați asupra direcției în care vă adresați întrebările; din ce spațiu le direcționați din interiorul ființei voastre și de unde vă curge îndrumarea. 

Acesta va fi un proces de încercare și eroare pe măsură ce începeți să explorați și să descoperiți. S-ar putea să vă dați seama că i-ați vorbit minții voastre sau s-ar putea să vă dați seama că i-ați vorbit Creatorului din voi. S-ar putea să fie nevoie să schimbați lucrurile și să vă realiniați. S-ar putea să fie nevoie să vă întrebați care este cea mai bună energie și energia cu cel mai înalt potențial cu care să mă conectez ca să pun întrebări și să primesc îndrumare? 

Pe măsură ce explorați asta în ființa voastră, veți ști ce se simte potrivit deoarece vă va umple cu un sentiment de beatitudine/fericire/libertate/ușurință și puteți începe să contemplați, atunci când cereți îndrumare, de ce cereți sau din ce spațiu. 

Cereți pentru că vă temeți? 

Cereți pentru că vă simțiți mulțumiți, dar vreți confirmare? 

Cereți pentru că vă simțiți confuzi? 

Ar putea fi valoros să transformați mai întâi acele energii. Dacă vă simțiți confuzi, cereți să vă conectați cu vibrația clarității din ființa voastră. Dacă vă este frică, cereți să vă conectați cu vibrația curajului și apoi, din acel spațiu, începeți să cereți îndrumare. 

Vă invităm să contemplați, să explorați, să examinați, să determinați și să călătoriți. 

Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să vă susținem. Vă iubim necondiționat.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe. Vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Rămâi pozitiv

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Acordă-ți astăzi câteva momente și gândește-te la ceea ce ai învățat, cum te-ai schimbat și ceea ce ai manifestat pentru tine și pentru alții. Întrucât fiecare gând și acțiune are o vibrație, ce ai ales să adaugi lumii tale? Ți s-a dat o oportunitate uimitoare să afectezi conștiința Pământului! Valurile acesteia vor continua să se miște și în cele din urmă se vor întoarce la tine. Ținând cont de asta, Universul îți cere să continui să rămâi cât mai pozitiv și iubitor posibil în această perioadă provocatoare și să știi că totul va fi bine. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


duminică, 28 iulie 2024

Acceptați această invitație din partea Maeștrilor Ascensionați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat influența pe care maeștrii care au umblat pe planeta voastră au avut-o asupra voastră a tuturor. Le-ați observat puterea, alinierea precum și iubirea care emană din ei. Au venit la voi ca să vă arate ce era posibil în timp ce sunteți într-o formă fizică umană. Ei nu aveau nimic din ceea ce voi nu aveți. Ca să o spunem altfel, tot ceea ce ei aveau în ei, aveți și voi în voi. Și au vrut ca voi să știți asta, dar au vrut să vă demonstreze și cum să accesați ceea ce se află în noi toți, și care este Sursa. 

Accesați acele energii, acele vibrații și acele sentimente mergând în interior, meditând, postind, luând parte la anumite ritualuri care știți că vă vor duce mult mai deplin în voi înșivă. Există și multe alte moduri în care să vă conectați la adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate și maeștri diferiți v-au arătat căi diferite. 

Acum, vrem ca voi toți să recunoașteți că nu aveți nevoie de un alt maestru care să vină și să vă arate din nou ceea ce vi s-a arătat deja, ci, mai degrabă, trebuie să luați acele învățături și să le folosiți. Trebuie să recunoașteți că aveți deja tot ceea de ce aveți nevoie, dar trebuie să și puneți în practică ceea ce v-a fost împărtășit de acești învățători și maeștri frumoși. Ce aveți acum pe Pământ sunt mulți, mulți oameni care lucrează cu învățăturile, care fac practicile, meditațiile, și așa mai departe, și vă arată că nu este nevoie de cineva care s-a născut sub lumina unei stele strălucitoare ca să fie în măsură să folosească aceste metode de aliniere, aceste metode de integrare. 

Aveți acum în lumea voastră atât de multe învățături, atât de multe tehnici care să vă ducă acolo și este doar o chestiune ca voi să le găsiți pe cele care rezonează cu voi. Unii oameni se vor conecta mai mult la sunet, iar alții se vor conecta mai mult la mișcare. Unii se vor conecta mai mult prin rugăciune, iar alții se vor conecta mai mult prin acte de serviciu. Cei mai mulți dintre voi veți descoperi că este mai ușor să vă conectați la un nivel mai înalt de conștiință atunci când sunteți în natură. Când vă conectați cu Mama Natură și cu Mama Pământ, aveți capacitatea să simțiți toată acea iubire din jurul vostru, toate acele vibrații de o frecvență mai înaltă care emană din copaci, din stânci și din sol, din corpurile de apă și din animalele sălbatice. 

Mai mulți maeștri au demonstrat că sunt mai multe de descoperit în acea conectare cu natura, și au făcut-o mergând în deșert sau stând sub un copac. Aveți toate aceste lucruri la dispoziție în cea mai mare parte a anului  și, de fiecare dată când vremea este suficient de plăcută afară, mergeți și vă conectați cu acele elemente ale naturii pe care le apreciați, apoi mergeți și fiți precum un maestru ascensionat. Arătați-vă vouă înșivă și altora ce este posibil într-o formă fizică umană, fiți învățătorul și liderul care ați fost întotdeauna meniți să fiți în această viață. Nu-i considerați pe maeștrii ascensionați mai buni decât voi, pentru că au ales acele căi cu mare grijă încă dinainte de această viață. Știau cine vor fi pentru voi toți și au avut setarea perfectă în acea viață să fie exact cine au devenit. 

Voi ați decis să mergeți pe o altă cale, una mai întortocheată, dar puteți ajunge în continuare acolo unde au ajuns ei, folosind toate învățăturile pe care vi le-au dat și mulți dintre ei v-au oferit învățături foarte asemănătoare. Intrați în voi. Liniștiți-vă mintea. Centrați-vă pe inimă. Fiți iubire în acțiune. Fiți în serviciul altora. Conectați-vă, conectați-vă și conectați-vă mai mult și veți descoperi că întotdeauna vă este disponibil mai mult de fiecare dată când vă conectați cu o altă ființă, cu Mama Pământ, cu un animal sau cu un copac. Vă veți găsi propria cale către iluminare, de asta suntem siguri. Maeștrii ascensionați v-au arătat diferite căi și v-au invitat să le urmați și este momentul ca voi, cei care vă aflați chiar acum pe Pământ să acceptați acea invitație.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Dăruiește tuturor

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

Bunătatea nu este rezervată doar celor care te tratează cu amabilitate. 

Compasiunea nu este oferită doar celor care ți-o arată. 

Iubirea necondiționată nu este păstrată și dată doar celor care simțiți că o merită. 

Universul oferă aceste lucruri în mod gratuit tuturor oamenilor, indiferent de cine sunt ei sau unde trăiesc. 

Pe măsură ce înaintezi într-o lume schimbată, s-ar putea să merite să eliberezi oricare dintre aceste convingeri, începând cu tine însuți/însăți. Fiecare dintre voi este demn și merită bunătate, compasiune și Iubire Necondiționată. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

sâmbătă, 27 iulie 2024

Este Omenirea un experiment?

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Vă cunoaștem atât de bine ca adevăratele voastre sine, sinele voastre complete și în timp ce ne acordăm la voi acolo, în viețile voastre fizice, menținem această cunoaștere a cine sunteți cu adevărat mai presus de orice altceva. Acesta este într-adevăr un experiment. Cu toate acestea, voi sunteți cei care fac experimentele și nu sunteți cobaii de laborator ai experimentului altcuiva. Experimentați cu conștiința ca să vedeți cât de departe puteți merge de adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat și să vedeți de ce va fi nevoie ca să vă refaceți, să vă recuperați, să vă amintiți cine sunteți cu adevărat în timp ce sunteți încă în formă fizică. 

Moartea este ușoară. Moartea este o cale de ieșire din experimentul auto-impus. Acum, desigur, experimentul este doar o metaforă. Simularea și iluzia sunt metafore similare. Dar pentru voi, ceea ce experimentați este real.  Este reala realitate și este reală pentru că se simte reală și pentru că, în timp ce o experimentați, este reală. Și este menit să fie așa. Pentru asta este uitarea. Are rolul să vă permită să aveți experiența pe care o aveți. 

La urma urmei, doar de voi depinde cum vă întoarceți acasă, și puteți alege orice cale doriți. Nu există o singură cale, dar toate căile duc la Sursă. Prin urmare, nu contează unde vă aflați pe calea voastră și nu contează calea pe care ați ales-o, vă puteți relaxa și fi siguri că vă îndreptați spre casă. Mergeți în direcția corectă pe măsură ce continuați să înaintați. Acum, vă puteți încetini sau vă puteți accelera, iar când sunteți în acele momente de accelerare, o simțiți pentru că vă simțiți mai mult în curgere. Și când sunteți mai mult în curgere, vă bucurați mai mult de călătorie. 

Așadar, ce faceți acum în această viață este să căutați acele momente de curgere. Căutați acele momente în care puteți pluti mai ușor, puteți avansa mai ușor pe drum. Și pentru fiecare dintre voi este diferit. Ceea ce pentru o persoană înseamnă ușurință și plutire, pentru altcineva poate însemna plictiseală sau chiar tortură, pentru că nu au ales-o ei înșiși, ci altcineva a ales-o pentru ei, iar ei au fost de acord. Alți oameni vor alege pentru voi calea pe care presupun ei că ar trebui să o urmați, dar nu trebuie să fiți de acord cu ei. 

Nu trebuie să renunțați la suveranitatea voastră, la liberul arbitru, la capacitatea să alegeți ceea ce este potrivit pentru voi. Și, din fericire, vă aveți sentimentele voastre. Sentimentele voastre vă vor ghida. Sentimentele voastre sunt mai mult decât intuiția voastră. Sunt viscerale. Sunt în corpul vostru. Puteți ști dacă sunteți în armonie cu adevărul vostru sau vă lăsați influențați de altcineva, prin felul în care vă simțiți în corpul vostru. 

Așadar, ascultați, fiți atenți, încetiniți și veți ajunge mai repede acolo pentru că veți observa când sunteți într-un punct de curgere și veți pluti direct în acel punct cu certitudinea că este adevărul vostru să urmați acea cale în acel moment anume. Noi, și alții ca noi, vom continua să vă împingem în acele direcții, nu doar prin cuvintele noastre, ci și prin energiile pe care le oferim. Facem echipă cu atât de mulți alții din echipele voastre galactice, ghizi spirituali, îngeri și strămoși, zâne și mulți alții, ca să vă ajutăm să mergeți pe acea cale cu cea mai mare ușurință.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Adevărul

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Pe parcursul următoarelor câteva săptămâni, Universul va începe să-ți arate adevărul infinit al lucrurilor. Ceea ce primești s-ar putea să contrazică narațiunea pe care ai adoptat-o în această viață. În loc să-l respingi dând din mână, simte-l cu inima. Adevărul nu vine întotdeauna în ambalaje perfecte, cu etichete îngrijite. Unele dintre ele sunt zgomotoase, sălbatice și un pic nebunești. Fii deschis în inima și mintea ta; Universul va ghida întotdeauna calea. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


vineri, 26 iulie 2024

Cum vor fi următorii cinci ani

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Am observat cât de departe ați ajuns în ultimii cinci ani acolo pe Pământ și știm că v-ați confruntat cu multe adversități și multe provocări ca să ajungeți la creșterea la care ați ajuns în ultimii cinci ani. Vrem să știți și că nu trebuie să fie greu. Nu trebuie să faceți lucrurile mai grele ca să creșteți și să vă expansionați în ființele care veți deveni în cele din urmă. Puteți avea o călătorie foarte lină și ușoară în următorii cinci ani și vă invităm să vă imaginați cum vi se pare că arată. 

Vă invităm să fiți creatorii care sunteți și nu reacționarii care ați fost în trecut. Vă invităm să vedeți viitorul ca fiind luminos, plin de ceea ce ați cerut, și vrem să știți că de partea noastră a vălului sunt acum mai multe ființe care vă ajută decât oricând înainte. Așadar, puteți să vă relaxați și să știți că acum este momentul vostru să primiți tot ce ați cerut. Nu trebuie să creați totul folosindu-vă de acțiunea voastră, cuvintele voastre sau chiar gândurile voastre. 

Puteți crea cu starea voastră de a fi și, pe măsură ce vă faceți starea de a fi mai importantă pentru voi decât circumstanțele care apar în viața voastră, veți vedea cum doar o mică modificare a vibrației voastre poate face o diferență de o lume. Demonstrați-vă acest lucru data viitoare când aveți o neînțelegere cu cineva, când sunteți în mijlocul unei discuții în contradictoriu cu cineva pe care îl iubiți.

În loc să vă gândiți la ce vreți să spuneți în continuare sau cât de supărați sunteți de ceea ce a spus cealaltă persoană, faceți o pauză, respirați adânc, și recalibrați-vă întrebându-vă dacă puteți exista într-o vibrație mai înaltă în acel moment. Știm că puteți, și știm că veți reuși, mai ales prin practică. Știm, de asemenea, că pe Pământ ați pus o mare valoare pe a avea dreptate. Dar vibrația voastră trebuie să conteze mai mult decât să fiți mereu cel care are dreptate sau chiar de cele mai multe ori. 

Când vă predați și renunțați la orice nevoie de a avea dreptate, veți descoperi că este foarte eliberator. Veți descoperi că puteți recunoaște că sunteți o lucrare în curs de desfășurare și la fel sunt și ceilalți. Dar faceți progrese, iar acesta este lucrul important pe care să vă concentrați. Nu trebuie să mergeți înapoi și să corectați toate greșelile pe care le-ați făcut vreodată în viața voastră. Nu trebuie să vă cereți scuze tuturor pe care i-ați putut ofensa, dar puteți recunoaște că creșteți, că vă extindeți, că deveniți tot mai mult voi înșivă în fiecare zi, la fel cum fac și ceilalți. 

Când puteți recunoaște aceste lucruri și lucrați la vibrația voastră, veți vedea cum următorii cinci ani din viața pe planeta Pământ pot și vor fi plini de atât de multă bucurie, atât de multă iubire, atât de multă pace, atât de multă abundență, atât de multă creativitate și mult mai mult din tot ceea ce vreți pentru voi înșivă. Nu vă agățați de cum veți ajunge acolo și nu simțiți că trebuie să fiți de acord cu toată lumea sau să convingeți pe cineva de cum veți ajunge acolo. Păstrați doar acel obiectiv final în mintea voastră și știți că nu puteți decât să vă îndreptați în acea direcție pentru că acesta este momentul ascensiunii, și este o ascensiune universală la care participăm cu toții în mod egal.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Se întâmplă!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Acordă-ți astăzi un moment sau două, stai liniștit, găsește-ți centrul și cere-i Universului să-ți arate schimbările care au avut loc până acum în planul vostru Pământesc. Încet, ușor și constant vei începe să observi schimbările care au loc atât în interiorul cât și în exteriorul tău. S-ar putea să nu fie evenimente/situații uriașe, care să zguduie pământul, iar unele pot fi atât de mici încât abia sunt perceptibile. Dar, iubitul meu, ele au loc! Asta este șansa ta să fii cu adevărat schimbarea pe care vrei să o vezi în lumea ta. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!