miercuri, 31 iulie 2024

Căi ale Adevărului

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină. Noi suntem Ființele Celeste Albe. 

Venim la voi de multe ori. Avem o energie și un scop pe care le împărtășim cu voi. Vă facilităm și susținem ascensiunea în acest moment. Ne integrăm energia... codurile noastre... în ființa voastră/în realitatea voastră ca să vă asistăm în acest moment creșterea spirituală astfel încât să vă puteți conecta la un nivel mai profund cu propria ființă/adevăratul vostru sine, înțelegând adevărul care apare din ființa voastră. 

Mulți devin confuzi sau dezorientați în acest moment pentru că adevărul lor interior iese la suprafață, dar ei nu sunt obișnuiți să se conecteze cu adevărul lor interior și, astfel, se simte ca și cum personalitatea și adevărul lor interior se luptă și se luptă între ele. 

Par două extreme. Unul are o vibrație înaltă și vorbește despre pozitivitate, iubire, armonie și pace. Cealaltă, recunoaște realitatea fizică, trăiește în realitatea fizică și nu poate vedea nimic altceva. 

S-ar putea să simțiți că adevărul vostru interior și personalitatea voastră se luptă între ele și asta este perfect în acest moment, pentru că pe măsură ce o recunoașteți, bătălia se va risipi. Vă dați seama că această energie/această voce/aceste senzații care ies la iveală și care par atât de neobișnuite... poate chiar atât de necunoscute vouă... sunt, de fapt, ceea pe ce trebuie să vă concentrați. 

Este nevoie de mult curaj să-ți recunoști adevărul interior când trăiești într-o realitate în care personalitatea ta fizică se simte împământată în realitatea fizică. 

Pe măsură ce începeți să conștientizați și să recunoașteți că adevărul vostru interior iese la iveală, s-ar putea să vă dați seama că există mai multe căi ale adevărului. Și numai pentru voi înșivă, ca persoană, sunt numeroase căi pe care o puteți lua/merge pe ele. Fiecare cale deține oportunități diferite; învățare diferită și înțelegeri diferite. Fiecare are lecții valoroase... lecții spirituale... de absorbit. 

Voi, ca ființă, ca suflet, ca adevăr, dețineți numeroase instrumente... instrumente spirituale... și abilități. Pe măsură ce mergeți pe o anumită cale a adevărului, s-ar putea să simțiți că nu aveți instrumentele sau abilitățile să mergeți pe acea cale. Poate că odată cu oportunitățile care apar simțiți că pur și simplu nu aveți instrumentele și abilitățile să acceptați provocările. 

Când treceți pe alte căi ale adevărului, s-ar putea să descoperiți că aveți exact instrumentele și abilitățile necesare și că puteți merge foarte ușor pe acea cale sau dacă nu ușor, sunteți în măsură să depășiți provocările pe care le crează sau pe care voi le creați. 

Când multe ființe vorbesc despre scopul lor și găsirea scopului lor, ele vorbesc, de fapt, despre căi ale adevărului și există numeroase căi. Aveți un set de instrumente și abilități, oferite de sufletul vostru, ca să mergeți pe una, două sau trei dintre acele căi. 

O parte a provocării este să găsiți calea potrivită pe care să mergeți. Sufletul vostru deține capacitatea și abilitățile Creatorului și, prin urmare, deține capacitatea și abilitățile tuturor aspectelor Creatorului. Pentru această viață ați acceptat un anumit număr de instrumente și abilități care să vă susțină în dobândirea înțelegerii, creșterii și ascensiunii spirituale necesare. 

Când vă examinați adevărul interior și cereți să vă recunoașteți capacitățile și abilitățile, înțelegeți cum puteți fi în lume. Atrageți, totodată, spre voi calea voastră a adevărului sau poate una, două sau trei căi ale adevărului. 

Când vă dați voie să vă invocați căile adevărului să se alinieze sau realinieze cu ființa voastră, asta este, de asemenea, o experiență foarte puternică. S-ar putea să aveți ideea despre ceea ce doriți sau să vă simțiți ghidați să dobândiți în această viață, sau poate chiar în acest moment al realității voastre, și totuși, s-ar putea să nu o puteți manifesta sau să simți că este imposibil de manifestat. 

Când vă recunoașteți capacitățile și abilitățile pe care le dețineți și vă chemați căile adevărului, ele sunt ca șinele de cale ferată care se realiniază și se introduc în câmpul vostru de energie. Capacitățile și abilitățile voastre sunt ca un rucsac pe care-l purtați cu voi, pe care-l puteți accesa foarte ușor și apoi vă puteți urca în trenul care vine și care se simte cel mai potrivit; oportunitatea sau oportunitățile care vin în ființa voastră, în conștientizarea voastră, în realitatea voastră. Puteți întreba: 

”Rezonează cu mine această cale a adevărului?”

”Mă împlinește?”

”Am capacitățile și abilitățile să merg pe această cale a adevărului?” 

Dându-vă voie să răspundeți sincer la aceste întrebări, vă ajută să navigați prin diferite circumstanțe/experiențe până când vă conectați cu circumstanțele/experiențele care vă luminează; care vă umplu cu lumină, cu bucurie și împlinire. Apoi veți ști că v-ați accesat capacitățile și abilitățile și că v-ați accesat calea adevărului și că ambele sunt aliniate cu voi și voi cu ele, ajutându-vă să mergeți înainte cu o mai mare ușurință, cu o mai mare putere și cu un val de energie. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim ca voi să contemplați: 

Vă simțiți pierduți sau inconfortabil? Nesiguri cum să manifestați ceva? Ne-împământați? Este nevoie să vă concentrați asupra adevărului vostru interior? 

Când faceți asta vă simțiți mai în pace, mai voi înșivă, mai capabili? 

Puteți cere ca capacitățile și abilitățile voastre din această viață să se manifeste și să vă fie cunoscute. Puteți cere ca căile adevărului vostru să se alinieze cu voi. Puteți cere să mergeți pe calea voastră a adevărului care rezonează cel mai mult cu sufletul vostru în această viață. 

Cui îi cereți? Îi cereți esenței voastre interioare/scânteii voastre interioare. Fie că vreți să-i spuneți prezența voastră a Creatorului/sufletul vostru/esența voastră, lăsați să fie ceva care vi se dezvăluie energetic și se desfășoară. 

Nu este neapărat nevoie să aveți sau primiți răspunsurile, cu atât mai mult cu cât câmpul vostru de energie se schimbă și aliniamentele se pun la locul lor prin simpla voastră intenție să puneți întrebările în diferite zone, cu întrebarea pe care v-am încurajat să o contemplați. 

În zilele următoare, dați-vă voie să observați cum are loc o aliniere – aproape ca și cum se formează o hartă atât în ​​interiorul vostru, cât și în jurul vostru, în realitatea voastră. Legătura voastră cu adevărul vostru, abilitățile și capacitățile voastre, chiar și cele de care nu sunteți conștienți, vor crește. 

Singurul mod în care putem descrie asta este că vă veți simți mai capabili, mai apți, mai pregătiți și cu o mai mare cunoaștere, chiar dacă calea pe care mergeți vi se pare complet necunoscută. 

Imaginați-vă dacă fiecare ființă de pe Pământ ar alege aceste contemplări. Întreaga vibrație a Pământului s-ar schimba dramatic, deoarece toată lumea ar fi aliniată la propriul adevăr și ar urma o cale a adevărului și, prin urmare, ar co-crea împreună aceste căi ale adevărului. 

Simțim că ar fi o schimbare atât de uriașă încât ar provoca o ascensiune, în special în trezirea vibrațiilor și în conștientizare pentru toți. 

Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să vă servim. Puteți apela la noi. Pur și simplu rostiți numele nostru și vom fi prezente. 

Vă iubim cu drag și vă mulțumim.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.