sâmbătă, 27 iulie 2024

Este Omenirea un experiment?

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Vă cunoaștem atât de bine ca adevăratele voastre sine, sinele voastre complete și în timp ce ne acordăm la voi acolo, în viețile voastre fizice, menținem această cunoaștere a cine sunteți cu adevărat mai presus de orice altceva. Acesta este într-adevăr un experiment. Cu toate acestea, voi sunteți cei care fac experimentele și nu sunteți cobaii de laborator ai experimentului altcuiva. Experimentați cu conștiința ca să vedeți cât de departe puteți merge de adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat și să vedeți de ce va fi nevoie ca să vă refaceți, să vă recuperați, să vă amintiți cine sunteți cu adevărat în timp ce sunteți încă în formă fizică. 

Moartea este ușoară. Moartea este o cale de ieșire din experimentul auto-impus. Acum, desigur, experimentul este doar o metaforă. Simularea și iluzia sunt metafore similare. Dar pentru voi, ceea ce experimentați este real.  Este reala realitate și este reală pentru că se simte reală și pentru că, în timp ce o experimentați, este reală. Și este menit să fie așa. Pentru asta este uitarea. Are rolul să vă permită să aveți experiența pe care o aveți. 

La urma urmei, doar de voi depinde cum vă întoarceți acasă, și puteți alege orice cale doriți. Nu există o singură cale, dar toate căile duc la Sursă. Prin urmare, nu contează unde vă aflați pe calea voastră și nu contează calea pe care ați ales-o, vă puteți relaxa și fi siguri că vă îndreptați spre casă. Mergeți în direcția corectă pe măsură ce continuați să înaintați. Acum, vă puteți încetini sau vă puteți accelera, iar când sunteți în acele momente de accelerare, o simțiți pentru că vă simțiți mai mult în curgere. Și când sunteți mai mult în curgere, vă bucurați mai mult de călătorie. 

Așadar, ce faceți acum în această viață este să căutați acele momente de curgere. Căutați acele momente în care puteți pluti mai ușor, puteți avansa mai ușor pe drum. Și pentru fiecare dintre voi este diferit. Ceea ce pentru o persoană înseamnă ușurință și plutire, pentru altcineva poate însemna plictiseală sau chiar tortură, pentru că nu au ales-o ei înșiși, ci altcineva a ales-o pentru ei, iar ei au fost de acord. Alți oameni vor alege pentru voi calea pe care presupun ei că ar trebui să o urmați, dar nu trebuie să fiți de acord cu ei. 

Nu trebuie să renunțați la suveranitatea voastră, la liberul arbitru, la capacitatea să alegeți ceea ce este potrivit pentru voi. Și, din fericire, vă aveți sentimentele voastre. Sentimentele voastre vă vor ghida. Sentimentele voastre sunt mai mult decât intuiția voastră. Sunt viscerale. Sunt în corpul vostru. Puteți ști dacă sunteți în armonie cu adevărul vostru sau vă lăsați influențați de altcineva, prin felul în care vă simțiți în corpul vostru. 

Așadar, ascultați, fiți atenți, încetiniți și veți ajunge mai repede acolo pentru că veți observa când sunteți într-un punct de curgere și veți pluti direct în acel punct cu certitudinea că este adevărul vostru să urmați acea cale în acel moment anume. Noi, și alții ca noi, vom continua să vă împingem în acele direcții, nu doar prin cuvintele noastre, ci și prin energiile pe care le oferim. Facem echipă cu atât de mulți alții din echipele voastre galactice, ghizi spirituali, îngeri și strămoși, zâne și mulți alții, ca să vă ajutăm să mergeți pe acea cale cu cea mai mare ușurință.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.