luni, 8 iulie 2024

Ce fac sferele din fotografiile voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem din nou plini de venerație față de omenire pentru că tocmai ați trecut un alt prag al conștiinței colective și ați făcut acest lucru deschizându-vă ajutorului pe care l-ați primit de sus. Nu prin muncă grea primiți ajutorul. Nu prin recitarea rugăciunii sau a mantrei corecte primiți ceea ce ați cerut. Ci prin recunoașterea că ajutorul este acolo și abandonându-vă apoi acestuia. Când vă dați seama cât de mult ajutor aveți în jurul vostru tot timpul, deveniți canale deschise pentru energiile de frecvență mai înaltă care ați fost întotdeauna meniți să fiți în această viață. 

Acum, unul dintre modurile în care ajungeți în acest punct să fiți dispuși să vă deschideți energiilor, este prin crearea unor provocări care par a fi insurmontabile în viața voastră. De multe ori faceți acest lucru ca să ajungeți la ultima soluție, să cereți ajutor, iar apoi, după ce ați cerut ajutor, aveți suficientă speranță în voi că veți primi ajutorul ca să-l primiți. Dar asta este calea grea. Calea mai ușoară să primiți ceea ce vine către voi de sus este să deveniți curioși în legătură cu ființele. Căutați să stabiliți relații cu ghizii voștri, cu echipa voastră galactică, cu Maeștrii Ascensionați, cu Arhanghelii, cu Zânele și cu toate celelalte ajutoare pe care le aveți în jurul vostru. 

Oamenii surprind adeseori globuri și sfere luminoase în fotografiile sau videoclipurile pe care le fac. Acest lucru este minunat deoarece, cu tehnologia voastră, sunteți capabili să percepeți ceva ce, în mod normal, doar un clarvăzător ar putea percepe. Din nou, vedeți aceste globuri și sfere ca ajutoare ale voastre, pentru că asta și sunt. Sunt ființe de o frecvență mai înaltă, și de aceea nu le vedeți cu ochii voștri fizici tot timpul. Unii dintre voi ar putea să le vadă cu coada ochiului într-un moment în care sunteți în aliniere, când sunteți într-o stare mai înalt vibrațională. 

Globurile și sferele vin să observe și să ajute pentru că și ele recunosc ce tranziție frumoasă faceți cu toții acolo pe Pământ și, totodată, vor să ia și ele parte la ea. Vor să ajute fără să interfereze și fac o treabă minunată în acest sens, mai ales arătându-se în fotografiile și videoclipurile voastre. Vă lasă să știți că sunt acolo și apar ca aceste ființe frumoase, ceea ce și sunt, și oamenii încep să-și dea seama că sunt, de fapt, înconjurați de ființe de o frecvență mai înaltă, mai înalt dimensională, tot timpul. 

Prin urmare, vă recomandăm să dați jos greutatea lumii de pe umerii voștri și să vă deschideți să primiți ajutorul care vine de sus, pentru că este întotdeauna acolo și sunteți vrednici să-l primiți. Dacă puteți ști asta, în loc să sperați doar, acest lucru va face toată diferența din lume în viața voastră. Și, vă rugăm să aveți încredere în noi atunci când spunem că sunteți mai mult decât vrednici să primiți tot ajutorul care vine către voi de la toate ajutoarele din acest univers frumos al nostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.