luni, 8 iulie 2024

Mai multe oportunități vă ies în cale

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Aveți cu toții atât de multe în viața voastră pentru care să fiți recunoscători și puteți începe această recunoștință oferindu-vă vouă înșivă niște mulțumiri. Ați fost suficient de curajoși să vă întrupați acolo, pe planeta Pământ, și de când ați ajuns acolo ați fost în măsură să vă creați o realitate care vă oferă o grămadă de oportunități să iubiți și să simțiți bucurie și pace și vă oferiți din ce în ce mai multe oportunități să vă urmați beatitudinea. 

Acum, în timp ce vă arătați recunoștința, mulțumirile și aprecierea pentru lumea pe care ați creat-o, descoperiți mai multe ferestre de oportunitate ieșindu-vă în cale. Asta nu este o coincidență și nu este ceva întâmplător. Atunci când apreciați ceea ce este deja și ceea ce aveți deja, uși, chiar și ferestre, se deschid în fața voastră ca să experimentați mai mult. 

Desigur, pe măsură ce primiți mai mult, vreți să împărtășiți și cu alții. Și când împărtășiți cu alții, aceștia nu pot să nu fie curioși în ceea ce privește modul în care ați manifestat atât de multe pentru voi, iar atunci abilitățile voastre de lider sunt invitate să intre în acțiune. Acesta este momentul în care vi se oferă ocazia să-i învățați pe alții și, pentru că știți ceea ce știți, înțelegeți că acesta nu a fost noroc chior. Nu ați fost doar la momentul potrivit în locul potrivit. 

Puteți împărtăși și altora metodele voastre de manifestare și puteți deveni un profesor respectat în arta manifestării, iar oamenii vă vor urma și se vor înscrie la prezentările pe care le faceți pentru că metodele voastre funcționează. La urma urmei, sunteți acolo să conduceți și le arătați altora că există și o altă cale. Sunteți acolo ca să deschideți drumuri noi și să sfidați sorții de izbândă. Sunteți acolo să înfruntați numeroasele provocări ale planetei Pământ și să arătați că este posibil să depășiți obstacolele cu care vă confruntați. Și, pe măsură ce faceți aceste lucruri, aveți mai multe să-i învățați. 

Îi puteți inspira pe alții în atât de multe feluri doar urmărindu-vă beatitudinea, doar hotărând că vreți să faceți ceva sau să posedați ceva, sau să mergeți undeva și continuând să puneți un picior în fața celuilalt. Iar în timp ce faceți asta, cu cât mai puțin vă luptați și cu cât mai mult apreciați, cu atât mai ușor vă este să primiți. 

Acum, unii oameni cred că cei care se luptă primesc mai multe laude, așa că, nu numai că se luptă, dar vor să-și descrie suferința. Vor ca toată lumea să știe cât de greu le-a fost drumul, astfel încât oamenii să-i aplaude că au trecut prin orice obstacole le-au fost puse în față în călătoria lor. Iar voi vreți să evitați această capcană. 

Vreți să le arătați tuturor cât de ușor este să te miști în direcția vieții pe care ți-o dorești și vreți să faceți asta pentru că vreți să trăiți într-o lume cu oameni care experimentează ușurința, care se bucură de grația Sursei și nu se plâng atât de mult de cât de rea este lupta pentru ei. Și vor fi mai mulți oameni în jurul vostru care să aprecieze atunci când manifestați acea vibrație și o manifestați în mod constant și asta este recomandarea noastră pentru voi ca ființe creatoare, ca manifestatori și ca cei care înțeleg cum funcționează toate astea.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.