miercuri, 10 iulie 2024

Bucuria este acum obiectivul vostru realizabil

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Câte activități recente au provocat bucurie în inima voastră? Dacă vă aduceți aminte doar de unul sau două cazuri în ultima săptămână, este momentul să vă reevaluați viața și reacțiile. 

Ce vă face să zâmbiți, să râdeți sau, cel mai important, să experimentați bucurie? 

Bucuria este noua voastră traiectorie, scopul vostru principal. 

Poate că vă imaginați bucuria cândva în viitor – o vacanță, o petrecere, un nou loc de muncă sau relație. Sau poate nu vă puteți imagina nici o bucurie. Acea lipsă de bucurie este doar o reminiscență din viața voastră 3D. 

Chiar dacă probabil lumea se simte haotică și dură, nu este nevoie să vă afecteze bucuria faptul că cineva la mii de mile depărtare suferă. Poate că acest ultim gând pare greșit, mai ales pe acest nou Pământ al iubirii. Dar limitarea fericirii voastre ca să salvați lumea nu diferă cu nimic de faptul că mama voastră insistă să vă mâncați legumele pentru că cineva din China nu are legume să mănânce. 

Asta nu înseamnă că trebuie să-i ignorați pe cei aflați în suferință; indică, în schimb, faptul că știți că suferă și că cea mai rapidă metodă de reducere sau eliminare a acelei suferințe este ca voi să fiți în bucurie – contraintuitiv față de 3D. Este mai mult decât oricând momentul să reacționați într-un mod diferit decât ați făcut-o vreodată pe Pământ. 

Bucuria este la fel de contagioasă ca orice boală. Este momentul să experimentați și să împărtășiți bucurie cu oricine dorește să o facă. Poate vă îndoiți de această ultimă afirmație pentru că credeți că trebuie să simpatizați cu cei aflați în suferință, chiar dacă nu-i cunoașteți. 

Pe măsură ce învățați să vă creați viața de bucurie, îi învățați și pe toți ceilalți care doresc să facă același lucru. Asta este perspectiva vieții pe noul Pământ. Nu puteți face pe nimeni să se simtă plin de bucurie, dar puteți exprima posibilitatea bucuriei în ciuda problemelor care nu sunt încă perfecte în mintea voastră. 

Poate că o modalitate mai ușoară în care să exprimați această nouă bucurie este să vă amintiți că dacă zâmbiți și râdeți cu adevărat, este mai probabil ca ceilalți să vă urmeze exemplul. Iar dacă sunteți morocănoși sau triști, probabil ceilalți vă vor evita – nu pentru că sunteți groaznici, ci pentru că fiecare ființă își are propriile probleme de rezolvat. 

Este momentul să renunțați la încercările voastre să-i ridicați pe ceilalți așa cum credeți voi – sau, poate o formulare mai bună ar fi, să le purtați de grijă altora. Nu puteți purta de grijă nimănui, cu atât mai mult unor grupuri de ființe. Puteți oferi soluții, dar este treaba lor să le accepte. 

Ați ajutat la tranziția Pământului dincolo de 3D, dar acesta nu mai este rolul vostru. Rolul vostru actual și continuu este să vă găsiți propria bucurie, nu a unchiului, prietenilor sau vecinilor voștri. Dacă bucuria voastră îi face și pe alții fericiți, atunci ați creat o cale minunată pe care alții să o aleagă, dacă doresc. Iar dacă bucuria voastră îi face pe alții geloși, triști sau furioși, asta nu este problema voastră. 

Singura voastră grijă este să găsiți acele piese care vă aduc bucurie. Și cu cât mai repede revendicați acele piese, cu atât mai repede ființele Pământului vor trece de la frică la bucurie. 

Nu este nevoie să purtați de grijă, să vă țineți bucuria în rezervă sau să vă lăsați prinși de impulsul de a-i răsfăța pe cei care nu se simt confortabil. Chiar dacă încercați să le îmbunătățiți viața, acest lucru este imposibil, pentru că fiecare ființă trebuie să aleagă elementele corecte. Dacă încercați să faceți asta, vă veți îndepărta de calea voastră de bucurie și veți intra în fricile și neliniștile lor. 

Stați drept și mândri, știind că căutați bucurie în ciuda a tot ceea ce pare contraintuitiv. Toate ființele Pământului pot face același lucru, dacă asta aleg. Rugămințile voastre, implorările, reținerile sau presiunile nu îi vor ajuta să își creeze propria cale – iar voi vă veți pierde calea voastră. 

Țineți-vă capul sus, știind că creați bule de bucurie aici, acolo și peste tot. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.