duminică, 14 iulie 2024

Manifestarea este măiestrie spirituală

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să vă asistăm cu orice doriți pentru voi înșivă pentru că știm pe ce cale provocatoare vă aflați acolo pe planeta Pământ și pentru că suntem încântați de procesul co-creării. Când ne cereți ajutorul, în orice, vi-l oferim liber și fără ezitare, iar apoi, depinde doar de voi să credeți că ați creat ceea ce ați dorit să creați și că este pe cale să vină. Cel mai simplu mod în care să vă arătați încrederea în puterea voastră de manifestare este să lăsați lucrurile să se întâmple. 

Dacă vă puteți detașa de momentul în care vine și chiar de dacă vine, atunci sunteți în vibrația potrivită să primiți ceea ce ați creat deja și este pe cale să vină la voi. Dacă credeți că această manifestare anume înseamnă totul și că fericirea voastră depinde de ea, atunci probabil va fi întârziată. Și dacă și când vă deschideți să o primiți, s-ar putea să vă simțiți dezamăgiți, este așa pentru că fericirea voastră trebuie să fie ceva ce vine din interiorul vostru.   

Orice experimentați și vă pune în acea stare de a fi, dar trebuie să vină din afara voastră, poate dispărea. Prin urmare, voi aveți toată puterea, pentru că voi aveți puterea să alegeți pe ce vă concentrați în momentul prezent și aveți puterea să alegeți ce vă amintiți din trecut. Mai aveți și puterea să alegeți ce anticipați cu privire la viitor. 

Dacă aveți tendința să o luați într-o direcție pesimistă sau să vă concentrați în momentul prezent pe ceva ce nu vă place, atunci sunt șanse să nu găsiți acea fericire în voi. Dacă aveți tendința să vă uitați înapoi în trecutul vostru și să vă concentrați pe regrete și pe lucrurile care nu s-au întâmplat, atunci sunt șanse să nu vă puteți bucura nici de momentul prezent. Prin urmare, când dați drumul tuturor așteptărilor cu privire la o manifestare și insistați să faceți tot ce puteți voi mai bine în momentul prezent ca să vă bucurați de el, atunci ați devenit un maestru spiritual. 

Motivul pentru care ați ales cu toții să vă întrupați pe planeta Pământ, este pentru că știați că sunteți deja maeștri spirituali, dar ați vrut și să aveți acea experimentare de trecere de la a nu vă simți atât de plini de măiestrie la deplina cunoaștere a voastră ca maestrul care sunteți cu adevărat. Așadar, calea maestrului nu este să devină cineva lipsit de dorințe, ci mai degrabă, cunoașterea că maestrul are o dorință, dar își dă seama că fericirea lui nu depinde de acea dorință sau de faptul că ea se va manifesta vreodată. Puteți trăi la fel de bine în lumile spirituale și materiale. Puteți trăi la fel de bine intrând în voi și concentrându-vă în afara voastră, și puteți face acest lucru știind că o parte din ceea ce faceți acum pe Pământ este integrarea tuturor acestora, aparent opuse. 

Desigur, există experimentări în ceea ce ați numi viețile voastre trecute în care ați mers până la capăt în direcția spirituală sau până la capăt în direcția materială, deoarece, ca suflet, doriți să aveți și acele experiențe. Dar, pentru că în această viață ascensionați, aveți ocazia să experimentați câte puțin din toate, să le legați pe toate împreună și să deveniți un întreg armonios care recunoaște că totul este una, totul este o reprezentare a unimii care suntem cu toții, Sursa. Iar, ca să faceți acest lucru, este necesară integrarea. Prin urmare, aveți dorințele voastre, creați orice doriți să manifestați și aveți o lume interioară bogată care vă lasă să vă simțiți complet împliniți de fiecare dată când intrați în ea, și veți putea trăi în toate lumile simultan cu zâmbetul pe față.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.