vineri, 26 iulie 2024

Cum vor fi următorii cinci ani

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Am observat cât de departe ați ajuns în ultimii cinci ani acolo pe Pământ și știm că v-ați confruntat cu multe adversități și multe provocări ca să ajungeți la creșterea la care ați ajuns în ultimii cinci ani. Vrem să știți și că nu trebuie să fie greu. Nu trebuie să faceți lucrurile mai grele ca să creșteți și să vă expansionați în ființele care veți deveni în cele din urmă. Puteți avea o călătorie foarte lină și ușoară în următorii cinci ani și vă invităm să vă imaginați cum vi se pare că arată. 

Vă invităm să fiți creatorii care sunteți și nu reacționarii care ați fost în trecut. Vă invităm să vedeți viitorul ca fiind luminos, plin de ceea ce ați cerut, și vrem să știți că de partea noastră a vălului sunt acum mai multe ființe care vă ajută decât oricând înainte. Așadar, puteți să vă relaxați și să știți că acum este momentul vostru să primiți tot ce ați cerut. Nu trebuie să creați totul folosindu-vă de acțiunea voastră, cuvintele voastre sau chiar gândurile voastre. 

Puteți crea cu starea voastră de a fi și, pe măsură ce vă faceți starea de a fi mai importantă pentru voi decât circumstanțele care apar în viața voastră, veți vedea cum doar o mică modificare a vibrației voastre poate face o diferență de o lume. Demonstrați-vă acest lucru data viitoare când aveți o neînțelegere cu cineva, când sunteți în mijlocul unei discuții în contradictoriu cu cineva pe care îl iubiți.

În loc să vă gândiți la ce vreți să spuneți în continuare sau cât de supărați sunteți de ceea ce a spus cealaltă persoană, faceți o pauză, respirați adânc, și recalibrați-vă întrebându-vă dacă puteți exista într-o vibrație mai înaltă în acel moment. Știm că puteți, și știm că veți reuși, mai ales prin practică. Știm, de asemenea, că pe Pământ ați pus o mare valoare pe a avea dreptate. Dar vibrația voastră trebuie să conteze mai mult decât să fiți mereu cel care are dreptate sau chiar de cele mai multe ori. 

Când vă predați și renunțați la orice nevoie de a avea dreptate, veți descoperi că este foarte eliberator. Veți descoperi că puteți recunoaște că sunteți o lucrare în curs de desfășurare și la fel sunt și ceilalți. Dar faceți progrese, iar acesta este lucrul important pe care să vă concentrați. Nu trebuie să mergeți înapoi și să corectați toate greșelile pe care le-ați făcut vreodată în viața voastră. Nu trebuie să vă cereți scuze tuturor pe care i-ați putut ofensa, dar puteți recunoaște că creșteți, că vă extindeți, că deveniți tot mai mult voi înșivă în fiecare zi, la fel cum fac și ceilalți. 

Când puteți recunoaște aceste lucruri și lucrați la vibrația voastră, veți vedea cum următorii cinci ani din viața pe planeta Pământ pot și vor fi plini de atât de multă bucurie, atât de multă iubire, atât de multă pace, atât de multă abundență, atât de multă creativitate și mult mai mult din tot ceea ce vreți pentru voi înșivă. Nu vă agățați de cum veți ajunge acolo și nu simțiți că trebuie să fiți de acord cu toată lumea sau să convingeți pe cineva de cum veți ajunge acolo. Păstrați doar acel obiectiv final în mintea voastră și știți că nu puteți decât să vă îndreptați în acea direcție pentru că acesta este momentul ascensiunii, și este o ascensiune universală la care participăm cu toții în mod egal.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.