luni, 29 iulie 2024

Determinați-vă Adevărul

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări magnifice faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Venim cu vibrația noastră a beatitudinii celeste. Scopul nostru este să trezim energia beatitudinii din ființa voastră; să aducem beatitudinea Creatorului în realitatea voastră astfel încât să puteți experimenta iubirea, împlinirea, libertatea și curgerea Divină a Creatorului. 

Astăzi dorim să vă vorbim despre accesarea și determinarea propriului vostru adevăr. 

Avem pentru voi o întrebare pe care dorim să o contemplați. Când cereți îndrumare, cui îi cereți îndrumare? Când primiți îndrumare, cine împărtășește această îndrumare cu voi? 

Dați-ne voie să vă explicăm în continuare întrebările noastre. Când vă căutați adevărul/esența/înțelepciunea divină/cunoașterea interioară este important să cereți în interiorul vostru îndrumare/intuiție/confirmare. Îi puteți cere prezenței voastre interioare să împărtășească cu voi o oarecare îndrumare sau intuiție în legătură cu o anumită experiență, alegere sau decizie și s-ar putea să vă primiți intuiția/îndrumarea. S-ar putea să primiți o viziune sau o înțelegere. 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să începeți să contemplați pe cine întrebați și cine oferă răspunsul? Asta poate fi ceva ce înțelegeți pe deplin deja sau poate necesita unele reglaje fine. 

Când cereți intuiții sau îndrumare în ființa voastră, le cereți pur și simplu în interiorul vostru? 

Vă întrebați ghizii, sufletul, inima, Creatorul din voi? Când cereți îndrumare, știți cui îi cereți, cărui aspect al ființei voastre? 

S-ar putea să știți deja sau poate fi o călătorie de descoperire să determinați încotro direcționați acea întrebare. La fel este și când vine vorba de intuiție. Poate vă plimbați, conduceți sau citiți ceva și dintr-o dată vă vine intuiția. De unde a venit acea intuiție? 

A venit de la sufletul vostru, de la grupul vostru de suflet, de la Creator? 

A venit din ego-ul vostru sau din emoțiile voastre? 

A fost un gând întâmplător în mintea voastră? 

Ce ați experimentat, emoțional vorbind, când ați primit acea perspectivă sau acea intuiție? 

Vă aducem aceste întrebări și vă invităm să contemplați cererea de primire a intuiției și primirea intuiției. 

Dorim ca voi să vă acordați energiile și alinierea, astfel încât să știți exact cărui aspect al ființei voastre îi cereți îndrumare și care aspect al ființei voastre vă oferă ghidarea ca atunci când un gând intră în mintea voastră să știți cu precizie că vine dintr-o sursă divină care vă servește, mai degrabă decât din corpul vostru emoțional, corpul vostru mental sau din mintea voastră. 

Este important, totodată, să conștientizați că atunci când cereți și atunci când primiți, este importantă și starea voastră de a fi. Dacă sunteți preocupați sau îngrijorați sau anxioși, acest lucru vă va influența și mai mult întrebarea și primirea intuiției. Dacă sunteți în pace sau accesați o vibrație a păcii, atunci este mai probabil să primiți informații și îndrumări care vă vor servi. 

Nu există un răspuns corect sau greșit la întrebarea pe cine întrebați și cine împărtășește intuiția cu voi, cu toate acestea, dorim să creăm o aliniere mai pură, mai clară și o mai mare cunoaștere în voi, astfel încât atunci când primiți îndrumare sau cereți îndrumare să primiți cel mai înalt potențial pentru ființa și realitatea voastră. 

În acest fel, puteți începe o călătorie dându-vă voie să vă hotărâți să vă concentrați asupra direcției în care vă adresați întrebările; din ce spațiu le direcționați din interiorul ființei voastre și de unde vă curge îndrumarea. 

Acesta va fi un proces de încercare și eroare pe măsură ce începeți să explorați și să descoperiți. S-ar putea să vă dați seama că i-ați vorbit minții voastre sau s-ar putea să vă dați seama că i-ați vorbit Creatorului din voi. S-ar putea să fie nevoie să schimbați lucrurile și să vă realiniați. S-ar putea să fie nevoie să vă întrebați care este cea mai bună energie și energia cu cel mai înalt potențial cu care să mă conectez ca să pun întrebări și să primesc îndrumare? 

Pe măsură ce explorați asta în ființa voastră, veți ști ce se simte potrivit deoarece vă va umple cu un sentiment de beatitudine/fericire/libertate/ușurință și puteți începe să contemplați, atunci când cereți îndrumare, de ce cereți sau din ce spațiu. 

Cereți pentru că vă temeți? 

Cereți pentru că vă simțiți mulțumiți, dar vreți confirmare? 

Cereți pentru că vă simțiți confuzi? 

Ar putea fi valoros să transformați mai întâi acele energii. Dacă vă simțiți confuzi, cereți să vă conectați cu vibrația clarității din ființa voastră. Dacă vă este frică, cereți să vă conectați cu vibrația curajului și apoi, din acel spațiu, începeți să cereți îndrumare. 

Vă invităm să contemplați, să explorați, să examinați, să determinați și să călătoriți. 

Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să vă susținem. Vă iubim necondiționat.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe. Vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.