luni, 29 iulie 2024

Figuri din bastonașe sau un Michelangelo?



Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Spre deosebire de perioada pubertății în 3D, fiecare dintre voi crează o cale unică care nu se intersectează neapărat cu a altora; experiențele voastre de dezvoltare vor diferi. 

În loc de o tapiserie oarecum monocromatică ca cea pe care ați creat-o în 3D, tapiseria pe care o creați acum este multicoloră și multifațetată. Traseele individuale s-ar putea intersecta cu altele, dar nu neapărat. Este puțin probabil ca experiențele voastre să fie similare cu ale altora. 

Dar până când voi și alte ființe ale Pământului veți permite diferențe în timp, acțiune și credințe, Pământul va continua să fie umplut cu entități 3D. 

Această ultimă propoziție îi sperie pe unii dintre voi cu gânduri precum ”Ce se întâmplă dacă eșuez în tranziție?” ”Ce se întâmplă dacă nu îndrăznesc să îmi creez propriul drum/traseu unic?” Aceste temeri din 3D nu au legătură cu voi sau cu orice ființă care face tranziția. Toți aveți mesaje interioare care se concentrează pe drumul vostru unic – mesaje pe care nu le puteți ignora sau nega. 

Până acum toți cei aflați în tranziție sau care doresc să facă tranziția au avut experiențe similare așa cum a fost și în perioada pubertății în 3D. Căile voastre diverg acum spre nou, atât pentru voi, cât și pentru Pământ. Imaginați-vă Pământul ca un recipient în care fiecare dintre voi plasează în el o mâncare diferită pentru a crea un nou fel de mâncare care inițial pare străin, dar devine favoritul tuturor. 

Nu vă temeți; ați încorporat tot ceea ce era nevoie ca să creați această cale unică. Noi, cei din Universuri, vă informăm doar că este puțin probabil să vă puteți compara experiențele într-un mod coerent. Sunteți noi, la fel ca experiențele voastre, și este la fel adevărat pentru toți cei care fac tranziția.

Dar nu veți fi singuri sau singuratici.   

Aceia dintre voi care faceți tranziția creați o tapiserie mai activă și mai colorată decât ați permis în lumile voastre 3D. Acest lucru este oarecum similar cu compararea unui desen cu figuri din bastonașe cu o pictură de Michelangelo – ambele sunt opere de artă, chiar dacă una are mai multă profunzime și este o reprezentare mai apropiată de realitate. 

Fiecare dintre voi crează o operă de artă care se va integra ușor în tapiseria completă. În același timp, cei care continuă să se simtă confortabil creând desene cu bastonașe se vor plânge lor înșiși și altora că nu au aceleași abilități ca voi, dar nici nu sunt interesați să le dobândească. 

În această viață, vor exista două puncte de vedere distincte, sau, dacă vreți, două lumi, pe Pământ: cei care sunt mulțumiți cu arta desenelor cu bastonașe și cei care doresc să creeze o capodoperă unică. 

Unii dintre voi poate că se îndoiesc că acest lucru este posibil – că cele două procese pot coexista fără tulburări sau furie. Acest lucru nu este foarte diferit de ceea ce a existat pe Pământ de eoni. Chiar dacă toți ați fost oameni 3D, nu toți și-au dorit același tip de viață. Unii au creat o viață de extreme financiare sau de putere, în timp ce alții abia au existat. Poate că acele vieți divergente au rezultat din experiențe trecute sau din nevoia de noi experiențe; nu contează. Ce contează este că, așa cum a fost întotdeauna adevărat, ființele Pământului au alegeri. Alegerea actuală nu mai este despre îndeplinirea sau neîndeplinirea unui rol necesar pentru a schimba Pământul din 3D în dincolo de 3D, ci mai degrabă despre a rămâne sau nu în 3D. 

Vă veți simți inconfortabil cu cei care optează să nu selecteze un fir de tapiserie dincolo de 3D în această viață? Nu, nu trebuie să vă îngrijorați că lipsa lor de fire de tapiserie dincolo de 3D va reduce sau va încurca rezultatul tapiseriei. Nu este diferit de Michelangelo pictând o floare mică roșie sau roz. Imaginea rămâne aproape aceiași. 

Așadar, dați-vă voie să simțiți și să acționați diferit decât ați făcut-o în 3D. Asta nu este o perioadă de imitație, ci o aventură unică și îndrăzneață să vă descoperiți în Univers într-un mediu care încurajează libertatea și bucuria în loc de uniformitate. 

Dacă deveniți geloși pe alții care par să facă tranziția într-un mod diferit sau mai rapid, vă rog să știți că totul este minunat în ființa voastră și în noua voastră viață. Sunteți o ființă unică într-o lume nouă. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.