miercuri, 10 iulie 2024

Acesta este modul în care puteți întinde și îndoi timpul

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem o abundență de timp la dispoziție pentru că nu avem limitări când vine vorba de timp și, pentru că nu avem limitări când vine vorba de timp, ajungem să fim atemporali. Vă invităm să vă experimentați ca fiind atemporali, chiar dacă mai folosiți încă ceasuri și calendare ca să vă țineți lucrurile sub control pe planeta Pământ. Da, este ușor pentru noi și provocator pentru voi, dar ați mers pe Pământ pentru că vă plac provocările. Nu sunteți blocați acolo și nu sunteți acolo doar pentru că ați creat karmă cu alte persoane. Sunteți acolo pentru că așa ați ales și faceți această alegere pentru că vă place provocarea. 

Când aveți mai puțin din ceva, cum ar fi banii, trebuie să îi întindeți. Trebuie să faceți fiecare bănuț pe care-l aveți să conteze și același lucru este valabil când simțiți că aveți anumite constrângeri de timp. Când simțiți că aveți mai puțin timp, atunci trebuie să fiți și mai prezenți în timpul pe care îl aveți într-o zi de douăzeci și patru de ore. Așa întindeți timpul; fiind foarte conștienți de fiecare moment care trece. O faceți decizând care este relația voastră cu timpul. Dacă vreți ca timpul să treacă mai repede când sunteți blocați în trafic, atunci puteți face asta. Dacă vreți să progresați mai repede în ascensiunea voastră, puteți face și asta. Dacă vă bucurați de un moment în timp, puteți să-l întindeți și să simțiți că este mai lung decât este în realitate. Timpul nu trebuie să zboare când vă distrați. 

Aveți posibilitatea să lucrați cu timpul în același fel în care lucrați cu fiecare concept, idee, vibrație, emoție și gând. Asta sunteți acolo să faceți. Sunteți acolo ca ființă creatoare să folosiți ceea ce vi se dă ca materie primă. Timpul, credeți sau nu, este una dintre acele materii prime, la fel ca banii, la fel ca iubirea. Aduceți mai multă iubire în tot ceea ce faceți și insuflați acea iubire în el, și nu veți avea nici o problemă cu timpul, pentru că veți iubi tot ceea ce faceți și cu cine o faceți. Întotdeauna iubirea este răspunsul. Întotdeauna iubirea este secretul, și puteți simți mai multă iubire atunci când sunteți mai prezenți. 

Când sunteți mai prezenți, sunteți mai împământați și sunteți mai centrați pe inimă și, prin urmare, este mai probabil să simțiți acea iubire care este adevăratul vostru sine, adevărata voastră esență. Faceți-vă din timp prietenul vostru, instrumentul și asistentul vostru și asta va fi pentru voi. Nu vă temeți de viitor și nu aveți regrete în legătură cu trecutul și vă veți schimba și relația cu timpul și cu momentul prezent, în care se află toată puterea voastră și în care este toată iubirea. 

Sunteți ființe atemporale de lumină și iubire, iar toată această experiență de viață nu este decât o clipă în tărâmul eternității. Așa că, vă invităm să vă aduceți aminte asta și data viitoare când vă stresați din cauza timpului. Amintiți-vă că natura voastră infinită și eternă vă este întotdeauna disponibilă atunci când vă conectați la inima voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.