vineri, 19 iulie 2024

Ajutor venind de pe Arcturus (fără interferențe)

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am primit atât de multe cereri de asistență de la voi toți și vrem să vă ajutăm fără să interferăm cu procesul vostru natural de evoluție. Vedeți că asta s-a întâmplat și înainte pe Pământ și alte grupuri extraterestre v-au oprit din neatenție creșterea intervenind și interferând. Noi, cei care am observat toate acestea, recunoaștem că cel mai bun mod în care să vă ajutăm este să vă oferim învățături și să vă oferim energii, să vă susținem și să menținem spațiul pentru voi. 

Știm că atunci când aterizarea în masă a navelor va avea loc pe planeta Pământ, va fi pentru că sunteți pregătiți pentru asta, nu pentru că aveți nevoie să fiți salvați, nu pentru că toți oamenii buni vor fi duși apoi pe noul Pământ. Știm asta pentru că știm că tot ce se petrece vreodată în experimentarea voastră, se petrece în beneficiul vostru, dar beneficiul este pentru creșterea și evoluția voastră spirituală, motivul pentru care se petrec toate astea în primul rând. Nu vă întrupați acolo pentru că sunteți prinși în capcană și nu vă întrupați acolo pentru că unele ființe din afara voastră v-au trimis acolo. 

Vă întrupați acolo pentru că, ca suflet, recunoașteți unde sunt toate experimentările de creștere bune și le vreți. Vreți să experimentați mișcarea de trecere de la a vă simți mai puțin evoluați la a vă simți mai evoluați. Vreți să vă cunoașteți mai deplin așa cum sunteți cu adevărat, ca iubire necondiționată. Așa că, chiar acum, aruncați o privire asupra vieții voastre așa cum este. Aruncați o privire la tot ce este în viața voastră și la tot ce nu este în viața voastră și, în loc să vă puneți întrebări, cum ar fi ”Unde am greșit?” sau ”Ce aș fi putut face altfel?” întrebați-vă cum vă ajută aceste condiții actuale să deveniți mai mult ceea ce sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie, ca iubire necondiționată. Și, da, știm că vreți răspunsul imediat și vreți să vă vină în urechea minții cu o voce care nu este a voastră sau vreți să vă apară viziunea unui ghid care să vă spună exact cum să creșteți din setul vostru actual de circumstanțe. Dar, din nou, spiritual vă servește mai mult să vă uitați voi înșivă și să ajungeți la propriile concluziile. 

O întrebare bună pe care să v-o puneți este ”Cum pot fi Iubirea în această situație?” și când vă uitați la lumea voastră, în timp ce vă uitați la întreaga planetă, și vedeți ce tipuri de lupte sunt acolo pe Pământ, vă puteți pune aceiași întrebare. Cum vă puteți arăta mai mult ca Iubire în fața a ceea ce pare ca fiind altceva decât Iubire? Amintiți-vă că acele circumstanțe, acele condiții sunt acolo tot pentru evoluția voastră spirituală, nu sunt acolo pentru că cineva dintr-un guvern sau corporație sau cineva care are mult mai multă putere decât aveți voi le crează să fie așa. Desigur, pot fi oameni care joacă acele roluri pentru voi, dar voi rămâneți creatorul experienței voastre și cu cât mai repede vă însușiți acest adevăr, cu atât mai repede puteți face ceva în privința asta.   

Vă place sentimentul de a crește și evolua și trebuie să vă aduceți aminte de asta uneori, iar când vă ajutați pe voi înșivă, când vă deschideți și lăsați să intre mai mult din creațiile voastre proprii, atunci experimentați uneori și primirea unei mâini de ajutor din partea unei ființe sau a unui colectiv dintr-un plan mai înalt dimensional. Dar tot voi sunteți cei care trebuie să vă aliniați cu acea experiență a primirii ajutorului. Întotdeauna se va întoarce la voi și la ceea ce se petrece în voi și cu cât mai repede vedeți asta, cu cât mai repede recunoașteți asta, cu atât mai repede puteți lua corect toate experiențele de creștere care vă sunt disponibile și cu atât mai repede puteți prospera pe planeta Pământ așa cum este acum. 

Știm că la baza tuturor cererilor pe care ni le adresați stă acea dorință de prosperare. O puteți face, iar noi suntem aici să vă ajutăm și vom continua să o facem. Vă promitem asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.