duminică, 14 iulie 2024

Experiențele voastre personale de contact cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am obținut atât de multe din întâlnirile noastre cu voi în planul astral și la fel și voi, ați obținut atât de multe din acele întâlniri. Suntem în măsură să stăm împreună cu voi, cum s-ar spune, în forma noastră non-fizică, ore în șir ajutându-vă să vă aduceți aminte cine sunteți cu adevărat în timp ce plantăm în conștiința voastră semințe care vor încolți și vor înflori în conștiința voastră de veghe. Știm că beneficiați cu toții de experimentările noastre ca ființe fizice în sistemul nostru solar și de multe ori vă împărtășim povestirile noastre despre cum am crescut spiritual fără traume, fără să fie vreodată nevoie să coborâm pe o cale întunecată sau să ajungem foarte polarizați în grupul acelora dintre noi care în acea vreme trăiam în corpuri fizice. 

Știm că toți căutați să ascensionați cu cât mai puține traume posibile pe calea voastră și vom continua să vă luminăm calea și să vă aducem aminte că sunteți treziți. Nu este nevoie să fiți scuturați ca să vă treziți. Nu este nevoie de un potop să vă treziți. Nu este nevoie de o erupție vulcanică să vă treziți. Puteți continua să alegeți restul călătoriei voastre către dimensiunea a cincea și să fiți creativi cu privire la ceea ce doriți să experimentați în timp ce sunteți încă ființe patru dimensionale. Contact cu E.T. este ceva ce aveți și veți continua să aveți pe măsură ce mergeți pe acea cale și vă pregătiți pentru el eliberând tot și orice ce nu vă servește în acest moment. 

Puteți deveni mai clari cu privire la ce tipuri de experimentări de contact cu e.t. doriți să aveți și să dați drumul acelor dorințe în eteri, iar apoi puteți doar să le dați drumul știind că acele creații voi le aveți de experimentat. Puteți avea încredere că veți avea experiențele personale de contact când momentul va fi potrivit, și veți putea fi în mod conștient pe o navă cu corpul fizic și să vă amintiți acest lucru la momentul potrivit. Între timp, continuați să trăiți pe o planetă frumoasă cu multe de creat, multe de explorat și multe de împărtășit cu ceilalți. Voi sunteți învățătorii, liderii și cei care au fost de acord să se trezească primii și descoperiți că există o varietate de moduri diferite prin care vă puteți împărtăși experiențele și cunoștințele cu semenii voștri. 

Ieșiți în natură, stați, meditați și lăsați-vă inspirați. Lăsați descărcările să aibă loc și apoi treceți la acțiune. Fiți într-o stare de recunoștință și apreciere față de tot ceea ce curge spre voi și veți fi pregătiți pentru mai mult. Dați drumul la tot ceea ce nu vă servește și vă veți expansiona și veți deveni pregătiți pentru experimentările voastre personale de contact e.t. 

Mai important, între timp, veți putea să vă bucurați de viața de pe planeta Pământ în a patra dimensiune și veți avea mai multe învățături de împărtășit cu ceilalți care, în cele din urmă, se vor trezi și vor dori și ei aceste experiențe de contact cu E.T. Voi sunteți cei care deschid calea, iar uneori poate fi extrem de provocator să fii un deschizător de drumuri. Dar, în acele momente de îndoială, amintiți-vă că voi ați vrut asta și că sunteți pe calea cea bună.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.