miercuri, 24 iulie 2024

Pot într-adevăr primi răspuns toate rugăciunile voastre?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

În ultima vreme ați chemat mai multă energie din non-fizic și ați făcut-o pentru semenii voștri și pentru voi înșivă. Trebuia să vă fi dat seama până acum că să aveți opt miliarde de corpuri umane pe planetă vă servește de fapt foarte bine pentru că aveți mai mulți indivizi ancorați în energiile de o frecvență mai înaltă decât oricând înainte pe planetă. Acum, aceia dintre voi care sunteți treziți recunoașteți și că puteți primi acele energii și că primiți acele energii din când în când. 

Le acordați susținere celor care nu se deschid să primească, dar cererea lor este în continuare de ajutor în chemarea energiilor de sus. Noi, cei care ne aflăm în tărâmurile mai înalte, răspundem întotdeauna fiecărei rugăciuni. Oferim esența la ceea ce-și dorește persoana respectivă. Așadar, deși s-ar putea să nu primească ceea ce cere în mod specific, îi va fi oferită esența la ceea ce cere în mod energetic. Și dacă se poate deschide și primi ceea ce a cerut, atunci persoana respectivă va crește enorm prin acea primire.

Aceia dintre voi care sunteți treziți sunteți acolo ca să fiți cei care le dau exemplu celorlalți cum se face. Așa că, atunci când vă văd acolo, în lume, râzând, jucându-vă, purtându-vă ca un copil, conectându-vă cu natura, cântând și dansând, ei primesc un indiciu despre ce trebuie să facă ca să primească și ei răspuns la rugăciunile lor. Ajutați în atât de multe feluri și veți continua să vă ajutați pe voi înșivă și pe alții pe măsură ce simțiți crescând conectarea energetică pe care o aveți cu non-fizicul. 

Primiți mai mult atunci când vă relaxați și primiți mai mult când sunteți într-o stare de bucurie. Nu trebuie să rostiți mantra potrivită sau să vă rugați ființei potrivite ca să primiți. Trebuie doar să recunoașteți că ceea ce ați cerut ați primit deja și mergeți să vă distrați. Acum, cu toată acea invocare a energiei care se face pe întreaga planetă chiar acum, vă puteți imagina cum se va simți atunci când vor fi deschise porțile. Vă puteți imagina cum se va simți pentru acea persoană atunci când dă drumul rezistenței și când încetează să blocheze ceea ce vine către ea în mod natural și în virtutea faptului că există. 

Puteți menține spațiul pentru semenii voștri și să le oferiți darul de a-i vedea în momentul lor de dat drumul și în momentul lor de deschidere ca să primească. Să fiți martori la așa ceva este bucurie pură și vă spunem asta din proprie experiență pentru că am fost de multe ori martori. Vrem să știți cu toții că cei care o faceți, o faceți nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru alții. Puteți primi energii pe care alții le-au chemat și nu le-au primit niciodată pentru că și-au părăsit corpurile, au trecut mai departe. Și, prin urmare, acele energii nu le mai sunt disponibile. 

Așa că, vă invităm să luați în considerare câte energii n-au fost niciodată primite pentru că o persoană a murit înainte să se deschidă și să lase acele energii să intre. Și veți înțelege de ce schimbarea are loc și puteți fi un contribuitor conștient la acea schimbare recunoscând că grația non-fizicului este cu voi și întotdeauna a fost cu voi. Suntem foarte încântați să vedem ce faceți cu toată acea energie, cu toate acele idei, cu toată acea vindecare. Vă promitem, suntem încântați să fim martori la asta.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.