vineri, 5 iulie 2024

Schimbarea liniilor temporale



Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Ai vrea să vorbești despre ”profețiile” din 2015 care mi-au fost date? Acestea au inclus schimbări radicale ale Pământului. Mulțumesc. 

Sophia, întotdeauna există motive pentru lucrurile care sunt date. La fiecare răscruce, ceea ce este dat se referă la condiții și acțiuni de-a lungul unei linii temporale specifice... Rasa a evoluat din 2015 și, drept rezultat, au avut loc modificări. 

Vă voi oferi acum cea mai recentă secvență de evenimente. Acestea se bazează pe liniile temporale actuale. 

Bine. Ai menționa și ”mâna lui Dumnezeu” în aceasta? Cum arată și unde o vom vedea? 

Această sinteză te va pune la curent cu toate aspectele lumii voastre actuale. 

Țineți minte faptul că acest sfârșit a fost scris. În toate ”timpurile” rezultatul rămâne același. Cei care insistă să joace rolul ”întunecat” sunt îndepărtați din locul ”Noului Pământ”. Este o schimbare atât de majoră în conștiință încât aceștia nu pot tolera frecvența. Devine imposibil pentru cei corupți să facă față. 

Este o schimbare de o asemenea magnitudine încât împarte practic Pământul în două. Este motivul pentru profețiile ”Pământului A” și  ”Pământului B”. Pentru că, într-adevăr, vă veți trezi într-o zi într-o lume fără corupție și control. 

Această schimbare este în desfășurare și este susținută nu doar de Lumina războinicilor și lucrătorilor în lumină Luminați. Este susținută și de mișcarea corpurilor planetare. Toată creația este în armonie cu această schimbare. 

Omenirea, sau Pământul în această privință, nu a fost abandonată sau ignorată. ”Mâna lui Dumnezeu” a fost văzută de cei care lucrează acum la eradicarea corupției. Sunt întreprinse acțiuni care sunt posibile doar datorită unui strop de informație sau descoperiri sincronistice care au expus Adevărul. Dacă căutați chiar acum principiul și forța călăuzitoare, le veți găsi în Adevăr. 

Indiferent de subiect sau de persoana implicată, Adevărul se va arăta. Este singura frecvență care împinge în mod constant și definește ceea ce vedeți. Va crește în amploare datorită efectului celor Luminați. În viitorul apropiat, va copleși orice altă narațiune. 

Pe măsură ce Adevăr după Adevăr iese la iveală, vor fi ieșiri. 

Instituțiile, precum și oamenii vor face parte din aceste ieșiri. Vor trebui să plece. Dacă nu ești capabil să operezi de la o frecvență de bază a Iubirii, nu poți participa la Noul Pământ. Nu este o judecată. Este evoluție. 

Cei care nu pot face schimbarea își au propriul lor drum. Va exista pentru ei, dar separat de călătoria Iluminării. Schimbarea este mecanismul pentru asta. 

Trebuie să mă opresc aici. 

Da, Sophia. Să ne conectăm din nou în curând. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!     

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.