duminică, 28 iulie 2024

Acceptați această invitație din partea Maeștrilor Ascensionați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat influența pe care maeștrii care au umblat pe planeta voastră au avut-o asupra voastră a tuturor. Le-ați observat puterea, alinierea precum și iubirea care emană din ei. Au venit la voi ca să vă arate ce era posibil în timp ce sunteți într-o formă fizică umană. Ei nu aveau nimic din ceea ce voi nu aveți. Ca să o spunem altfel, tot ceea ce ei aveau în ei, aveți și voi în voi. Și au vrut ca voi să știți asta, dar au vrut să vă demonstreze și cum să accesați ceea ce se află în noi toți, și care este Sursa. 

Accesați acele energii, acele vibrații și acele sentimente mergând în interior, meditând, postind, luând parte la anumite ritualuri care știți că vă vor duce mult mai deplin în voi înșivă. Există și multe alte moduri în care să vă conectați la adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate și maeștri diferiți v-au arătat căi diferite. 

Acum, vrem ca voi toți să recunoașteți că nu aveți nevoie de un alt maestru care să vină și să vă arate din nou ceea ce vi s-a arătat deja, ci, mai degrabă, trebuie să luați acele învățături și să le folosiți. Trebuie să recunoașteți că aveți deja tot ceea de ce aveți nevoie, dar trebuie să și puneți în practică ceea ce v-a fost împărtășit de acești învățători și maeștri frumoși. Ce aveți acum pe Pământ sunt mulți, mulți oameni care lucrează cu învățăturile, care fac practicile, meditațiile, și așa mai departe, și vă arată că nu este nevoie de cineva care s-a născut sub lumina unei stele strălucitoare ca să fie în măsură să folosească aceste metode de aliniere, aceste metode de integrare. 

Aveți acum în lumea voastră atât de multe învățături, atât de multe tehnici care să vă ducă acolo și este doar o chestiune ca voi să le găsiți pe cele care rezonează cu voi. Unii oameni se vor conecta mai mult la sunet, iar alții se vor conecta mai mult la mișcare. Unii se vor conecta mai mult prin rugăciune, iar alții se vor conecta mai mult prin acte de serviciu. Cei mai mulți dintre voi veți descoperi că este mai ușor să vă conectați la un nivel mai înalt de conștiință atunci când sunteți în natură. Când vă conectați cu Mama Natură și cu Mama Pământ, aveți capacitatea să simțiți toată acea iubire din jurul vostru, toate acele vibrații de o frecvență mai înaltă care emană din copaci, din stânci și din sol, din corpurile de apă și din animalele sălbatice. 

Mai mulți maeștri au demonstrat că sunt mai multe de descoperit în acea conectare cu natura, și au făcut-o mergând în deșert sau stând sub un copac. Aveți toate aceste lucruri la dispoziție în cea mai mare parte a anului  și, de fiecare dată când vremea este suficient de plăcută afară, mergeți și vă conectați cu acele elemente ale naturii pe care le apreciați, apoi mergeți și fiți precum un maestru ascensionat. Arătați-vă vouă înșivă și altora ce este posibil într-o formă fizică umană, fiți învățătorul și liderul care ați fost întotdeauna meniți să fiți în această viață. Nu-i considerați pe maeștrii ascensionați mai buni decât voi, pentru că au ales acele căi cu mare grijă încă dinainte de această viață. Știau cine vor fi pentru voi toți și au avut setarea perfectă în acea viață să fie exact cine au devenit. 

Voi ați decis să mergeți pe o altă cale, una mai întortocheată, dar puteți ajunge în continuare acolo unde au ajuns ei, folosind toate învățăturile pe care vi le-au dat și mulți dintre ei v-au oferit învățături foarte asemănătoare. Intrați în voi. Liniștiți-vă mintea. Centrați-vă pe inimă. Fiți iubire în acțiune. Fiți în serviciul altora. Conectați-vă, conectați-vă și conectați-vă mai mult și veți descoperi că întotdeauna vă este disponibil mai mult de fiecare dată când vă conectați cu o altă ființă, cu Mama Pământ, cu un animal sau cu un copac. Vă veți găsi propria cale către iluminare, de asta suntem siguri. Maeștrii ascensionați v-au arătat diferite căi și v-au invitat să le urmați și este momentul ca voi, cei care vă aflați chiar acum pe Pământ să acceptați acea invitație.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.