sâmbătă, 20 iulie 2024

Obțineți tot ce vreți și tot ce nu știați că vreți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem ființe foarte evoluate și, totuși, încă nu înțelegem totul. Mai avem încă o formă de minte și mințile noastre nu pot cuprinde totul despre acest univers și despre Sursă, iar acest lucru se datorează faptului că suntem în dimensiunea a noua și sunt douăsprezece dimensiuni în total. Sunt trei dimensiuni care sunt mai înalte decât cea în care sălășluim în prezent. Ceea ce am ajuns să cunoaștem prin experiența noastră este că nu este nevoie să știm totul, iar acest lucru este atât de adevărat și atunci când vine vorba de omenire. Credeți că trebuie să știți totul și pe asta se bazează în mare parte științele voastre. 

Vreți să înțelegeți ceva, îl disecați. Vreți să demonstrați ceva, faceți experimente până când obțineți dovada pe care o căutați. Există aspecte ale vieții pe Pământ care sunt menite să fie imprevizibile. Trebuie să fiți surprinși. De aceea meteorologii voștri nu pot prezice vremea cu o acuratețe de 100% și nici voi nu puteți prezice tot ceea ce va să vină. Dacă ați putea, ați elimina componenta emoțională din viața de aici de pe Pământ și chiar nu vreți să faceți asta. 

Prin urmare, dacă noi am fi ființe umane chiar acum, am îmbrățișa neștiința. Am planifica să fim surprinși, pentru că am ști că surpriza este întotdeauna mai bună decât ceea ce am putea să ne imaginăm cu mințile noastre. Asta ni se întâmplă tot timpul în dimensiunea a noua. Noi iubim surprizele, și suntem surprinși de multe ori, dar diferența dintre noi și majoritatea oamenilor este că noi am adoptat pe deplin faptul de a nu ști ce se va întâmpla, în timp ce majorității oamenilor le place încă confortul de a putea prezice. 

Acum, aceia intre voi care sunteți cu adevărat deștepți, înțelegeți și că voi vă creați realitatea. Cu toate acestea, acea creare a realității voastre trebuie să rămână deschisă și posibilității că există ceva mai bun pentru voi decât ceea ce v-ați imaginat. Prin urmare, sentimentele voastre sunt cele mai importante pentru că vă puteți simți într-o experimentare viitoare și ști că o să vă placă fără să știți ce este. Unii dintre voi ați mai avut acel sentiment înainte și ați recunoscut că ceea ce ați simțit a fost corect. Fiți mai atenți la ceea ce simțiți și folosiți-vă gândurile cu intenție, dar nu vă limitați doar la gândire. 

Fiți conștienți că întotdeauna vin energii care să susțină crearea a ceea ce este necunoscut, a ceea ce este imprevizibil, și acele energii sunt cel mai distractiv de jucat cu ele atunci când recunoașteți că aveți abilitatea să o faceți. Majoritatea oamenilor care sunt conștienți de energiile actuale sunt conștienți și de modul în care ele se simt de cele mai multe ori. Prin urmare, vă invităm să ieșiți din minte, să vă lăsați purtați de curgerea energiilor, să țineți pasul cu ele încetinind, să vă simțiți bine și să respirați conștient. Atunci când puteți face aceste lucruri, puteți avea tot ceea ce v-ați dorit vreodată și unele lucruri pe care nici măcar nu știați că le doriți până când nu au apărut la ușa voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.