marți, 30 iulie 2024

Camera de vindecare vibrațională

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări vouă magnifice ființe de lumină, venim cu vibrațiile noastre celeste să fim în serviciul vostru. Noi suntem Ființele Celeste Albe, venim ca multe și suntem în același timp, una. Am existat cu, și în armonie cu, Pământul încă de la crearea sa. Scopul nostru este să dezvoltăm și să trezim ascensiunea, precum și să promovăm vindecarea. Dorim să vă prezentăm camera noastră de vindecare vibrațională care se află în vibrațiile noastre celeste din planurile interioare. 

În camera de vindecare vibrațională sunt numeroase lumini – lumini de toate culorile. Vi le-ați putea imagina ca mii de becuri, poate în tavan. Fiecare bec are un fascicul de lumină colorată care se extinde din acesta. 

Când intrați în camera de vindecare vibrațională ne veți găsi pe noi, Ființele Celeste Albe, prezente cu voi. Va fi un pat pe care să vă întindeți. În timp ce priviți în sus veți fi în măsură să vedeți aceste lumini de diferite culori, care pot părea ca niște becuri. 

Pe măsură ce vă dați voie să vă odihniți cu noi, Ființele Celeste Albe, care vă înconjoară, puteți începe să vă gândiți la o zonă a corpului vostru, a minții voastre, a emoțiilor voastre, a câmpului vostru auric sau chiar la o circumstanță sau experiență din realitatea voastră în care doriți să aduceți armonie. În esență, ce doriți să vindecați, să realiniați și să reechilibrați. 

Pe măsură ce vă gândiți la acea zonă, camera se va adapta nevoilor voastre. Fiecare zonă a corpului vostru, minții voastre, emoțiilor voastre, câmpului vostru auric sau chiar o experiență sau situație în care sunteți implicați, are o vibrație. 

Noi putem recunoaște acea vibrație ca sunet sau culoare. Acesta este un mod foarte ușor de a o recunoaște. Putem spune că fiecare parte a ființei voastre, fiecare organ, fiecare celulă are o vibrație. Unele celule au aceiași vibrație. Întreaga voastră ființă deține o vibrație, dar atunci când aprofundăm, recunoaștem că, asemenea unei orchestre care cântă muzică, fiecare își are propria sa parte. Fiecare își are propria vibrație ca să creeze întreaga experiență muzicală. 

La fel este și cu corpul și ființa voastră. Întreaga voastră ființă are o singură vibrație, dar este creată din numeroase vibrații. Asta ne descrie și pe noi, Ființele Celeste Albe. Descrie și modul în care funcționează un grup de suflete. 

Ne puteți imagina într-o orchestră. Dacă un instrument este dezacordat, acesta iese clar în evidență în muzica pe care o auziți și poate face ca și alte instrumente să iasă din acordare. La fel este și cu corpul și ființa voastră. 

În timp ce vă aflați în camera de vindecare vibrațională a Ființelor Celeste Albe, la nivelul celest, vă gândiți la acea zonă care este, într-un fel, dezacordată. În timp ce vă gândiți la asta, camera reacționează și ați putea spune că crează un spectacol de lumini pentru voi – un afișaj luminos. 

Anumite culori s-ar putea să se aprindă și să se răspândească în corpul sau ființa voastră. S-ar putea să nu intre întotdeauna în zona la care vă gândiți... s-ar putea să o facă în alte aspecte ale corpului vostru... pentru că de asta este nevoie ca să vă echilibreze ființa sau să se obțină din nou armonia. 

Vă puteți da voie să observați acest spectacol de lumini. S-ar putea să-l simțiți. S-ar putea să-l vedeți. S-ar putea să-l auziți. S-ar putea pur și simplu să conștientizați că are loc. 

Când simțiți că procesul este complet, gândiți-vă din nou la acea zonă care era dezechilibrată și percepeți orice schimbări sau modificări care ar fi putut avea loc. S-ar putea să fie nevoie să vizitați de mai multe ori camera de vindecare vibrațională a Ființelor Celeste Albe. Uneori echilibrul poate fi obținut lent, pe bucățele. 

Sunteți invitați să folosiți această cameră ca să vă aduceți, în multe privințe, orchestra înapoi împreună – în armonie – să vă aduceți ființa în armonie. 

Ceea ce vă cerem este ca, pe măsură ce ființa voastră intră în armonie, să reflectați și asupra schimbărilor pe care aceasta le aduce în gândurile voastre, în emoțiile voastre, în corpul vostru, în viziunea voastră asupra vieții și în înțelegerea voastră, pentru că de multe ori în acea contemplare au loc creșterea – creșterea spirituală – și trezirea. 

Ca să vizitați camera noastră a vindecării vibraționale, vă rugăm să ne chemați pe noi, Ființele Celeste Albe, să vă înconjurăm și să vă transportăm în camera noastră de vindecare vibrațională din nivelele celeste. Iar noi o vom face. Și vă vom susține pe tot parcursul procesului. 

Vă oferim această cameră ca un serviciu, ca un instrument și ca un dar. 

Vă iubim foarte mult.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe. Vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.