sâmbătă, 15 octombrie 2016

Comunicarea – Consiliul


Prin Ronald Head

Subiectul despre care dorim să discutăm cu voi astăzi este comunicarea. Dar acesta nu este un mesaj despre o comunicare generală pentru vreun public generic. Acest lucru are legătură cu voi, cititorii acestui text, și cu comunicarea noastră cu voi.

Mulți dintre voi vă veți gândi, când veți citi aceste lucruri, că Consiliul nu vă vorbește vouă. Vă veți gândi că Consiliul este un colectiv care comunică prin și unui număr limitat de oameni de pe planetă. Totuși, ne-am străduit în trecut să vă explicăm că noi suntem un colectiv format din ghizi, învățători, maeștri și ființe de lumină care lucrează prin fiecare dintre voi și prin voi toți pentru a aduce lumea voastră în conștientizarea conștiinței mai mari/înalte care sunteți.

De asemenea, mai există posibilitatea ca voi ca individ să mai credeți încă că într-un fel noi suntem separați de voi, că nu sunteți conectați cu noi sau că voi, din anumite motive, nu sunteți în stare să recepționați mesajele noastre.

Toate acestea sunt înțelegeri greșite. Acum, noi nu vorbim despre faptul că veți deveni brusc canale, ca și cei pe care îi ascultați sau îi citiți, care răspândesc mesajele noastre pe tot globul. Deși știm că puteți face acest lucru, mai știm și că s-ar putea să nu vă doriți să faceți asta. Ceea ce dorim ca voi să știți este că în acest moment devine din ce în ce mai ușor pentru voi să fiți direct în legătură cu ghidarea și înțelepciunea care vă este disponibilă vouă personal. Și dacă se poate, dați-ne voie să vă explicăm puțin mai multe despre motivul pentru care este așa.

Vi s-a spus că noi, ca și ghizii, învățătorii și sinele voastre mai înalte, suntem întotdeauna cu voi. Ați auzit din nou și din nou că nu sunteți niciodată singuri. Iar voi meditați, vă rugați și cereți în mod constant ghidare. Și totuși credeți că nimic nu se întâmplă. Vedeți voi, tocmai asta este problema. Credeți că nimic nu se întâmplă. Noi vă răspundem. ”Dar eu nu aud nimic!” Nu, nu o faceți. Ei bine, unii dintre voi, da. Dar cei mai mulți dintre voi nu aveți clarauz – încă.  

Asta este ceea ce se întâmplă cu aceia dintre voi care încep să se conecteze, să-și dea seama de conexiunea lor, cu noi. Să știți că în acest moment vălul care v-a separat de noi este atât de subțire încât este aproape o zdreanță. Un alt mod de a spune acest lucru este că câmpul în care există lumea voastră acum este de o frecvență atât de înaltă încât vă este din ce în ce mai ușor să vă ”acordați” la noi. În același timp, mulți devin din ce în ce mai conștienți de îndemnul interior care este modul nostru de a vă răspunde. Aceasta este ”micuța, slaba voce”. Aproape niciodată nu va fi un țipăt în urechile voastre. Este foarte ușor să o respingeți ca fiind doar imaginația voastră. Este foarte ușor ca voi să nu o ascultați pe ea în primul rând.

Într-adevăr, este un singur lucru care lipsește. Încrederea. Mai întâi de toate, trebuie să știți că noi suntem în interiorul vostru. Trebuie să aveți încredere că sunteți ascultați și că vi se răspunde. Și mai trebuie să aveți încredere că sunteți în stare să cunoașteți răspunsurile.

Nu vă așteptați să vă treziți mâine dimineață și această cunoaștere și încredere să facă brusc parte din voi. Desigur, acest lucru s-ar putea întâmpla. Dar fiecare dintre voi trebuie să înceapă din poziția în care se află. Așteptați-vă, ca urmare a intenției voastre, că veți începe să aveți o înțelegere a faptului că noi lucrăm cu voi pentru a stabili această comunicare despre care vorbim. Cel mai probabil va începe prin mici ”coincidențe” și sincronicități. Faceți-vă un obicei din a le căuta și a le remarca pentru voi înșivă.

Ceea ce dorim să vă cerem în continuare este să vă dezvoltați obiceiul de a cere ceea ce aveți nevoie. Începeți cu lucruri mici care ați dori să se petreacă astăzi. Scopul vostru este să aveți mici succese pe care să se poată clădi încrederea voastră că într-adevăr este deschisă o linie de comunicare, care funcționează, cu spiritul. Vedeți voi, încrederea este ceva ce se construiește pe baza experienței. Așa că începeți cu lucruri mici și lucrați la construirea acestei încrederi. Cereți semne. Monezile și penele care apar în calea voastră pot părea prostii, dar ele își au scopul lor. Și locurile de parcare (libere n.t.) își pot avea scopul lor. Uitați-vă după numerele repetitive cum ar fi 11:11 sau 777, etc.

După v-ați început acest proces și ați început să vedeți vedeți că el funcționează, veți descoperi în curând că nu-i veți vorbi spiritului pentru a-i cere lucruri. Aveți intenții. Și veți descoperi că acest lucru nu numai că este eficient, dar este cel mai eficient mod de a trăi. Acest lucru se datorează faptului că voi sunteți într-adevăr stăpânul propriei voastre lumi. Nu este nevoie să pledați pentru ceea ce aveți nevoie atunci când vă dați seama că voi sunteți un aspect iubit și demn a lui Tot Ceea Ce Este. Apoi, singurul lucru pe care mai aveți nevoie să-l știți este că cel mai bun și mai ușor mod de a proceda este intenția de a fi cel mai bun voi care puteți fi pentru voi înșivă și pentru Tot.

În acest moment, sunt literalmente mii și mii dintre voi care trec prin experiența de a deveni conștienți de lucrurile despre care tocmai am discutat. Și dacă sunteți unul dintre aceștia, noi sărbătorim împreună cu voi. Dacă nu sunteți încă acolo, priviți în jurul vostru și vedeți dacă nu găsiți indicii că cineva în apropierea voastră este. Petreceți timp cu acei oameni. Veți descoperi că schimbări ca și aceasta pot fi contagioase. Și când o prindeți, ea se va răspândi datorită vouă. Nu este nevoie să învățați pe nimeni. Ea se lipește de cei din jurul vostru.


Fiți iubitori. Fiți veseli. Fiți buni. Și să nu vă gândiți niciodată că ați fi singuri. Noi suntem în inima voastră.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.