marți, 25 octombrie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XXVII


Acceptarea Pachetelor de Energie Cinci Dimensională
Sharman Pleiadeanul prin Suzanne Lie
                                            
Salutări, eu sunt Sharman, aici din nou cu un mesaj important în ceea ce privește schimbările accelerate de pe Pământ. Aceste schimbări au loc în principal din cauza câmpurilor de energie cinci dimensională care curg din ce în ce mai adânc în atmosfera voastră, precum și în miezul lui Gaia.

Primii care vor fi în stare să experimenteze în mod conștient aceste câmpuri perceptuale cinci dimensionale sunt cei care și-au calibrat conștiința la rezonanța celei de-a cincea dimensiuni. Noi, familia voastră galactică, vă cerem acelora dintre voi care sunteți în stare să percepeți aceste valuri cinci dimensionale ale realității să o ajutați pe Gaia să le împământeze în miezul Ei planetar.

De asemenea, vă reamintim să documentați modul în care puteți percepe aceste câmpuri de energie cinci dimensionale și mai mult, astfel încât să-i puteți ajuta și pe alții să-și amintească modul în care pot percepe aceste câmpuri de energie cinci dimensionale.

Prin documentarea percepțiilor voastre inter-dimensionale și prin împărtășirea lor cu alții, voi contribuiți într-o foarte mare măsură la procesul de recunoaștere a frecvenței de schimbare a nenumăratelor fluxuri de energie care apar ACUM în viața voastră de zi cu zi.

Aceste frecvențe de schimbare sunt similare înotului într-un corp de apă naturală în care sunt zone de apă caldă și zone de apă mai rece. Deoarece este apă, nu veți vedea un contur în jurul acestor zone cu temperaturi diferite.

Acesta este modul în care veți percepe o diferență între câmpurile de energie trei, patru și cinci dimensionale. Tot așa, corpul vostru, gândurile voastre și emoțiile voastre vor rezona înnăscut la frecvența acestor câmpuri de energie.

De exemplu, când intrați într-un flux de energie cinci dimensională s-ar putea ca brusc să vă simțiți foarte fericiți, iubitori și să simțiți că parcă cineva încearcă să comunice cu voi. Apoi, în timp ce ce vă mișcați prin acel câmp de energie, s-ar putea să cădeți înapoi în viața voastră ”normală” 3D. Cu toate acestea, cu cât mai mult experimentați conștient aceste fluxuri de energie mai înalt dimensionale, cu atât mai puțin normală se va simți dimensiunea a treia.

De fapt, pe măsură ce experimentați din ce în ce mai multe pachete de energie cinci dimensionale, care adie în conștientizarea voastră ca o briză suavă sau o rază de soare care se mișcă pe fața voastră, cu atât mai mult veți căuta, conștient sau inconștient, aceste fluxuri de energie cinci dimensionale care cresc zi de zi.

Pe măsură ce aceste câmpuri de energie se întrepătrund tot mai mult cu câmpurile voastre de energie trei și patru dimensionale, omenirea va deveni din ce în ce mai conștientă că ”ceva este diferit”. La început doar cei care și-au expansionat conștiința pentru a cuprinde dimensiunea a cincea și mai mult vor fi conștienți de faptul că aceste valuri de energie mai înalt dimensionale curg prin, și se întrepătrund cu, experimentarea voastră zilnică a realității.

Cu toate acestea, termenul de ”realitate” va primi noi definiții. Într-o realitate trei dimensională, cineva nu se gândește la ”realitatea” sa. Mai degrabă o numește pur și simplu viață. Pe de altă parte, pe măsură ce începeți să aveți tot mai multe experiențe multidimensionale, veți percepe tot mai mult că există mai multe versiuni ale ”realității” care se desfășoară toate în același ACUM.

Vă cerem să vă acordați un moment de-a lungul ocupatei voastre zile în care să recunoașteți conștient aceste valuri de energie mai înalt dimensionale. De asemenea, vă cerem să împărtășiți cu alții și cele mai intime părți ale procesului vostru de ascensiune. Da, sunteți într-adevăr în procesul activ al ascensiunii planetare.

Dar, în ACUM NU este nevoie să fiți un lider faimos sau un martir. În aceste actuale valuri de ascensiune, deoarece au fost mai multe valuri de ascensiune în pregătirea pentru acest ACUM, voi puteți sta ferm pe poziție în cunoașterea în continuă expansiune a faptului că Gaia Ascensionează.

În acest ACUM nu este nevoie să fii un lider sau vreo formă de ”persoană specială”. ACUM ”oamenii obișnuiți” sunt cei care simt câmpurile de energie ale ascensiunii în timp ce acestea se mișcă prin ”viața lor obișnuită”.

Din nefericire, mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că ceea ce ei experimentează este un val de ascensiune. În schimb, ei pot experimenta brusc un sentiment profund de iubire necondiționată, un sentiment sporit de responsabilitate în a-i ajuta pe alții să înțeleagă și să accepte ceea ce ei experimentează și/sau o chemare interioară de a-și accepta, integra și împărtăși experiențele cu alții.

Din ce în ce mai mulți oameni, și bineînțeles TOATE plantele, animalele, insectele, etc. încep să simtă în mod conștient câmpurile de energie ale ascensiunii. Aceste câmpuri de energie ale ascensiunii vă îndeamnă să ”Dați Drumul”.

Mai întâi vi se cere să ”Dați Drumul” atașamentului vostru față de dramele trei dimensionale ale vieții fizice. Pe de altă parte, aceste drame, probleme, dezamăgiri și greșeli sunt fundamentul procesului vostru de ascensiune deoarece ele reprezintă ceea ce este eliberat.

Prin urmare vă cerem să Dați Drumul la judecarea sinelui vostru sau a procesului vostru. Nu există un ”mod mai bun” de a trece prin procesul vostru de ascensiune. Există doar ”modul VOSTRU”. Amintiți-vă că sistemul de operare al lui Gaia s-a bazat pe formarea unor individualități puternice.

Acum că câmpurile de energie cinci dimensionale adie tot mai mult în viața voastră de zi cu zi, acesta este ACUM-ul pentru a elibera toată judecata de sine și să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă. Dacă descoperiți că sunt părți ale vieții voastre personale pe care nu le puteți iubi necondiționat, atunci vă rugăm să le transmutați cu Focul Violet.

Motivele pentru ”judecarea de sine” au apărut în timp ce erați pierduți în câmpurile de energie trei/patru dimensionale. De fapt, veți fi tot mai mult solicitați să faceți diferența dintre câmpurile de energie trei/patru dimensionale ale polarității, separării, timpului și spațiului de câmpurile de energie cinci dimensionale ale iubirii necondiționate și a unității cu întreaga viață.

Dacă descoperiți că v-ați angajat într-un câmp de energie trei dimensional, vă rugăm să vă amintiți să Ardeți, Ardeți, Ardeți Focul Violet pentru a transmuta toată umbra în Lumină, Lumină, Lumină. Atunci o veți ajuta foarte mult pe Gaia în procesul Ei de ascensiune planetară.

Dacă vă aliniați câmpul personal de energie cu câmpurile de energie cinci dimensionale care intră, veți începe să percepeți în mod conștient aceste câmpuri de energie cinci dimensionale care intră. Apoi asigurați-vă că împământați aceste percepții în forma voastră fizică, precum și în planeta fizică a lui Gaia, Pământul.

Vă cerem să vă direcționați atenția către câmpurile de energie mai înalt dimensionale pentru că ”Acolo unde merge atenția, acolo sunteți și voi.” Cu cât aveți mai multe interacțiuni conștiente cu câmpurile de energie cinci dimensionale, cu atât mai mult vă veți obișnui cu senzația de rezonanță cinci dimensională.

V-ați amintit că dacă vă aliniați atenția conștientă cu un câmp de energie patru dimensional, veți intra în acea rezonanță patru dimensională a realității. În același mod, atunci când vă aliniați atenția conștientă cu un câmp de energie cinci dimensional, veți intra în acea realitate.

În ACUM-ul cinci dimensionalului AICI, alegerea voastră ca percepție este direcționată de starea voastră de conștiință. În același timp, starea voastră de conștiință este cea care vă stabilește alegerea percepțiilor. Da, VOI vă alegeți starea de conștiință și starea voastră de conștiință este cea care vă direcționează alegerea percepțiilor.

S-ar putea să nu fiți pe deplin conștienți de acest fapt în timp ce sunteți cufundați cu totul într-o realitate trei dimensională. O realitate trei dimensională se bazează pe timp, spațiu și pe variatele forme ale cauzei și efectului. Aveți o realitate trei dimensională care pare a fi cauzată de către gândurile și emoțiile voastre.

Conștiința voastră trei dimensională nu este în stare să-și dea seama că VOI vă puteți alege propriile voastre gânduri și emoții, cu atât mai puțin că puteți alege să creați acea frecvență a realității pe care ați ales să o percepeți. Expresia voastră trei dimensională a sinelui nu este în stare să recunoască faptul că VOI vă creați ”lumea exterioară” prin frecvența gândurilor voastre și frecvența emoțiilor pe care le-ați ales să însoțească aceste gânduri.

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre împământații noștri își expansionează conștiința dincolo de dimensiunile a treia/patra a timpului și spațiului, în dimensiunea a cincea a lui ACUM și AICI. În lipsa unui ”timp” în care să vă cântăriți profund alegerile și a unui ”spațiu” în care să vă deplasați pentru a vă atinge scopul, dimensiunea a cincea este adeseori percepută ca o idee trecătoare, o clipire din ochi sau o idee care curge prin mintea voastră mai repede decât o puteți înțelege.

Sunt multe ”actualizări” în sistemul de operare trei/patru dimensional care vă pregătesc sistemul fizic pentru descărcarea completă a sistemului vostru de operare cinci dimensional. Din ce în ce mai mulți oameni își amintesc cum să-și activeze sistemul de operare înnăscut cinci dimensional și să-l interfațeze cu vehiculele lor patru dimensionale.

Când descărcați în computerul vostru un nou sistem de operare, sau chiar și când descărcați actualizări noi în computerul vostru, computerul vostru trebuie să se adapteze la aceste schimbări. Dacă nu vă adaptați la aceste schimbări, nu veți fi în stare să vă folosiți computerul la cea mai mare capacitate a sa.

Dacă nu descărcați actualizările, computerul vostru nu va fi în stare să fuzioneze cu și să folosească actualizările viitoare. Acesta este momentul în care intervine acel ”dă drumul”. Pentru a vă actualiza pe deplin conștiința ca să recunoască, citească și integreze ”actualizările” cinci dimensionale care curg în realitatea voastră transmutândă, este nevoie ca voi să ”dați drumul” vechii voastre maniere de percepție de a vă percepe sinele și realitatea voastră.

Când acceptați aceste ”descărcări”, voi nu mai sunteți doar un om 3D pentru că v-ați inițiat întoarcerea conștientă la ”omul vostru multidimensional”. Cu toate acestea, trebuie ca mai întâi să eliberați vechile voastre programe pentru a putea să îmbrățișați pe deplin noile programe.

Dacă nu vă puteți elibera de atașamentul de expresia trei dimensională a sinelui vostru, nu veți fi în stare să percepeți și ”descărcați complet” actualizările patru dimensionale care curg în realitatea voastră. Apoi, când în realitatea voastră apare o actualizare cinci dimensională, voi nu veți fi în măsură să o descărcați, deoarece fundamentul necesar ei, al celei de-a patra dimensiuni, nu este disponibil. Din fericire, toate pachetele de energie cinci dimensionale, sau descărcările, sunt libere de timp și spațiu.

Prin urmare, descărcarea celei de-a cincea dimensiuni nu este nevoie să aibă loc într-un anumit moment sau într-o anumită secvență. Pe de altă parte, procesul vostru de gândire are nevoie de multe ori să urmeze un format timp/spațiu pentru că așa ați fost învățați să gândiți în realitatea voastră trei dimensională.

După cum știți, sunt mulți savanți și/sau genii care au fost în stare să străpungă bariera trei dimensională a timpului/spațiului și să-și expansioneze conștientizarea zilnică în cinci dimensionalul ACUM și AICI. Ba mai mult, mulți dintre copiii noi care se nasc sunt calibrați deja la a percepe dimensiunea a cincea ca și realitatea lor principală.

Pentru părinții acestor copii este o provocare să recunoască faptul că copilul lor este cel care îi va învăța pe ei la fel de mult pe cât îl vor învăța ei pe el. Noi, Galacticii, ne oferim voluntari să ajutăm în procesul de ascensiune al omenirii luându-ne în număr din ce în ce mai mare vehicule pământești.

De fapt, noi oferim instruiri speciale oamenilor care poartă un vehicul pământesc trei dimensional și care aleg să ne viziteze Navele în corpul lor nocturn sau în timpul meditațiilor lor. Mulți dintre acești oameni nu sunt conștienți de vizitele lor, dar se trezesc adeseori cu ”vise neobișnuite”.

Apoi, pe parcursul zilei lor, ei încep să-și dea seama de modul în care starea lor de conștiință le influențează foarte mult percepția asupra realității. De exemplu, o stare de conștiință joasă va pune în alertă pe cineva să ”aibă grijă la ceea ce ar putea merge prost”.

Pe de altă parte, o stare mai înaltă de conștiință îi va permite cuiva să se relaxeze în siguranța amintirii că este veșnic ghidat și iubit necondiționat. Această senzație de siguranță crează o stare de conștiință mai înaltă. Apoi, aceste stări de conștiință mai înaltă crează percepții conștiente ale unor realități de o frecvență mai înaltă.

Pe de altă parte, frica crează o pantă descendentă care vă coboară starea de conștiință, ceea ce crează și mai multă frică, care crează o stare mai joasă de conștiință și vă diminuează percepțiile mai înalt dimensionale. Dacă puteți fi conștienți de câmpurile de energie pe care alegeți să le descărcați în conștiința voastră, veți fi din ce în ce mai în măsură să ”alegeți” realitatea pe care doriți să o experimentați.

Nu există un mod corect sau greșit de a interacționa cu câmpurile de energie trei și patru dimensionale, cu excepția faptului de A FI CONȘTIENȚI de frecvența energiei căreia îi îngăduiți să fuzioneze cu aura voastră și, prin urmare, cu vehicul vostru pământesc trei dimensional.

Vehiculele voastre pământești au nevoie de un plus de atenție în acest ACUM pentru că ele sunt în tranziție. Este un mesaj înnăscut care explodează în mințile voastre și care spune ”Ascensiunea a început”. Corpul vostru poate recepționa acest mesaj cu mult înaintea minții voastre, pentru că corpul vostru nu ”gândește” ca un om.

Corpul vostru percepe realitatea prin intermediul aceleiași conștiințe a unității ca și regatele plantelor și animalelor lui Gaia. Toate ființele și plantele lui Gaia trăiesc în unitate cu mediul lor înconjurător. Prin urmare, ele NU au nici un sentiment de separare.

Da, există prădător și pradă, așa cum sunt organizate în tiparele trei dimensionale ”luptă sau fugi”. Dar animalele fac acest lucru pentru protecția lor sau a altora sau pentru supraviețuire. Pe de altă parte, mulți oameni intră în ”luptă” pentru a obține bani și putere ASUPRA altora.

Regatele plantelor și animalelor, precum și oamenii ascendenți, sunt aliniate cu toate creaturile lui Gaia pentru a expansiona frecvența de rezonanță a lui Gaia în dimensiunea a cincea prin recunoașterea, acceptarea și descărcarea valurilor de energie cinci dimensionale în forma lor fizică și în forma fizică a Pământului lui Gaia.

Există multe rapoarte despre modul în care între prădător și pradă se formează legături intime. Oare ce știu animalele și oamenii nu? Ele știu cum să citească câmpurile de energie. ”Cum poate citi un animal?” Răspunsul este că plantele și animalele SIMT, percep, cunosc și trăiesc în curgerea lui UNU.

Pentru că ele trăiesc în Curgerea lui UNU, ele acceptă în mod automat toate descărcările mai înalt dimensionale fără să gândească sau să judece. Ele sunt UNA cu planeta. Prin urmare, ele nu percep separarea dintre ele însele și planeta lor.

De fapt, mulți membri ai regatelor plantelor și animalelor percep câmpurile de energie de legătură care conectează întreaga viață. Ele percep aceste câmpuri de energie pentru că lor NU li s-a spus că NU ar trebui, sau că NU ar putea, să le perceapă.  

Pentru multe, multe milenii oamenii care și-au amintit adevăratul lor sine multidimensional și au îndrăznit să lucreze în folosul altora au fost arși pe rug, proscriși și aspru judecați pentru că puteau percepe ceea ce alții nu au putut percepe.

De ce s-a întâmplat asta? De ce au fost oamenii judecați și aspru pedepsiți pentru că percepeau pachetele de energie mai înalt dimensionale? Răspunsul la această întrebare este pentru că oamenii care puteau percepe, interacționa și comunica cu expresiile lor mai înalt dimensionale ale sinelui, nu puteau fi controlați de către cei întunecați.

Prin urmare, cei întunecați trebuiau să-i ucidă pe cei care puteau percepe lumina mai înaltă. Ei au ales să-i ucidă în public pentru a-i avertiza și pe alții să nu-și expansioneze niciodată percepțiile în dimensiunile mai înalte ale realității.

Din cauza istoriei lor întunecate, oamenii au învățat să se îndoiască de ceea ce vedeau, auzeau, miroseau sau atingeau. Prin urmare, mulți oameni și-au pierdut instinctele și și-au pierdut abilitatea de a percepe nenumăratele versiuni ale realității care rezonează la dimensiunea a patra și dincolo de ea.

A existat atât de multă ”putere asupra altora” asupra oamenilor, exercitată de către ierarhia conducătoare, încât mulți bărbați și femei și-au pierdut adevăratul lor Simț de SINE. Fără un puternic ”simț de sine” un om nu are un istoric care să-l tragă în ”UNA” a tot ceea ce el sau ea a adunat în timpul nenumăratelor sale încarnări.

Fiecare încarnare este ca o pagină care este scrisă în ”Cartea Ascensiunii” voastre. Indiferent de faptul că cartea ascensiunii voastre este fizică sau nu, acest lucru nu contează, deoarece Cartea Ascensiunii voastre este scrisă în propria voastră aură multidimensională și copiată în cele din urmă într-un vehicul pământesc trei dimensional.

Cu focalizarea mentală din meditație, precum și prin iubirea necondiționată pe care vi-o trimiteți vouă înșivă, voi puteți percepe, înțelege și chiar intra în aceste câmpuri de energie cinci dimensionale. Vă rugăm să rețineți că veți percepe aceste câmpuri de energie cinci dimensionale în același fel cum le percep plantele și animalele.

Percepția, recunoașterea și acceptarea acestor câmpuri de energie cinci dimensionale, și mai mult, vă vor trage în UNUL întregii VIEȚI și în AICI-ul și ACUM-ul în care VOI vă scrieți propria voastră Carte a Ascensiunii.

Pe măsură ce vă scrieți Cartea Ascensiunii voastre, vă rugăm să o împărtășiți și cu alții, să practicați trăitul a ceea ce ați scris și iubirea a ceea ce VOI v-ați amintit să percepeți. Curgeți în propriul vostru proces și ajutați-i și pe alții să intre în valurile cinci dimensionale aflate în continuă creștere de Lumină, Iubire și Speranță.

Binecuvântări, noi, Familia Galactică, suntem întotdeauna AICI în cinci dimensionalul vostru ACUM!

Chemați-ne și noi vă vom răspunde.

Sharman și Familia voastră Galactică



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.