miercuri, 19 octombrie 2016

Conversație cu Cei Aurii


Prin Suzanne Lie

Sunt multe lucruri pe care le-am auzit și le-am văzut și care sunt mai înalt dimensionale. Pentru un singur lucru s-ar putea să aud o conversație în capul meu, și asta este că ar trebui să vorbesc cu alții despre experiențele mele inter-dimensionale.

Aceste voci inter-dimensionale își spun una altora că unul dintre lucrurile principale pe care le avem în comun este faptul că nimeni nu are răspunsuri despre acest ACUM al ascensiunii planetare pentru că noi, pământenii, nu am mai făcut acest lucru niciodată până acum.

Deoarece nimeni nu are răspunsuri, intrăm cu toții în ”necunoscut”. Aceasta este o problemă, deoarece una dintre cele mai mari frici ale omenirii este ”necunoscutul”. Am vorbit despre Cei Aurii, care-mi spun că ei sunt ”Păzitorii Pragului” și eu continui să-i văd.

De obicei îi văd și/sau îi aud în jurul orei 3 sau 4 după masa pentru că atunci este sfârșitul zilei pentru mine și, de obicei, sunt relaxată atunci când vin în conștientizarea mea. Știu că am mai spus acest lucru și înainte, dar dacă puneți întrebări și faceți din asta o conversație, veți obține mai multe informații în interior.

Când le pun Celor Aurii o întrebare, îi simt/percep ca pe un cerc auriu deasupra mea și, de obicei, în dreapta mea. Apoi primesc o senzație în creier, în zona limbajului mai înalt dimensional din creierul meu drept în circuitul dintre glanda mea pineală și cea pituitară.

Apoi primesc informații, dar nu le pot înțelege în cuvinte. Primesc aceste mesaje mai mult ca imagini și idei care sunt ”în” mine de la NU ”de la” mine. Ascult aceste imagini și idei pentru că ele sunt toate umplute cu iubire necondiționată.

Cred că toate aceste mesaje apar în jur de ora 3 după masă. 3 după masa și 3 noaptea sunt momente speciale, care au ceva de-a face cu unghiul dintre Soare și Pământ. Este ca și un moment de ”resetare”. Oamenii devin foarte obosiți în jur de ora 3 după masa și se trezesc din somn în jurul orei 3 noaptea/dimineața.

Am auzit că asta are de-a face cu unghiul în care Soarele atinge Pământul. Asta se întâmplă când oamenii devin obosiți și vor să meargă la culcare după masa și când se trezesc la ora 3 dimineața. Astfel, ora 3 dimineața și ora 3 după masa sunt ca un moment de resetare.

În imaginea mea interioară/exterioară a păzitorilor pragului, ei sunt deasupra mea și totuși încă în mine și discută lucruri cum ar fi ”Cum putem să-i ajutăm cel mai bine pe cei ascendenți? Dacă îi ajutăm prea mult la împărtășirea dimensiunii noastre, nu vor avea cunoașterea interioară necesară ca să se mențină aici.”

Apoi, un alt Auriu poate spune ceva de genul ”Da, ai dreptate. Cu toate acestea, omenirea nu a rezonat niciodată la frecvența noastră în nici una dintre multele lor ere temporale. Maeștrii lor Ascensionați au fost în stare să ni se alăture, dar ei au fost ființe înalt dimensionale deja atunci când s-au născut.”

”Da”, ar putea spune un alt Auriu, ”există un spațiu, de fapt, sunt rămășițele finale ale ”timpului/spațiului” trei dimensional cu care oamenii lui Gaia nu au fost încă în stare să rezoneze, numai dacă au fost ascendenți. Mulți dintre ei au avut vieți în care ei au ”ascensionat” în dimensiunea patru de sus sau până la pragul dintre dimensiunea a patra și a cincea.

Cu toate acestea, experiențele Pământului trei dimensional sunt atât de dificile încât, de obicei, dimensiunea a cincea este cea mai înaltă frecvență a realității pe care o pot experimenta conștient în timp ce-și poartă vehiculul fizic pământesc.

Mulți învață să-și expansioneze imaginația cinci dimensională pentru a se expansiona în tărâmurile de dincolo de dimensiunea a cincea, dar sunt chemați înapoi pe Gaia pentru a-și încheia contractul de a ajuta cu ascensiunea planetară.”

”Da”, spune un alt Auriu, ”mulți dintre ei își amintesc cum să comunice cu dimensiunea a cincea. Mulți dintre acești oameni își pot aminti că au avut vieți în care au ascensionat în dimensiunea a cincea, dar a mai rămas o parte din calea ascensiunii energetice care nu a fost parcursă încă.”

”Da”, spune un Auriu, ”au fost multe civilizații care au ajuns până la acel punct al pragului cinci dimensional în timpul unei societăți de vârf. Ceea ce se întâmplă în ACUM-ul lor este că ei își expansionează conștiința la o frecvență care este ”teritoriu virgin”.

În toate civilizațiile încă de la Marea Cădere a Atlantidei, care a coborât foarte mult frecvența de rezonanță a lui Gaia, au existat atât de mulți întunecați pe Pământ, încât au acționat ca și o ancoră pentru a păstra frecvența planetară în dimensiunea a treia, a patra.”

”Da”, spune un alt Auriu, ”cei întunecați, Illuminati, știu că conștiința lor nu va fi în măsură să rezoneze dincolo de planul astral. Prin urmare, ei trebuie să răspândească în mod continuu frica printre oameni, precum și printre animale și plante, pentru a le menține joasă frecvența.”

”Da”, adaugă un alt Auriu, ”întreaga viață de pe Pământ are un tipar de frecvență care poate, și va, răspunde fricii. Frica coboară foarte mult sistemul imunitar înnăscut pe care toate plantele și animalele îl au. Din fericire, dacă omul, animalul și/sau planta, de fapt orice membru de pe Pământ, este expus la frecvența iubirii necondiționate, sistemul lor imunitar înnăscut este activat.

Cei întunecați știu acest lucru și lucrează din greu să mențină Pământul infiltrat cu frică în orice fel pot să o facă. Încercăm să le spunem acestor oameni dragi că cel mai bine se pot proteja și vindeca pe ei înșiși trimițându-le acestor pierduți Iubire Necondiționată și Foc Violet.”

”Da”, răspunde un alt Auriu, ”este foarte eficient atunci când se folosesc de acest instrument foarte simplu, dar atât de mulți dintre ei au fost învățați să se lupte. Mulți dintre cei ascensionați ai realității lor le-au spus oamenilor din era lor că Iubirea Necondiționată este mai puternică decât frica.”

”Din nefericire”, răspunde un alt Auriu, ”acești Maeștri Ascensionați au fost venerați, dar mesajele lor s-au pierdut sau au fost greșit interpretate pentru a se potrivi nevoilor celor care nu doreau ca omenirea să învețe acest adevăr simplu. Apoi, adeseori adevărul a murit odată cu Maestrul, iar interpretările greșite au crescut din ce în ce mai mult.”

”Crezi că dragii noștri prieteni care poartă vehicule pământești vor fi în stare să ne audă conversația?” spune un Auriu.

”Da”, spune un altul, ”cred că unii dintre cei care au fost în stare să-și expansioneze conștiința în dimensiunea a cincea și dincolo de ea încep să intre treptat în acel ”spațiu în între” despre care vorbeam mai devreme. Sper doar ca acei oameni să-și poată găsi într-o realitate plină de frică curajul de a-și împărtăși experiențele cu alții.”

”Da, da”, spun Cei Aurii într-un glas. ”Dacă își împărtășesc experiențele lor mai înalt dimensionale cu alții, apoi cei cu care le împărtășesc își împărtășesc experiențele lor mai înalt dimensionale, acest lucru va expansiona foarte mult frecvența de rezonanță a lui Gaia.”

”Problema este”, spune un Auriu, ”că fiecare persoană a învățat ceva diferit sau va vorbi despre aceiași problemă într-un mod diferit. Realitatea este că sistemul individualității de operare al lui Gaia face dificilă atingerea de către oameni a conștiinței unității.”

”Da, da”, sunt de acord toți Cei Aurii.

”Cu toate acestea”, spun ei ca O singură ființă, ”Noi, Cei Aurii, suntem aici să-i ajutăm.”

”Crezi că oamenii ne pot auzi vorbind?”, spune unul dintre Cei Aurii.

”Stai”, spune un altul, ”cred că-i pot auzi pe unii dintre ei acum. Haideți să ne alăturăm conștiința înapoi în înnăscuta noastră UNA și să ascultăm …”

”Dragi Aurii, sunt departe de casa mea pentru că am ales să port un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia cu ascensiunea ei. Am descoperit în multele, prea multele, mele încarnări pe planeta mult prea rănită a lui săraca Gaia, că atât de mulți oameni s-au pierdut în iluzie și nu pot vedea dincolo de matricea trei dimensională.

Știu din informarea care mi-a fost făcută înainte de a-mi lua acest vehicul pământesc”, continuă omul împământat, ”că ființele umane ar trebui să fie cele mai sensibile și inteligente ființe. Cu toate acestea, ele sunt și cele mai periculoase și mai distructive.

Dragi Aurii, cum s-a întâmplat acest lucru? Cum au ajuns oamenii atât de pierduți în iluzie?”

”Bună dragule UNU”, spun Cei Aurii într-un singur glas. ”Ai aceiași întrebare pe care mulți dintre noi Cei Aurii o avem. Ne întrebăm dacă nu i-am ghidat suficient sau dacă nu i-am ghidat prea mult?”

”Nu, nu”, spune omul. ”Cei mai mulți oameni nici măcar nu știu că existați. Cei mai mulți oameni pot percepe doar dimensiunea a treia, care este plină de tactici de frică, minciuni și îndoctrinări. Chiar avem nevoie de ajutorul vostru aici jos. Dacă există ”cea mai întunecată noapte de dinaintea ivirii zorilor”, atunci asta este.”

”Dragă omule”, spun Cei Aurii într-un glas, ”îți înțelegem îngrijorarea și am văzut că Pământul trece prin ”noaptea cea mai întunecată de dinaintea ivirii ZORILOR”. Dar noi, Cei Aurii, vrem să știi că Zorii întotdeauna vin.

Gaia a dorit să investigheze conceptul separării și polarității, cauzei și efectului și frecvența timpului/spațiului. Drag om, noi vedem că ești destul de obosit de acest sistem de operare. Din fericire, sunt mulți alți oameni care sunt pregătiți să elibereze aceste componente trei dimensionale ale sistemului de operare al lui Gaia.”

”Ce pot să fac pentru a o ajuta pe biata Gaia?” întreabă omul.

”Om drag”, spun toți Cei Aurii, ”ai dreptate, Gaia a ales un ”joc al realității” care este chiar greu de câștigat pentru că omenirea este chemată să se alăture conștiinței unității cu ÎNTREAGA viață pentru a putea realiza ascensiunea planetară.

Pentru că omenirea a învățat că cei întunecați vor încerca să-i oprească, știe că va fi nevoie să facă un salt energetic care îi va trage AFARĂ din Matricea 3D a lui Gaia în curgerea dimensională a întregii vieți care rezonează la dimensiunea a patra și dincolo de ea.

Acesta este motivul pentru care toți liderii spirituali au învățat să-și expansioneze conștiința dincolo de Matricea 3D. Cei care au căzut în întuneric, matricea putere asupra altora, nu pot să facă acel salt în conștiință pentru că au devenit dependenți de Matricea 3D.

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre copiii întunericului, Illuminati, își sparg programarea. Ei își pot ”sparge programarea”, prin care toți copiii Illuminaților trebuie să treacă, cu ajutorul Iubirii Necondiționate. Iubirea Necondiționată NU este o emoție. Iubirea Necondiționată este un câmp de energie multidimensional.

Deoarece este un câmp de energie multidimensional, Iubirea Necondiționată se poate retrage cu ușurință într-o frecvență mai înaltă a realității atunci când o ființă cu intenții joase încearcă să o folosească pentru un câștig egoist.”

”Faceți ca asta să sune ca și cum Iubirea Necondiționată ar fi vie. Este vie?” întreabă omul.

”Oh, om drag”, spun Cei Aurii, ”ÎNTREAGA realitate este vie. De fapt, ”moartea” este doar un concept în dimensiunea a treia. În toate dimensiunile mai înalte, tranziția într-o dimensiune diferită a realității este o călătorie inter-dimensională din care se vor întoarce în cele din urmă în momentul în care ”cercul” acelei experiențe a fost închis.”

”WOW”, spune omul. ”Vreau să trăiesc în dimensiunile mai înalte!”

”O faci”, răspund Cei Aurii. ”De fapt, fiecare persoană de pe Pământ are expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI.”

”Chiar și Illuminati?” întreabă omul.

”Da, om drag, chiar și Illuminati. De fapt, întreaga viață pe care tu o vezi pe expresia trei dimensională a lui Gaia are expresii mai înalt dimensionale. De fapt, Gaia a ajuns să fie obosită de experiența Ei de a fi o planetă trei/patru dimensională și este pregătită să se întoarcă la expresia Ei planetară cinci dimensională.

”Dar ce se întâmplă cu toți oamenii de pe Pământ care mai trăiesc încă în Matricea 3D?” întreabă omul.

”Suntem atât de fericiți că ești îngrijorat de cei care mai sunt încă pierduți în iluzie. Ei vor continua să locuiască în Matricea 3D. Cu toate acestea, deoarece Gaia va rezona dincolo de Matricea 3D, Matricea va fi înfășurată în jurul unei alte planete care mai rezonează încă la timpul/spațiul celei de-a treia dimensiuni.”

”Sunt derutat”, spune omul. ”Oamenii din Matricea 3D vor părăsi Pământul?”

”Nu chiar”, răspund Cei Aurii. ”Ei vor părăsi timpul/spațiul.”  

”Există o parte a Matricii 3D care nu a fost folosită niciodată de către ”omul modern” al vostru”, continuă Cei Aurii. ”Din nefericire, mare parte din ”omenirea modernă” a lui Gaia este, de fapt, ”omenirea căzută”.

Această componentă nefolosită a Matricii 3D conține posibilitatea Conștiinței Unității Planetare. Din momentul în care mai mult de 50% din acest segment al omenirii alege să ascensioneze în dimensiunea a cincea, Matricea mai înalt dimensională 5D se va deschide pentru a-i primi.”

”În regulă”, spune omul. ”Voi credeți că mai mult de 50% dintre oameni vor intra în acest loc în care putem intra și menține și împământa o Matrice cinci dimensională?”

”Da”, spun Cei Aurii, ”dar este o chestiune de timp și spațiu. Pentru că Gaia este o realitate timp-spațiu. Pentru ca omenirea să poată intra în ascensiune, va fi nevoie ca ea să ”sară afară” din acel sistem de operare planetar 3D/4D timp-spațiu. Apoi, vor fi mult mai capabili să ”curgă în” ACUM-ul lui UNU cinci dimensional și mai mult.

Din momentul în care omenirea închide iluziile de timp/spațiu și polarități, nu va mai exista distragerea polarităților, bun vs. rău, sărac vs. bogat și nici măcar masculin vs. feminin. Nu va mai exista presiunea de ”a ajunge la timp” sau îngrijorarea de ”cât de departe se află ceva”.

Toate aceste concepte trei dimensionale vor aluneca din conștiința voastră, cam ca și primele voastre zile de școală sau ceea ce ați făcut sau știut acum 20 de ani. Nu va mai exista un trecut. Ba mai mult de atât, nu va mai fi nevoie să vă gândiți la ceea ce este nevoie să ”faceți  în viitor”, deoarece în ACUM nu există viitor.”

”Vreau să trăiesc în acea realitate!” declară omul.

”O faci”, răspund Cei Aurii, ”doar că ai uitat.”

NOI suntem VOI și VOI sunteți NOI



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.