sâmbătă, 29 octombrie 2016

Punctul Critic – Consiliul


De Ronald Head

Știm că cei mai mulți dintre voi vă simțiți oarecum pierduți, pe mare și derutați de ceea ce vedeți că se întâmplă în jurul vostru chiar acum. Procesul demontării a tot ceea ce este nevoie să fie înlocuit într-adevăr a început. Gândul că asta este ceea ce se întâmplă vă trece din când în când prin minte, dar asta nu face situația mai ușor de suportat. Și nici faptul că v-am prevenit nu vă servește la nimic.

O mare parte din ceea ce era nevoie să fie reînnoit v-a fost deja arătat și au început să fie încercate noi moduri de abordare. În unele locuri acest lucru a avut mare succes, dar, încă, acestui lucru nu i-a fost acordată o prea mare atenție. Unul dintre lucrurile pe care s-ar putea să vreți să le faceți atunci când un succes de această natură intră în atenția voastră, este să ajutați la răspândirea cunoașterii sale atât cât vă stă în putere. Noua voastră lume este construită de către voi, chiar dacă haosul pare a fi în creștere.

Ne-am bucura să vă spunem că ceea ce a fost mai rău s-a încheiat. Cu toate acestea, adevărul este că nu. Ceea ce este cel mai rău vă este ascuns încă. Și până când cineva nu vede adevărul, nimic nu va fi făcut pentru a fi schimbat. Asta este ceea ce se întâmplă. Voi trebuie să vedeți ceea ce iese la suprafață pentru a fi văzut. Mulți dintre voi înțelegeți deja, dar din nou, înțelegerea nu aduce multă consolare.

Acum, noi am întitulat acest mesaj ”Punctul critic” pentru un anumit motiv. Și asta nu pentru că ați fi ajuns în punctul critic. Adevărul este că ați trecut de acel punct cu ceva timp în urmă. Voi ați trecut acum, de fapt, de punctul fără de întoarcere și vechile structuri și cei care le susțin, sunt foarte conștienți de faptul că ei se luptă pentru însăși existența lor. Dacă vă uitați la ceea ce se întâmplă în jurul vostru din această lumină, veți vedea că așa stau lucrurile. Ei văd rezultatul, dar nu le convine. Cu toate acestea, să cedeze în favoarea unei căi de trai mai bună nu pare o cale deloc atractivă din punctul lor de vedere. Ei chiar nu au nimic de pierdut, dar își închipuie că vor pierde totul.  

Este mai mult decât probabil că dacă citiți aceste lucruri nu vă aflați sub bombardamente, nu vi se suflă cu spray-uri în față și nici nu stați în fața unei poliții ”civile” care arată ca trupele de șoc. Dar toate aceste lucruri există în lumea voastră și, prin urmare, în câmpul vostru de existență. Le simțiți. Dar ce puteți face? Este ceva ce puteți face?

Ei bine, mulți dintre voi oferiți ajutor în multe feluri dintre care nu în ultimul rând se află hotărârea voastră, rugăciunile și intențiile voastre. Și asta este exact ceea ce vă sfătuim. Problema este că voi nu vedeți efectul acestor lucruri. Noi da. Noi vedem foarte clar schimbările din energia lumii voastre. Și vă spunem acum că acea energie este în creștere. Asta este ceea pentru ce ați venit. Asta este ceea la ce sunteți buni. Și asta este ceea ce faceți. Aceia dintre voi care simt într-adevăr câmpul de energie al Pământului știu acest lucru. Voi toți l-ați putea simți dacă v-ați fi antrenat să o faceți. Dar indiferent dacă acest lucru vă spune ceva sau nu, vă rugăm să știți că eforturile voastre au efect și să folosiți fiecare ocazie de a ridica frecvența cât de mult puteți.

Vă vom mai reaminti încă o dată un lucru. Pe cât de important este pentru voi să vă păstrați propriile energii ridicate pe atât de important este să meditați sau să vă rugați pentru locurile aflate în situații tulburi despre care știți. Dacă nu sunteți în cea mai înaltă frecvență a voastră, într-adevăr, nu puteți ajuta prea mult. Dacă sunteți în cea mai înaltă stare de iubire și bucurie pe care o puteți atinge, și faceți tot ce puteți pentru a o ridica și mai sus, voi aduceți o contribuție importantă la rezultatul final. Frica și întunericul nu pot exista într-o atmosferă de iubire necondiționată. Întunericul nu poate exista în prezența luminii strălucitoare. După cum a spus cândva unul dintre cei mai mari oameni de știință ai voștri, ”Asta nu este filozofie, asta este fizică”. Dragă familie, asta este și alchimie. Este ceea ce schimbă plumbul în aur. Budiștii îi spun ”otrava în medicament”.

Asta este ceea ce faceți voi. Și este ceea ce faceți bine. Bateți-vă pe umăr. Bateți-vă pe umăr unii pe ceilalți. Faceți o respirație profundă. Și faceți mai multe din astea.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.