luni, 10 octombrie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian 9 Octombrie 2016


Prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Venim în Lumina unei noi zile și vă întâlnim în acel loc.

Nu vă așteptați ca clucrurile să continue așa cum le-ați cunoscut voi în trecut. Acest lucru se datorează faptului că lumea materială cu care voi sunteți familiari a fost formată din energia unor credințe care nu mai există. Fiți deschiși și mai degrabă îmbrățișați schimbarea decât să-i opuneți rezistență, pentru că nimic din ceea ce este real nu se pierde și ideile bazate în adevăr (realitate) vor reapărea întotdeauna în forme noi și mai înalte de exprimare atunci când este nevoie.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească astăzi despre dreptate/justiție care este, de fapt, o idee spirituală, o fațetă a Conștiinței Divine, concept care trece acum într-o expresie mai înaltă.

Într-o lume trei dimensională – una bazată pe dualitate și separare, justiția este gândită de obicei sub forma ”ochi pentru ochi” și multe sisteme de credințe religioase mai predau încă acest concept folosindu-se de biblie ca punct de referință. Ceea ce este adeseori ignorat, este faptul că acest citat provine din vechiul testament al bibliei, scris cu mult timp în urmă de către conștiința neiluminată a acelor timpuri.

În multe dintre povești este ascuns un adevăr pentru cei care le citesc cu ”ochi care să vadă și urechi care să audă”, dar cei mai mulți le interpretează încă literal. Conceptul lui ”ochi pentru ochi” trebuia să fie depășit atunci când Maestrul Isus a spus ”Am venit să vă aduc un nou testament ”, dar oamenii acelor timpuri și chiar și acum, nu au fost încă pregătiți să îmbrățișeze acest lucru.

Justiția este o echilibrare a energiei. Deoarece există doar O Singură Energie, acea Una va căuta întotdeauna să se alinieze cu Ea Însăși (să intre în Unime) și este experimentată ca și corectitudine într-o lume care nu cunoaște încă Unimea. Ea se manifestă adeseori prin ceea ce lumea metafizică numește Karma, care este o echilibrare a energiilor și nu o pedeapsă sau răzbunare așa cum cred unii că ar fi.

Karma este experimentarea energiei formate și menținute prin ignoranță de către un individ, și purtată de multe ori viață după viață, până când persoana este pregătită spiritual să experimenteze și să învețe din creațiile sale. Karma a făcut parte din călătoria de învățare a fiecărui suflet – până acum.

Karma devine irelevantă din momentul în care ați evoluat dincolo de acea stare de conștiință. Dați drumul la orice concepții legate de răsplata karmică pe care s-ar putea să le mai dețineți, pentru că acum sunteți în stare să curățați, echilibrați și rezolvați problemele la un nivel mult mai înalt, prin conștiința adevărului pe care ați atins-o.

Intrarea într-un sentiment mai înalt în ceea ce privește justiția reprezintă adeseori o dilemă pentru studenții serioși ai adevărului care ”încearcă să facă ceea ce trebuie”. În zelul lor de a fi deschiși și spirituali, și crezând că ei practică iubirea necondiționată, adeseori sfârșesc prin ignorarea sau ”măturarea sub covor” a unor activități care este necesar să fie aduse la lumină pentru binele tuturor celor implicați.

Adevărata corectitudine se manifestă ajutându-i pe alții în moduri în care starea lor de conștiință atinsă le permite să se raporteze la acea situație (care poate fi orice, de la închisoare, probațiune sau pur și simplu o lectură bună). Nu este bine să citați din biblie sau să vorbiți despre valoarea înnăscută și drepturile personale dacă conștiința acelei persoane este pur și simplu incapabilă să se alinieze cu acea abordare.

Justiția este o activitate spirituală, o fațetă a vieții de zi cu zi a fiecăruia și nu este limitată la lege și instanțe de judecată. Învățătorii, părinții, familia, prietenii, toți experimentează oportunități pentru a practica justiția de la evenimentele cele mai mici la cele mai profunde.

În lumea de astăzi justiția rămâne pentru mulți doar o scuză acceptabilă pentru răzbunare, ură, furie, etc. Cu toate acestea, conștiința mondială se deschide cu rapiditate la înțelegerea că toată lumea este conectată și că tot ceea ce faci, vezi, crezi despre un altul, faci, vezi și crezi despre tine însuți. Acesta este motivul pentru care asistați la ciocniri intense între vechiul sistem de credințe care se luptă să rămână la putere și noua conștiință care valorează totul în Unul. Niciodată să nu vă temeți pentru că una cu Dumnezeu este majoritatea.

Justiția este iubirea necondiționată exprimată potrivit nevoilor individului. Nu există faptul că ”aceiași mărime se potrivește tuturor” în simțul mai înalt al justiției, iar ca suflete evoluate este nevoie să ajungeți să înțelegeți și să acceptați justiția în moduri care să reflecte acest lucru. Justiția văzută doar ca pedeapsă reflectă dualitate și separare, dar văzută ca și o oportunitate de a-l ajuta pe un altul să crească dincolo de starea sa de conștiință actuală reflectă o conștientizare nouă și mult mai evoluată.

Când vedeți că cineva suferă, tendința este să vă răzbunați pe cei care au provocat acea suferință. Credința în separare a rămas puternică deoarece a făcut parte din sistemul de credințe al tuturor timp de multe vieți. Când experimentați aceste emoții negative încercați să nu le alungați în efortul de a le îngropa, nega, opune rezistență ci recunoașteți-le pur și simplu ca parte a cine sunteți voi în acel moment. Apoi ...

Fără critică sau judecată de sine examinați situația și începeți să vă schimbați sistemul de credință – ”Ce credințe mai dețin în legătură cu alții? Sunt aceste credințe adevăr în Lumina a ceea ce știu și practic pentru a menține ca adevăr?” După o examinare sinceră vedeți-vă mai departe de ziua voastră fără să dați vreunor concepte și credințe vechi și încetinitoare o putere pe care nu o au.

Din nou, este nevoie să subliniem că anumiți indivizi este nevoie să fie îndepărtați din societate, iar acțiunile foarte ferme pot fi acțiuni potrivite și pline de iubire față de ei. Starea ne-evoluată de conștiință, una care funcționează în totalitate în energia trei dimensională, nu este pur și simplu capabilă să înțeleagă încă conceptul unimii. Sunt furnizate soluții la toate nivelele de conștiință pentru că soluțiile sunt, de fapt, sensul material al completitudinii Divine.

Cei care se află în poziția de a pune în aplicare justiția și care au atins conștiința adevăratei dreptăți, sunt în stare să recunoască (de multe ori nu sunt conștienți de acest lucru) adevărata esență a fiecărei persoane care vine în fața lor și sunt apoi intuitiv ghidați către ceea ce individul are nevoie pentru învățare și creștere. Pedeapsa reflectă apoi cât mai bine poate ceea ce este cel mai potrivit și va curge împreună cu energiile mai înalte.

În acest moment întregul sistem de credințe trei dimensionale se schimbă – vechile idei sunt eliberate și altele noi sunt acceptate, cunoscute și practicate din perspective care nu au fost luate în considerare niciodată până acum. Unii nu sunt în stare să accepte un simț mai înalt al dreptății și pentru ei există o mare confuzie și conflict pentru că nu sunt încă în stare să separe dreptatea de pedeapsă și răzbunare. Justețea, la fel ca toate Ideile Divine, trebuie să fie înțeleasă în sensul său cel mai profund dacă cineva vrea să evolueze din punct de vedere spiritual.

Sensul mai înalt al justiției este unul care ajută pe cineva să învețe, crească și să evolueze prin propriile sale acțiuni. Acest lucru implică crearea situațiilor în care o persoană poate începe să-și deschidă inima pentru a se iubi pe sine însuși/însăși precum și pe ceilalți prin metode care nu se bazează pe dezgustul de sine, ci în moduri care ajută persoana să vadă o imagine de ansamblu.

Un exemplu de idee foarte simplă care reflectă sensul mai înalt al justiției poate fi văzută în acele închisori în care se aduc câini fără adăpost pentru a fi îngrijiți și dresați de către deținuți. Pentru mulți dintre ei aceasta este prima oară când experimentează iubirea necondiționată. Trebuie ca mai întâi ei să experimenteze și să înțeleagă ce este iubirea înainte de a începe să o experimenteze și să o trăiască ei înșiși. Acest tip de program este un exemplu bun pentru modul în care energiile Luminii curg în moduri practice în concordanță cu ceea ce este nevoie, ajutând la transferul celor receptivi într-un loc nou și deschiderea lor la ideea că poate, la urma urmei, sunt și ei demni de a fi iubiți.

Lipsa iubirii de sine și a acceptării este rădăcina a aproape tuturor crimelor și violenței. Indivizii care sunt învățați că ei sunt ”mai puțin decât” sau nedemni de a fi iubiți, sau care poartă aceste energii în memoria lor celulară se dezlănțuie la tot ceea ce este în jurul lor în mod fizic, emoțional sau mental în efortul de a dovedi că sunt demni de respect. Ei transferă această energie copiilor lor și asta continuă din generație în generație. Mai sunt și cei care cred că ei au toate răspunsurile corecte cu privire la Dumnezeu și viață și că este datoria lor să forțeze aceste convingeri asupra altora – pur și simplu o altă încercare de a dovedi că ei sunt demni de respect.

Ca și în cazul tuturor aspectelor vieții de pe Pământ, iubirea este singura soluție – nu vreun concept emoțional, melodramatic de iubire, ci adevărata iubire necondiționată care este nici mai mult nici mai puțin decât realizarea conștientă a Divinității ca adevărata esență a fiecărui lucru viu. Practicată în mod continuu, această conștientizare devine treptat starea voastră de conștiință atinsă permițându-vă să recunoașteți cu ușurință Lumina în interiorul fiecărei persoane – chiar și a celor considerați de către societate nedemni de a fi iubiți.

Votați judecătorii care au atins o conștiință a milei și susțin spiritul legii și nu litera ei. Susțineți-i în lege și ordine pe cei care-și fac munca cu o inimă deschisă, chiar și atunci când este nevoie de forță. Încercați să nu-i condamnați în mod automat pe cei care muncesc să facă lumea un loc mai sigur pentru voi, punându-i pe toți în aceiași categorie din cauza acțiunilor câtorva ne-treziți.

Aceasta este noua conștiință și este ceea ce ați muncit atât de greu să aduceți. Unii s-au așteptat că noile energii înseamnă că ei pot sta în spate și să se bucure de viață fără nici un fel de probleme sau tipi răi sau schimbare, în timp ce-și mențin sistemul lor confortabil de credințe. Ați descoperit, în schimb, că voi ați devenit lucrătorii și cei pe care cel mai adesea îi iau căldurile în onorarea schimbărilor care la majoritatea nu le plac. Rămâneți curajoși și cu încrederea că faceți exact ceea ce voi ca și un suflet evoluat ce sunteți ați venit să faceți.

Pe măsură ce-i permiteți fiecărei zile să fie nouă și proaspătă, dând drumul oricăror concepte cu privire la modul în care lucrurile ”ar trebui să fie”, veți începe să aveți rapid experiențe care sunt total noi și vă vor găsi curând a fi în pace, bucurie, împlinire și abundență în ciuda a ceea ce s-ar putea întâmpla în jurul vostru pentru că voi ați atins o conștiință care știe că aceste lucruri sunt reale.


Noi suntem Grupul Arcturian 10/9/16


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.