sâmbătă, 29 octombrie 2016

Eliberarea Iluziei de A FI un Emisar al Luminii


Arcturienii prin Suzanne Lie

Binecuvântări, Noi suntem Arcturienii,
Să fii un emisar al luminii înseamnă să împărtășești lumina. Cu toate acestea, nu puteți împărtăși ceea ce nu aveți. Prin urmare, este nevoie să aveți lumină pentru a împărtăși lumina.

Știm că toți reprezentanții noștri pe Gaia și-au împărtășit lumina în mod liber și cu multă iubire. Cu toate acestea, așa cum computerul vostru trece printr-o actualizare pentru a putea funcționa mai eficient, și VOI, împământații noștri treceți printr-o actualizare.

Această actualizare este asemănătoare notificării că trebuie să faceți o actualizare computerului vostru. După cum știți, este nevoie să închideți toate ferestrele și să lăsați computerul în pace în timp ce-și face singur actualizarea.
Acum, este vorba de o nouă actualizare pe care VOI sunteți pregătiți să o primiți.

De aceea, nu puteți face prea multe lucruri în timp ce vă actualizați. Prin urmare, trebuie să vă închideți toate ferestrele către lumea voastră exterioară și să-i permiteți lumii voastre interioare să accepte acea ”actualizare de frecvență mai înaltă”.

Așa cum trebuie să vă lăsați computerul în pace în timp ce se ”actualizează”, s-ar putea să vă dați seama că vreți să stați singuri și/sau numai cu oamenii cei mai speciali pentru voi. Apoi, când simțiți că actualizarea s-ar fi încheiat, va fi nevoie să vă ”re-startați” sinele.

Dar, trebuie să vă aduceți aminte parola pentru a intra înapoi în ”computerul” vostru. Cu toate acestea, actualizarea v-a schimbat și s-ar putea să doriți să vă schimbați parola. ”Parola” pentru computerul vostru vă protejează informațiile de cei cu care nu doriți să împărtășiți cele mai intime informații ale voastre.

Așa că, după ce v-ați actualizat cu informații chiar și mai înalt dimensionale, s-ar putea să simțiți că doriți să vă ”schimbați parola”, deoarece acum informațiile voastre sunt de o rezonanță și mai înalt dimensională.

Acum, datorită ultimelor voastre actualizări, voi acceptați, integrați și sperăm împărtășiți o frecvență mai înalt dimensională a luminii. Așa că analogia actualizării voastre într-o lumină mai înaltă este ca și cea a unui fluture care se transformă din omidă în fluture, sau poate cea a unei libelule care trece prin metamorfozarea ei.

Dragilor, această actualizare este dincolo de multe dintre actualizările voastre anterioare, deoarece voi rezonați din ce în ce mai mult la frecvența voastră cinci dimensională aflată în continuă expansiune a ”Vieții pe planeta Pământ”. Prin urmare, în acest ACUM, din ce în ce mai mulți dintre voi treceți prin această importantă metamorfozare, cinci dimensională.

Pe măsură ce câmpul vostru personal de energie se expansionează în dimensiunea a cincea, voi sunteți tot mai mult în măsură să experimentați în mod conștient câmpul de energie planetar cinci dimensional care, și el, rezonează la frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii.

Deoarece tot mai mulți oameni își expansionează câmpurile lor personale de energie, și ca urmare percepțiile personale, din ce în ce mai mulți oameni vor fi în stare să recunoască ceea ce nu rezonează la câmpul de energie cinci dimensional.

Prin urmare, oamenii vor dobândi un mai mare ”discernământ” în ceea ce privește vitezele de frecvență ale realității. Cu un discernământ multidimensional în creștere, iluziile celei de-a treia dimensiuni își vor pierde puterea-asupra omenirii, pe care au avut-o cândva.

Pe măsură ce iluziile își pierd puterea, cei întunecați care au diseminat aceste iluzii își vor pierde și ei puterea. Pic-cu-pic și zi-de-zi din ce în ce mai mulți oameni văd realitatea prin lumina mai înaltă. De fapt, ei pot percepe și ceea ce NU rezonează la lumina mai înaltă.

Datorită acestui nou discernământ care devine din ce în ce mai comun, iluziile trei dimensionale devin din ce în ce mai transparente. Mai mult de atât, iluziile pe care vi le spuneți vouă înșivă ”se evaporă chiar în fața ochilor voștri”. Iluziile pe care le-ați ținut altădată ca adevăruri sunt percepute din conștiința voastră de o frecvență mai înaltă, care poate face mult mai ușor diferența dintre un Adevăr și o iluzie.

La început, recunoașterea iluziilor voastre poate fi destul de dezamăgitoare, deoarece adeseori iluziile sunt în așa fel construite încât să vă apere sinele. Recunoașterea unei iluzii vă poate face să fiți furioși, prin aceea că adeseori vă creați iluzii în care ”totul este bine” pentru că încă nu sunteți pregătiți să vă confruntați cu acea problemă.

Apoi, când iluzia ”pocnește”, sunteți forțați să vă ocupați de ceea ce ați încercat să evitați. S-ar putea și să creați o iluzie și să deveniți atât de învăluiți în acea iluzie încât să fiți speriați sau triști atunci când Adevărul  este revelat.

Atunci când o iluzie scapă și voi vă confruntați cu ea, nu numai iluziile, ci și faptul că VOI ați creat acea iluzie, s-ar putea să descoperiți că acea iluzie nu se bazează pe realitatea trei dimensională. Adevărul poate fi foarte bine că viața voastră se bazează pe realitatea cinci dimensională, precum și munca pe care o faceți. Dar, pentru că iluziile au fost ascunse, ele au crescut. Ele au continuat să crească din ce mai mari spunând ”Te rog participă la mine, te rog participă la mine, oh, te rog participă la mine, ACUM!”

Cu toate acestea, este posibil ca voi să fi spus ”Nu iluzie, nu vreau să te văd, nu vreau să te aud, nu vreau să te cunosc. Sunt ocupat.” Apoi, iluzia scapă și apare chiar în fața voastră, adeseori chiar cu consecințele pe care ați încercat să le evitați atunci când ați creat-o.

Da, este cea mai mare împuternicire de sine să admiteți faptul că VOI v-ați creat iluziile. Dacă altcineva v-a creat iluziile ”voastre”, atunci acel cineva are mai multă putere asupra voastră decât puterea interioară pe care o aveți voi în voi.

Iluziile rezonează la frecvența ”Matricii 3D” pentru că iluziile sunt reprezentative pentru ”alții având putere-asupra voastră”. Din momentul în care admiteți că VOI sunteți creatorul TUTUROR iluziilor voastre, voi ați făcut un pas important în rezonanța celei de-a cincea dimensiuni la care numai ADEVĂRUL poate adera.

Pentru ca o persoană, situație, loc sau lucru să poată exista într-o rezonanță dată a realității, ea trebuie să se potrivească cu frecvența acelei realități. Iluziile sunt o minciună pe care vi-o spuneți vouă înșivă. Prin urmare, iluziile rezonează doar la dimensiunile a treia și a patra de jos în care oamenii învață să fie Stăpânii propriului lor SINE Multidimensional. Odată cu eliberarea iluziei, frecvența de rezonanță a acelei societăți se expansionează pentru a cuprinde dimensiunea a cincea.

”Noua versiune” a acestei realități vine din restructurarea acelei realități pentru a îmbrățișa numai Adevărurile cinci dimensionale ale fiecărui ACUM. Prin urmare, o realitate cinci dimensională se bazează pe Adevărul Cosmic la care poate adera numai cineva care rezonează la Iubirea Necondiționată.

Iubirea Necondiționată recunoaște instantaneu frecvența unei ”minciuni” sau a cuiva care dorește ”putere asupra” altora. Acesta este motivul pentru care TOATE realitățile cinci dimensionale rezonează numai la frecvența celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea.

Așa cum o mamă iubitoare nu și-ar judeca copilașul pentru că a căzut sau și-a vărsat mâncarea, o realitate cinci dimensională NU judecă iluziile dimensiunilor a treia/patra. Mama iubitoare recunoaște faptul că acest ”căzut pe jos” face parte din ”învățarea umblatului”.

În același fel, ”recunoașterea și eliberarea iluziei” face parte din ”învățarea ascensiunii”. Pe măsură ce voi, membrii noștri ascendenți ai Pământului, vă creați noua voastră societate, trebuie să recunoașteți vechiul Sistem de Operare Trei Dimensional pentru că acesta NU va funcționa în frecvența mai înaltă a realității care este descărcată în Gaia într-un ritm tot mai alert.

Acesta este motivul pentru care o atât de mare parte din realitatea voastră a intrat în ”haosul de dinaintea schimbării”. Haosul precede întotdeauna schimbarea deoarece schimbarea este lucrul de care oamenii se tem cel mai mult. Prin urmare, atunci când în viața lor apare o schimbare, oamenii se sperie.

Apoi, când ajung să le fie frică, ei devin furioși, confuzi și argumentativi, iar oameni diferiți au reacții diferite. Prin urmare, NOI, Arcturienii și Familia noastră Galactică suntem aici să vă ajutăm. Ceea de ce oamenii au nevoie acum este un proces pas-cu-pas pentru a le oferi direcția care să le atenueze frica. Acest proces este ceva de felul:

”Va fi nevoie să treceți prin …
”Aliniați-vă aici …
”Asta este ceea ce puteți lua cu voi …
”Asta este ceea la ce este nevoie să renunțați …
”Acestea sunt formele-gând pe care este nevoie să le lăsați să intre în conștientizarea voastră …
”Acestea sunt formele-gând pe care este nevoie să le transmutați și să le eliberați …
”Acestea sunt câmpurile de energie pe care este nevoie să le recunoașteți și să le acceptați cu Iubire Necondiționată …
”Acestea sunt câmpurile de energie pe care este nevoie să le ardeți cu Focul Violet …
”Acestea sunt câmpurile de energie la care este nevoie să refuzați să participați …

Pe măsură ce împărtășiți aceste situații diferite cu prietenii și conducătorii voștri, voi vă împrieteniți cu conducătorii, precum și cu conducătorii din SINELE vostru. VOI, conducătorii care sunteți acum, veți fi primii care vor trece prin acest haos.

VOI veți avea cea mai mare mizerie de curățat, VOI veți avea de curățat cea mai joasă energie și, în cele din urmă, VOI aveți cea mai mare iluminare pentru că VOI v-ați suflecat mânecile pentru a privi iluzia în FAȚĂ și a-i da drumul!

Ceea ce este nevoie ca omenirea să facă acum este să dea drumul!
Care este iluzia, iluzia principală la care este nevoie ca VOI să-i dați drumul?
SINELE vostru Multidimensional este CEL care primește ordinele de la SINELE vostru de o Frecvență Mai Înaltă.

Pe măsură ce DAȚI DRUMUL și pășiți în această curățare umpluți cu o Lumină Mai Înaltă,
VOI, conducătorii, sunteți primii care pășiți PRIN întuneric …
VOI, conducătorii, sunteți primii care au de găsit LUMINA în întuneric.

Este ușor pentru toată lumea să spună ”Eu vreau schimbare, eu vreau schimbare, eu vreau schimbare.” Dar schimbarea înseamnă să dai drumul. Și să-i dai drumul înseamnă să te confrunți cu întristarea. Înfruntarea întristării de a da drumul la ceea ce ai crezut că era foarte important în viața ta.

Cu toate acestea, ceea ce a fost important cândva în viața voastră, a devenit acum o ancoră pe care este nevoie să o eliberați.

Prin urmare, dragii noștri conducători, Vă cerem ca VOI să fiți cei care:

Vă recunoașteți iluziile,
Vă identificați iluziile și
Vă transmutați iluziile în ADEVĂR

Eliberarea iluziei va fi una dintre cele mai dificile componente ale ascensiunii pentru că întreaga dimensiune a treia este o iluzie.

Pe măsură ce treceți prin procesul de ascensiune, vi se va cere să eliberați dimensiunea a treia, astfel încât să puteți elibera toate iluziile voastre trei dimensionale pentru că tot ce ține de dimensiunea a treia este o iluzie.

Veți fi fericiți să descoperiți atunci când veți intra în starea voastră de conștiință cinci dimensională, că realitatea voastră trei dimensională nu va mai părea deloc aceiași. Există iluzii principale, iluzii secundare, iluzii terțiare și așa mai departe.

Apoi, după ce iluzia principală este eliberată, vă veți fi eliberat de nevoia de a vă minți pe voi înșivă.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.