duminică, 23 octombrie 2016

Percepție/Creație – partea a doua


Predarea la ESTE

Arcturienii prin Suzanne Lie

Noi, Arcturienii, revenim pentru a vă aminti că:

Predarea la ESTE
ESTE ACUM
ESTE AICI

Ea ESTE AICI și ACUM astfel încât voi vă puteți conecta conștient cu SINELE vostru.
       SINELE vostru Multidimensional ESTE.
                  SINELE vostru Multidimensional este AICI în ACUM.

Voi ați fost instruiți în multe din încarnările voastre într-o realitate trei dimensională că trebuie să așteptați. A trebuit să așteptați pentru că acolo exista timpul și nu era ”Momentul Potrivit” să primiți ceea ce ați vrut ACUM! Prin urmare, ați învățat să așteptați. Dacă erați foarte răbdători, deoarece răbdarea era o virtute lăudabilă, ați fi primit ceea ce vă doreați. Cu toate acestea, ce era în mintea și în inima voastră în timp ce așteptați?

Era inima și mintea voastră plină de încrederea că ceea ce vroiați era deja al vostru? Sau așteptarea v-a făcut să credeți că nu erați suficient de buni, totuși, pentru a obține ceea ce v-ați dorit? Nu v-a spus nimeni că timpul în care ați așteptat putea fi cel mai bine petrecut în ridicarea conștiinței în a trăi în ACUM.

Apoi, în ACUM, puteați crea ceea ce vă doreați. Nimeni nu v-a spus că din momentul în care trăiți în ACUM nu mai există timp.
   Acolo nu există așteptare.
       Acolo există doar manifestare.

În ACUM voi sunteți infinit UNA cu tot ceea ce credeți că vă doriți. Prin urmare, în momentul în care căutați ceva ce vă doriți, acesta este instantaneu în voi. Procesul așteptării este un proces pasiv. Pe de altă parte, procesul manifestării este un proces activ de totală vigilență asupra FIECĂRUI gând și emoție a voastră.

Manifestarea nu are nevoie de nici o pregătire. Voi manifestați în fiecare zi, de fapt, în fiecare minut ceea ce vă doriți. Dacă ați fi în totalitate conștienți de gândurile și emoțiile voastre, v-ați da seama de modul în care ele se manifestă în viața voastră.

Cât de des v-ați temut că ceva va merge rău și a făcut-o? Cât de des v-ați temut că NU veți obține ceea ce vă doreați și NU ați obținut?

Vă întrebăm acum, cât de des v-ați ținut manifestarea dorită în inima și mintea voastră și ați hrănit-o în fiecare zi, în fiecare minut, cu iubirea voastră necondiționată? Și ați manifestat ceea ce ați iubit necondiționat?

Desigur, există părți ale vieții care vă derutează, cum ar fi un lucru bun care apare din senin și un lucru rău care apare de nicăieri. Aceste manifestări sunt create la un nivel inconștient sau supraconștient al ființei voastre și sunt adesea contracte pe care le-ați făcut înainte de a intra în actualul vostru vehicul pământesc.

Unele dintre aceste contracte pot părea foarte dure în realitatea voastră prezentă. Astfel, trebuie să vă amintiți că, așa cum ați uitat cât de minunate sunt lumile mai înalte, VOI-ul din acele lumi mai înalte a uitat cât de dificilă este viața în lumea fizică. Din fericire, din momentul în care intrați în legătură cu SINELE vostru mai înalt, câștigați o perspectivă mai înaltă prin care puteți înțelege de ce s-au petrecut aceste lucruri în viața voastră.

Din această perspectivă mai înaltă puteți percepe cu ușurință modul în care gândurile și emoțiile voastre crează în mod constant tipare de energie în aura voastră care adie apoi în viața voastră de zi cu zi. Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a verifica tiparele energetice din aura voastră chiar ACUM …

De fapt, acordați-vă un moment să închideți ochii și să vă gândiți la ceva ce vă DORIȚI cu adevărat …
Vedeți cum conceptul de a dori crează tipare de energie care intră în coliziune și dispar? Vedeți voi, dorința și manifestarea nu sunt aceiași energie. Dorința este a NU avea și manifestarea este a avea ACUM.

Acum gândiți-vă la un moment în care ați manifestat o dorință …
Vedeți cât de coerent curg tiparele de energie într-un mod unitar? Atunci când credeți că vă puteți manifesta dorințele, vă focalizați pe bucuria și împlinirea de a fi creatorul propriei voastre vieți.

Pe de altă parte, atunci când vă doriți, voi îi păreți o victimă propriului vostru sine. Cum îndrăzniți voi să vă doriți acel lucru? Cine credeți că sunteți voi ca să puteți avea acel lucru? Poate dacă voi ați deveni mult mai buni și ați petrece mai mult timp lucrând din greu ați primi acel lucru. Aceste gânduri nu sunt rele, dar ele sunt gânduri trei dimensionale.

Este adevărat că în gândirea voastră trei dimensională va trebui probabil să îndrăzniți să vă doriți. Este adevărat că în lumea voastră fizică s-ar putea să vă gândiți că nu sunteți suficient de buni și că aveți nevoie de timp ca să deveniți mai buni. Aceste gânduri nu sunt incorecte, dar ele sunt gânduri trei dimensionale.

Deoarece ”ceea ce gândiți, este ceea ce trăiți”, atunci când gândiți într-un mod trei dimensional, conștiința voastră rezonează la dimensiunea a treia, percepeți numai dimensiunea a treia și sunteți legați de iluziile matricii trei dimensionale. Dragii noștri care purtați un vehicul pământesc, noi vrem să vă reamintim din nou că VOI NU sunteți trei dimensionali.

VOI v-ați conectat la Matricea 3D și v-ați uitat rapid adevăratul vostru SINE. Apoi, când ați început să îndrăzniți să vă aduceți aminte că sunteți mai mult (ceea ce ar fi însemnat să fii încrezut în gândirea 3D), gândurile voastre 3D au trecut în mod constat peste gândirea voastră mai înalt dimensională și v-au distanțat de SINELE vostru.

Vă cerem să:
- Vă gândiți la ceva ce vă doriți.
- Cum se SIMTE acea dorință în corpul vostru?
- Cum se SIMTE acea dorință în conștiința voastră?
- Cum vă AFECTEAZĂ acea dorință starea de conștiință?

Acum vă cerem să CREDEȚI că dorința voastră este îndeplinită:
- GÂNDIȚI-VĂ că aveți ceea ce tocmai v-ați dorit.
- Dacă este un obiect, cum ar fi o casă sau o mașină, cum vă SIMȚIȚI în mașina voastră sau plimbându-vă prin casa voastră?
- Dacă este un loc de muncă, o promovare sau o schimbare a profesiei, ce SIMȚIȚI în legătură cu această expresie a voastră înșivă?
- Dacă este o relație, cum vă SIMȚIȚI voi atunci când sunteți în legătură cu această persoană?
- Cum se SIMTE această manifestare în corpul vostru fizic?
- Când vă plasați dorința în ACUM-ul vostru mental, emoțional și fizic, cum vă AFECTEAZĂ acest lucru starea voastră de conștiință?

Există o relație continuă între starea voastră de conștiință și ÎNCREDEREA în propria voastră putere de manifestare. Prin urmare, dacă aveți dificultăți în ridicarea conștiinței voastre, atunci focalizați-vă pe a CREDE că voi sunteți creatorul vieții voastre. Și invers, dacă aveți dificultăți în a CREDE că voi sunteți creatorul vieții voastre, focalizați-vă pe ridicarea stării voastre de conștiință.

Cu alte cuvinte, nu vă luptați cu voi înșivă. Mutați-vă mai degrabă într-o altă zonă a minții voastre pentru a privi același lucru dintr-un unghi diferit. De asemenea, dacă sunteți epuizați, flămânzi, furioși, obosiți sau stresați în vreun fel, focalizați-vă pe curățarea stresului vostru. Dacă vă pregătiți să alergați într-o cursă, vă încălziți corpul. Prin urmare, dacă vă pregătiți să vă manifestați așteptarea, încălziți-vă mintea.

Mintea este, de fapt, corpul conștiinței voastre. Și conștiința voastră rezonează la nenumărate frecvențe ale realității în care voi puteți, și o faceți, să vă manifestați realitatea prin Stăpânirea MINȚII voastre. Amintiți-vă că mintea voastră nu este creierul vostru și nici măcar gândurile voastre. MINTEA voastră este forța creatoare care include gândurile voastre, emoțiile voastre și starea voastră de conștiință.

De fapt, MINTEA voastră este de fapt Inima/Mintea voastră. Inima/Mintea voastră este exprimată prin Chakra voastră Coroană și Chakra Frunții în cooperare cu Inima voastră și cu Chakra Inimii Înalte. Inima/Mintea voastră gândește și simte cea mai înaltă creativitate care este exprimată prin comunicarea mai înalt dimensională a Chakrei Gâtului vostru.

Chakra Gâtului vostru nu este limitată doar la auzul și la vorbirea voastră. De fapt, comunicările voastre mai înalt dimensionale sunt exprimate și împărtășite cu ceilalți prin forța voastră creatoare de a vorbi, cânta, de a cânta la un instrument, scrie, dansa, a face atletism, a grădinări, etc.

Cu Inima/Mintea și Gâtul alăturate în acest mod, voi deschideți un Portal al Manifestării. Veți împământa acest Portal în corpul lui Gaia și apoi prin corpul vostru fizic prin intermediul Chakrelor Plexului Solar, Ombilicului și Rădăcină.

Chakrele voastre transmută gândurile și emoțiile voastre în câmpuri de energie, care curg în aura voastră, afară în realitatea voastră și în biosfera lui Gaia. Vă puteți minți pe voi înșivă, dar nu vă puteți minți Chakrele. De multe ori când aveți greutăți cu o chakră, acest lucru se datorează faptului că încercați să evitați un adevăr în viața voastră. Apoi, chakrele care guvernează acea zonă a corpului vostru devin confuze, deoarece chakrele nu pot minți.

Voi vă puteți minți pe voi înșivă pentru că ați fost hrăniți cu minciuni de-a lungul întregilor voastre încarnări trei dimensionale. Cu toate acestea, nu vă puteți minți chakrele sau corpul mai mult decât vă puteți minți pisica sau câinele iubit. Actul de a minți nu există în câmpurile de energie sau în regatul animal (vehiculul vostru pământesc este un animal).

În consecință, dacă vreți să cunoașteți adevărul, priviți în corpul vostru sau în aura voastră. Pentru mulți dintre voi, creierul vostru fizic a fost antrenat să uite cum să interfațeze în mod conștient cu corpul așa cum alte animale o fac. Creierul vostru a fost antrenat să uite cum să citească câmpurile de energie prin intermediul aurei voastre. Și mai rău de atât, creierul vostru nu a fost antrenat cum să vă expansioneze conștiința. Cu toate acestea, este destul de simplu să re-aprindeți această amintire.

În copilărie vă mai aminteați cum să citiți energia și cum să vorbiți cu animalele de casă. Educația voastră 3D este cea care v-a făcut să uitați acest lucru. Acum că lumina mai înaltă vă expansionează conștiința din ce în ce mai mult pe zi ce trece, vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Vă mai amintiți și că singurul vostru dușman sunt minciunile pe care vi le spuneți vouă înșivă.

DA, lumea voastră este periculoasă. DA, mai sunt mulți care sunt încă pierduți în întuneric. Cu toate acestea, aceasta este realitatea pe care ei o crează pentru ei. Nu vă angrenați sau întrepătrundeți cu acea realitate. În schimb, trimiteți-le acestor pierduți iubirea și iertarea voastră necondiționată. În acest fel, rezonanța voastră va rămâne mult dincolo de cea a celor care mai prețuiesc încă ”puterea asupra altora”.

Emoțiile sunt contagioase. De fapt, emoțiile/sentimentele sunt limbajul lumilor mai înalte. În lumile mai înalte emoțiile și sentimentele sunt unul și același lucru. Cu toate acestea, în dimensiunea a treia emoțiile pot fi polarizate în bune sau rele, în timp ce sentimentele sunt percepute adeseori ca și câmpuri de energie.

În realitățile de frecvență mai înaltă, atât emoțiile cât și sentimentele sunt percepute ca și câmpuri de energie de potențial pur care așteaptă manifestarea prin combinarea cu gândurile și așteptările voastre.

Noi, Arcturienii, și expresiile mai înalte ale SINELUI vostru suntem întotdeauna AICI în infinitul ACUM.

Doar apelați-ne cu Inima/Mintea voastră și noi vă vom răspunde.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.