sâmbătă, 22 octombrie 2016

Percepție și Creație Simultană


Arcturienii prin Suzanne Lie


Notă din partea Autoarei:
Mintea mea s-a tot învârtit în jurul conceptului de percepție și creație simultană. Cu toate acestea, intenția mea originală pentru acest articol a fost să scriu despre a fi un canal. Dar mai întâi am vrut să-i întreb pe Arcturieni despre o afirmație pe care am citit-o și care este ”simțurile noastre sunt mai degrabă proiectoare decât receptoare”. Această afirmație părea să abordeze posibilitatea percepției și creației simultane, dar nu știam cum.
Răspunsul la prima mea întrebare a fost atât de detaliat încât a devenit un întreg articol. Păstrându-mi intenția originală, aș dori să spun că atunci când vorbește ghidarea voastră mai înaltă, ASCULTAȚI! De fapt, această afirmație este linia de bază pentru toate canalizările. În încheiere, aș vrea să adaug că, de fapt, canalizarea este o conexiune conștientă și predarea într-o expresie de o frecvență mai înaltă a SINELUI nostru Multidimensional.

Întrebarea mea:
Dragi Arcturieni, simțurile noastre de percepție sunt proiectoare sau receptoare?

Răspunsul Arcturian:
Simțurile voastre sunt, de fapt, și proiectoare și receptoare, dar ele sunt în primul rând proiectoare. Voi vă proiectați așteptările senzoriale în afară în realitatea voastră și apoi recepționați percepția acelei așteptări în acea realitate. Vă rugăm să vă amintiți că starea voastră de conștiință este cea care determină ceea ce veți percepe.

Prin urmare, nu contează ce așteptare proiectați, dacă sunteți într-o stare de conștiință trei dimensională veți percepe numai expresia trei dimensională a acelei așteptări. Cu toate acestea, proiecția voastră lasă o amprentă în aura voastră eterică. Din momentul în care așteptarea este imprimată în aura voastră, ea este influențată de istoria personală a dorințelor, eșecurilor, succeselor, moralității și limitărilor voastre.

Amprenta
Această amprentă urcă apoi în frecvență pentru a interfața între aura voastră și matricea patru dimensională. Pe măsură ce așteptarea voastră se mută din planul eteric în planul vostru astral patru dimensional, amprenta așteptării voastre este afectată de toate viețile voastre trecute, viitoare, paralele și alternative.

Această amprentă este mai departe afectată pe măsură ce se mută în corpul vostru emoțional patru dimensional pentru a fi influențată de toate emoțiile vieților voastre trecute, viitoare, paralele și alternative. Această amprentă se mută apoi în corpul vostru mental patru emoțional în care toate gândurile din viețile voastre trecute, viitoare, paralele sau alternative influențează amprenta.

Când amprenta așteptării voastre originale rezonează la frecvența corpului vostru spiritual patru dimensional de sus, aceasta de abia mai seamănă cu așteptarea voastră inițială. Dacă sunteți în comunicare cu Prezența voastră Eu Sunt la pragul către dimensiunea a cincea, veți fi capabili să opriți amprenta acestei percepții așteptate, deoarece vă veți da seama că așteptarea voastră a fost invadată de virusul trecutului vostru.

Pe de altă parte, dacă această așteptare provine dintr-o dorință în care ați avut mare succes în viața voastră curentă și/sau viețile voastre trecute/viitoare, ea va trece mai mult ca probabil prin dimensiunea a patra cu o mai mare claritate în loc de denaturare. Acesta este motivul pentru care voi puteți percepe/crea cu ușurință ceea ce istoric (în această viață și în alte vieți) a fost de succes.

Memoria voastră inconștientă a succesului protejează așteptarea voastră originală proiectată cu puterea CREDINȚEI voastre că meritați să aveți succes. Din fericire, proiecțiile/așteptările voastre care au mers prost în istoria voastră patru dimensională a eșecului și fricii, nu iau formă în fizic.

Din fericire, dacă puteți menține o stare mai înaltă de conștiință, puteți câștiga o detașare de dramele 3D ale vieții de zi cu zi și vă dați seama că va fi nevoie să vă schimbați abordarea față de acea manifestare. Deci, ce poate face cineva? Cum puteți evita lunga voastră istorie trei și patru dimensională a așteptării eșecului și să recepționați manifestări ale succesului în viața voastră? Răspunsul este destul de simplu.

SIMȚIREA Dimensiunilor
Trebuie să învățați să faceți diferența între cum se simte dimensiunea a treia, cum se simte dimensiunea a patra și cum se simte dimensiunea a cincea. Spunem ”simte” spre deosebire de ”percepe” pentru că percepțiile cinci dimensionale se SIMT cu întregul vostru Corp de lumină.

Percepțiile 3D
Dimensiunea a treia se SIMTE ca și cum ați fi limitați la limitele trei dimensionale ale separării dintre persoane, locuri, situații și lucruri. Pentru a vă ridica deasupra acestui sentiment de limitare, trebuie să eliberați atașamentul la credința trei dimensională că puteți percepe numai ceea ce rezonează la o mică gamă de frecvențe ale spectrului electromagnetic.

Percepțiile 4D
Când percepțiile voastre patru dimensionale intră on-line în starea voastră de veghe, ele sunt similare imaginilor din visele voastre. Ele pot părea oarecum separate, dar au o formă schimbătoare și adie înăuntru și afară din linia voastră temporală perceptibilă. Prin urmare, densitatea și granițele percepțiilor trei dimensionale sunt destul de diferite de schimbătoarele și fluturătoarele percepții ale celei de-a patra dimensiuni.

În dimensiunea a treia voi ”simțiți” o percepție prin atingere, vorbit, auzit și prin interacțiunea cu ceva în linia voastră temporală fizică. În dimensiunea a patra percepțiile voastre sunt clare, totuși schimbătoare, de obicei ca și atunci când dormiți sau meditați. S-ar putea, de asemenea, să aveți o percepție patru dimensională a văzului, auzitului sau atingerii care clipește în și afară din viața voastră fizică.

Percepțiile 5D
Percepțiile cinci dimensionale sunt perceptibile numai atunci când meditați sau dețineți o stare de conștiință cinci dimensională, care este de obicei o conștiință a undelor delta. Când vă aflați în conștiința undelor delta, ochii voștri fizici sunt de obicei închiși și vă plasați intenția principală pe lumea voastră interioară.

Cu toate acestea, prin practică vă puteți aminti cum se SIMTE iubirea necondiționată și unitatea cu întreaga viață care adie în și prin conștiința voastră mai înaltă. Apoi puteți să vă deschideți ochii în timp ce comunicați cu această frecvență a SINELUI vostru Multidimensional.

Diferențierea SIMȚIRII
Conștiința trei dimensională vă amintește să fiți atenți la TOȚI stimulii de frică astfel încât să vă puteți proteja forma fizică. Percepțiile voastre din conștiința patru dimensională nu vă vor afecta forma fizică, dar ele vă pot oferi avertizări să vă protejați. Prin urmare, atât conștiința voastră trei dimensională cât și cea patru dimensională vă pot oferi în grade diferite sentimentul de frică sau de avertizare.
Pe de altă parte, dimensiunea a cincea rezonează la o frecvență dincolo de vătămare și, prin urmare, dincolo de frică. Conștiința cinci dimensională se simte mai degrabă veselă, fericită și plină de iubire necondiționată. Aceste trei senzații sunt rareori simțite în dimensiunea a treia sau a patra, așa că vă puteți folosi de ele ca să verificați dacă sunteți într-o stare de conștiință cinci dimensională sau mai mult.

Din momentul în care vă puteți identifica istoricul trei și patru dimensional, puteți învăța din eșecurile și/sau traumele trecutului și să vă ridicați conștiința în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni. În acest fel, vă puteți depăși istoricul trei și patru dimensional pentru a vă atașa așteptărilor virgine ale atemporalei dimensiuni a cincea. Înțelegeți că dacă acolo nu este timp, nu poate exista nici istoric.

Chiar dacă trecutul vostru jos dimensional este un obstacol în întoarcerea voastră Acasă în dimensiunea a cincea, unul dintre principalele motive pentru care v-ați luat prima încarnare în lumile mai joase, a fost colectarea unui ”istoric”. Putem spune ”prima încarnare” pentru că încarnările într-o realitate legată de timp pot fi numărate într-un mod numeric, secvențial.

Voi, desigur, ați știut acest lucru înainte de a fi intrat în prima voastră încarnare, dar neexperimentând niciodată timpul, habar n-ați avut care sunt consecințele faptului de a avea un ”istoric”. În starea voastră atemporală voi ați fost întotdeauna noi. Prin urmare, nu ați avut nenumăratele voastre experiențe în liniile temporale legate de timp în care fiecare realitate era separată de celelalte.

În dimensiunea a cincea voi experimentați nenumărate realități în ACUM. Toate aceste realități sunt conectate și împletite în ACUM-ul curgerii conștiinței voastre. Voi nu sunteți o persoană sau un loc și nici măcar un lucru. VOI sunteți conștiință pură. Forma există în dimensiunile mai înalte, dar numai ca un ambalaj creat pentru câmpul vostru de lumină/energie.

A Fi Conștiință Pură
Ca ființă de conștiință pură, simțul vostru de sine nu este forma pe care o purtați. SINELE vostru este câmpul de energie care animă acea formă. Pe măsură ce câmpul vostru de energie al conștiinței voastre adaugă și reduce forme unice AICI-ului vostru din ACUM, conștiința voastră se expansionează și se contractează în funcție de alegerea voastră de a curge în interior sau în afară, care are loc cu ușurință în același ACUM.

Cu toate acestea, curgerea în interior și curgerea în afară nu sunt separate în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Mai degrabă sunt ondulări ale conștiinței voastre, câmpului de energie și SINELUI. Desigur, SINELE nu este un termen individual în lumile mai înalte. La fel cum iarba, aerul, apa, focul nu sunt termeni individuali, nici SINELE vostru nu este un termen individual.

Iarba nu este un mic fir de iarbă, nici focul nu este o scânteie mică, nici aerul sau apa nu sunt doar o moleculă sau un atom. În lumile mai înalte ”ființă” este un termen multiplu. SINELE vostru din dimensiunea a cincea și dincolo de ea crează și este simultan creat de nenumăratele experiențe dimensionale la care câmpul vostru de energie este atașat și/sau calibrat.

De aceea, simțul/percepțiile SINELUI vostru cinci dimensional sunt proiectoare ale câmpului vostru de energie împletite cu realitatea/realitățile pe care voi vă așteptați să o/le percepeți. Această așteptare curge în unitate cu câmpul de percepție cinci dimensional pe care așteptarea voastră îl crează instantaneu. Prin urmare, așteptarea unei percepții crează chiar percepția care este așteptată.

Un Cerc Infinit
Realitățile mai înalt dimensionale curg într-un cerc infinit care nu începe și nu se încheie niciodată. Percepția în aceste realități este o CUNOAȘTERE că ceea ce doriți să percepeți curge instantaneu în conștientizarea voastră. Fiecare percepție EXISTĂ deja pentru că NU există început și NU există sfârșit într-o realitate infinită.

Gândiți-vă că vă plimbați printr-un magazin imens în care tot ceea ce v-ați putea vreodată dori vă este instantaneu disponibil să-l cumpărați. Cu toate acestea, în acest magazin, totul este depozitat nu pe sectoare sau rafturi cu diferite forme de identificare. În acest magazin totul este potențial pur depozitat ca posibilități.

Nu este nevoie să vă plimbați în sus și în jos între sectoarele acestui magazin sau să întrebați pe cineva din personalul magazinului unde trebuie să mergeți pentru a găsi un anumit lucru. Totul este peste tot într-o stare de potențial pur fără formă așteptând cu răbdare o așteptare care să-l cheme în manifestare.

Prin urmare, nu percepeți nimic în acest magazin înainte de a aștepta/dori ceva. Apoi, așteptarea/dorința voastră cheamă instantaneu această posibilitate în manifestare în câmpul vostru de energie (ființa voastră). Iubirea Necondiționată este forța de legătură a multiversului. Prin urmare, iubirea voastră necondiționată pentru această manifestare este cea care o leagă de câmpul vostru de energie.

Din momentul în care eliberați legătura de iubire necondiționată pentru această manifestare, ea se întoarce la potențialul fără formă care curge în infinitul UNU al ACUM-ului. Deoarece în acest ACUM nu există timp, nu există nici spațiu, deoarece există numai AICI.

Fii AICI ACUM
Până și în dimensiunea a treia nu este nevoie de timp ca să fii AICI ACUM. Acesta este motivul pentru care noi, cei din dimensiunile mai înalte ale realității, putem fi instantaneu în conștiința voastră în ACUM-ul în care voi vă așteptați să ne percepeți. De asemenea, deoarece nu există spațiu, noi nu suntem separați de voi în nici un fel.

Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI suntem infinit AICI ACUM. Cu toate acestea, dacă voi nu vă așteptați să ne percepeți, câmpul vostru de energie nu va rezona la frecvența în care să ne puteți percepe. Vedeți voi, și așteptările voastre se calibrează la frecvența stării voastre de conștiință principale.

Dacă vă așteptați să comunicați cu expresiile voastre mai înalte, conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea datorită ÎNCREDERII voastre. Dacă nu credeți că puteți comunica cu lumile mai înalte, nu vă veți aștepta ca acea comunicare să aibă loc.

În același fel, dacă CREDEȚI că puteți percepe frecvențele mai înalte ale luminii/vieții (deoarece lumina și viața sunt sinonime în această frecvență) conștiința voastră va rămâne calibrată la acea frecvență a realității atâta timp cât sunteți liberi de ORICE îndoială sau judecată. În momentul în care simțiți vreo îndoială sau judecată, care sunt amândouă create de frică, conștiința voastră scade în dimensiunea a treia sau a patra.

Iubirea Necondiționată
Este important să rețineți faptul că NU PUTEȚI percepe dimensiunea a cincea și dincolo de ea în timp ce sunteți într-o stare de conștiință joasă deoarece perceptorii voștri senzoriali nu sunt calibrați la acea frecvență. Din fericire, iubirea necondiționată pentru voi înșivă vă va expansiona conștiința în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

În timp ce vă aflați în această stare de conștiință expansionată, puteți alege să vă folosiți simultan conștiința cinci dimensională pentru a percepe lumile mai înalte și conștiința voastră trei/patru dimensională pentru a împământa aceste percepții în forma voastră trei/patru dimensională precum și în forma planetară a lui Gaia, Pământul.

Această sarcină necesită practică și o puternică legătură cu iubirea necondiționată a frecvențelor mai înalte. Cu toate acestea, odată ce vă recâștigați percepțiile multidimensionale, voi deveniți un deschizător de portal. Ca și deschizător de portal continuați să vă purtați vehiculul pământesc în timp ce simultan vă împământați percepțiile cinci dimensionale în corpul lui Gaia. În acest fel, percepțiile voastre cinci dimensionale devin creații trei dimensionale.

Așteptările percepțiilor voastre cinci dimensionale vă activează conștiința multidimensională. Prin urmare, puteți percepe lumile mai înalte în timp ce se întrepătrund cu Matricea 3D. Această întrepătrundere a frecvenței cinci dimensionale cu matricea trei dimensională destabilizează Matricea 3D și permite ca lumina mai înaltă să se prelingă în realitatea voastră fizică.

De fapt, această prelingere a luminii mai înalte are loc în ACUM-ul vostru și este o componentă uriașă a ascensiunii planetare. Vom intra în detalii în ceea ce privește acest subiect la o dată ulterioară din timpul vostru 3D. Cu toate acestea, voi vă puteți întotdeauna expansiona conștiința în dimensiunea a cincea și să ne întrebați.

În încheiere vă rugăm să aveți răbdare cu voi înșivă, deoarece ați fost instruiți să credeți că voi sunteți doar fizici. Prin urmare, amintiți-vă că iubirea necondiționată pentru voi înșivă vă expansionează conștiința și vă atașează la lumile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional care așteaptă cu nerăbdare să comunice cu voi.

Tot ceea ce este nevoie să faceți este să aveți ÎNCREDERE în SINELE vostru.

Arcturienii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.