miercuri, 26 octombrie 2016

Transmutarea Iluziei


Un Mesaj de la Arhanghelul Zadkiel prin Suzanne Lie

Salutări dragi împământați care v-ați oferit voluntar să ajutați la curățarea planului astral de jos. Eu Sunt Zadkiel, Arhanghelul celei de-a Șaptea Raze a Transmutării. Eu Sunt aici în acest ACUM al vostru pentru a vă vorbi despre transmutarea iluziei.

Pare viața voastră trei dimensională să se prăbușească? Dacă este așa, noi vă spunem ”Mulțumim!” pentru că sunteți printre cei care v-ați oferit voluntar să ajutați la curățarea Planului Astral de Jos.

Planul Astral de Jos este cea mai joasă frecvență a celei de-a patra dimensiuni, precum și ”vizuina” Grupurilor de Archoni care pierd în sfârșit planificata și ostila preluare a dragei voastre Gaia. Cu alte cuvinte, voi, dragii noștri voluntari pentru Lumină, petreceți multe dintre nopțile voastre în lupte împotriva forțelor întunericului.

Acest ”conflict” vine în viața voastră fizică pentru a vă reaminti că acesta este ACUM-ul pentru a Elibera TOATĂ iluzia. Amintiți-vă, dragi Luptători pentru Lumină, dușmanul vostru NU sunt întunecații trei dimensionali, deoarece frecvența lor este mult mai joasă decât a voastră.

Acești ”maeștri marionetă” ai celor întunecați, care sunt prinși acum în Planul Astral de Jos, NU sunt dușmanii voștri. De fapt, ei nici măcar nu vă pot percepe prin scutul vostru de lumină mai înalt dimensională.

Eu, Zadkiel, sunt în ACUM-ul vostru pentru a vă aminti că este doar o iluzie trei dimensională faptul că vreo persoană, loc, situație sau lucru ar putea avea putere asupra voastră. Este o iluzie trei dimensională faptul că vreo persoană, loc, situație sau lucru vă poate prinde în capcana oricărei ”drame 3D” pe care procesul vostru de ascensiune o dezvăluie în actualul vostru ACUM.

Voi, preaiubiții noștri Reprezentanți ai Luminii, experimentați ”moartea iluziei”. Desigur, nu este vorba de moartea tuturor iluziilor, dar este moartea oricăror iluzii pe care voi le-ați creat în scopul de a supraviețui minciunilor și înșelăciunilor actualei voastre realități trei dimensionale.

Noi, membrii Familiei voastre Galactice și Angelice, suntem AICI în ACUM-ul vostru pentru a vă reaminti că NOI suntem întotdeauna cu voi. Cu alte cuvinte, voi nu sunteți NICIODATĂ singuri. Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI, suntem ÎNTOTDEAUNA cu voi.

Vederea voastră trei dimensională s-ar putea să nu fie capabilă să ne perceapă, dar dacă vă acordați la corpul vostru, veți simți Lumina Multidimensională și Iubirea Necondiționată pe care noi, expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI, le trimitem în mod constant în vehicul vostru fizic pământesc.

Dacă vă relaxați profund în forma voastră fizică și vă focalizați pe coloana voastră vertebrală, veți deveni conștienți în cele din urmă de Forța Kundalini care își urmează drumul ei în sus pe coloană. Când această Forță Kundalini care își urmează calea se ridică până în Glanda Pineală, ea va activa complet percepțiile voastre mai înalte ale:

- Clarsimțirii, pentru a vă permite să SIMȚIȚI în mod conștient realitățile mai înalt dimensionale care se învârt în jurul vostru și prin aura voastră …
- Clarvederii, pentru a vă permite să VEDEȚI în mod conștient realitățile mai înalt dimensionale care dansează în mod continuu în jurul vostru și curg prin aura voastră …
- Clarauzului, pentru a vă permite să AUZIȚI mesajele care curg în și prin Inima voastră Înaltă și Mintea voastră Multidimensională …

Noi, toate expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI, vă cerem TUTUROR să vă relaxați în cunoașterea faptului că mesajele noastre sunt ale Adevărului. Vă spunem tuturor că VOI în mod conștient, sau inconștient, acceptați, vă conectați, întrepătrundeți și fuzionați cu Adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE.

Prin urmare, voi toți începeți să percepeți nenumăratele iluzii pe care vi le-ați creat pentru a servi unei realități pline de minciuni, iluzii, mesaje pline de frică și de o profundă dorință de a vă întoarce ACASĂ la SINELE vostru.

Ceea ce noi vă spunem TUTUROR este că SINELE vostru se întoarce ACASĂ în Vehiculul Vostru Fizic Pământesc. ”Cum se poate una ca asta?” vă auzim întrebând. ”Cum poate vehiculul meu pământesc rănit, speriat, obosit și suprasolicitat să accepte imensa, multidimensionala noastră lumină?”

Preaiubiții noștri Luptători pentru Lumină, noi știm că voi sunteți obosiți de această ”luptă cu invizibilul”. Prin urmare, vă reamintim că există și:

Susținere Invizibilă,
Iubire Necondiționată
Și Foc Violet
Care vă înconjoară în mod constant aura voastră trei/patru dimensională.

Noi, Familia voastră Galactică și Angelică, cu iubire vă rugăm să vă îngăduiți vouă înșivă să percepeți în mod conștient și să vă acceptați Calitățile voastre Divine cinci dimensionale și mai mult.

”Yeh, deși umblu prin Valea Umbrelor Morții, nu mă tem de nici un rău pentru că Tu ești cu mine!” este o chemare la susținere pe care unul dintre preaiubiții voștri Maeștri Ascensionați a strigat-o în noaptea întunecată.

Vă invităm să priviți în moștenirea voastră, trecutul vostru pentru această încarnare, precum și în viitorul vostru SINE, pentru a obține o mantră pe care să o puteți repeta în mintea voastră și păstra în inima voastră în timp ce treceți prin orice întuneric pe care îl transmutați acum în Lumină, Lumină, Lumină.

Preaiubitul nostru Saint Germain vă aduce aminte de puternicul câmp de energie transmutațională care este creat prin cuvintele:

Arde, Arde, Arde Foc Violet
Și transmută TOATĂ Umbra în
Lumină, Lumină, Lumină.

Auzim, de asemenea, sugestia preaiubitului nostru Arhanghel Mihail care vă reamintește să vă scoateți din teacă Sabia voastră Albastră care se află în Inima voastră Înaltă și să o folosiți pentru a vă curăța și proteja aura.

Țintiți-vă Sabia Albastră deasupra capului vostru și trageți-o în jos peste corpul vostru în timp ce vă întoarceți cu fața către Nord, apoi vă întoarceți spre Est, Sud și Vest.

După fiecare rotire a corpului, și curățare a Sabiei Albastre, faceți o pauză ținând Sabia Albastră îndreptată în jos către Gaia pentru a vă împărtăși forța de vindecare cu corpul planetar al lui Gaia.

Acum, că ați invocat imensa putere a celei de-a Șaptea Raze a Preaiubitului St. Germain, precum și imensa putere a Primei Raze a Arhanghelului Mihail, Calitatea Fiecăreia dintre Cele Șapte Raze de Lumină va fi re-aprinsă în aura voastră.

Prima Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă Calitatea voastră interioară a Puterii.

Cea de-a Doua Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă Calitatea voastră interioară a Înțelepciunii.

Cea de-a Treia Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă Calitatea voastră interioară a Iubirii.

Cea de-a Patra Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă calitatea voastră interioară a Purității.

Cea de-a Cincea Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă calitatea voastră interioară a Adevărului.

Cea de-a Șasea Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă calitatea voastră interioară a Invocației.

Cea de-a Șaptea Rază, la care corpul vostru uman rezonează,
Reprezintă calitatea voastră interioară a Precipitării.

FIECARE dintre voi posedă TOATE aceste Raze Interioare de Lumină. Această lumină interioară este ”scutul și sabia” voastră în timp ce vă confruntați cu provocările pe care lumina în continuă creștere le scoate la iveală în ACUM-ul transmutării voastre interioare și exterioare.

Vă reamintim că VOI sunteți atât sinele vostru INTERIOR cât și cel EXTERIOR.

Sinele vostru Interior este cel care vă va ghida ACASĂ atunci când este ACUM-ul vostru pentru ”întoarcerea la SINE”. Între timp, vehiculul vostru pământesc trei/patru dimensional o va ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară prin împământarea tuturor experiențelor voastre multidimensionale în Miezul corpului planetar al lui Gaia.

Aceia dintre voi care v-ați oferit voluntar să o ajutați pe Gaia cu Ascensiunea Ei Planetară, vizitați adeseori Miezul lui Gaia precum și Nava noastră Stelară în mod regulat. VOI sunteți ”Inter-dimensionalii Reprezentanți pentru Gaia”. Prescurtarea alfabetică a numelui vostru este IRG, care este adeseori pronunțat ca ”urge” (impuls în limba română n.t.)

Acesta este un nume potrivit deoarece reprezintă ”impulsul interior” pe care voi, reprezentanții noștri inter-dimensionali, îl aveți. Voi aveți un impuls interior de a ajuta Ascensiunea Planetară. Voi aveți un impuls interior de a vă împărtăși cu alții procesul prin care treceți.

Și, mai aveți un impuls interior pentru a-i ajuta pe alți oameni, precum și pe alți non-umani, membri ai marii planete a lui Gaia, să curgă în propriul lor proces de ascensiune. Voi sunteți împământații ”Serviciu pentru Alții” care în mod altruist vă împărtășiți timpul și energia ca mai întâi …

Să mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a vă primi ghidarea interioară …
Apoi, puneți această Ghidare Interioară în Acțiune Exterioară …

Noi, membrii Familie voastre Galactice și Angelice, vă mulțumim și vă onorăm pentru că v-ați găsit curajul interior de a face față ACUM-ului vostru de mare schimbare.

Suntem conștienți de faptul că schimbarea a fost adeseori una dintre cele mai mari frici ale omenirii. Prin urmare, noi, expresiile mai înalte ale Multidimensionalului vostru SINE, spunem:

Vă Binecuvântăm și vă Ghidăm pe măsură ce creați, primiți și vă îndepliniți ”Motivul Încarnării” voastre.

Eu, Zadkiel, vă recomand să cereți Ajutor Inter-dimensional spunând:

”Sunt pregătit/ă să-mi primesc Specificarea Misiunii de a ajuta la Ascensiunea Planetară.”

Apoi, așteptați cu răbdare și iubire necondiționată. În curând, o briză ușoară, o fulgerare bruscă de lumină, o amintire demult uitată sau o stare de pace în corpul vostru și/sau o ridicare a Forței voastre Kundalini va șopti în Sufletul vostru.

Ascultați-o pe Gaia, ascultați Cerul, Soarele, Luna, un zâmbet al copilului vostru sau un dat din coadă al câinelui vostru. Ascultați păsările în copaci și insectele care zumzăie în jurul florilor voastre. De fapt, ascultați florile, peluza și copacul din apropiere.

În timp ce-i ascultați pe acești reprezentanți ai lui Gaia, veți începe să vă auziți SINELE pentru că VOI sunteți Gaia și Gaia este VOI. Pe măsură ce oamenii și planeta devin UNA, NU va exista o forță suficient de puternică pentru a interfera cu promisiunea lui Gaia de a dezvălui ”Raiul pe Pământ”.

Aceasta este promisiunea lui Gaia făcută tuturor acelora dintre voi care își pot calibra conștiința pentru a cuprinde draga planetă Pământ, că Oameni și Planetă vor deveni UNA, Ființe de Lumină cinci dimensionale. Noi, Îngerii, Maeștrii Ascensionați și Familia voastră Galactică servim ca O SINGURĂ ființă pentru a o susține pe Gaia în promisiunea Ei.

Binecuvântări,

Arhanghelul Zadkiel


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.