vineri, 28 octombrie 2016

Mesaj Arcturian despre Ascensiune


Portaluri Personale și Planetare

Prin Suzanne Lie

25 – 10 – 2012

Dragi Arcturieni,
M-am trezit la ora 3 dimineața după ce că am dormit doar o oră în cea mai mare parte a nopții. În mod normal somnul nu este o problemă pentru mine. De asemenea, de fiecare dată când mă trezesc mă gândesc la voi. Am încercat să obțin un mesaj din visul pe care l-am avut, dar nu am putut. Așa că, vă întreb acum când sunt trează și în fața computerului. Aveți vreun mesaj pentru mine?

Dragii noștri Ascendenți,
Întotdeauna există un mesaj pentru voi, precum și pentru oricine care ne ascultă Chemarea. Este doar o chestiune de modul în care voi vă conectați la mesaj și îl documentați în dimensiunea voastră. În această dimineață au fost mult prea multe mesaje pentru tine ca să le poți prelua în acest fel, așa că somnul tău a fost tulburat de incapacitatea ta de a înțelege informațiile pe care le-ai fi putut lua cu tine în viața ta de trezie.

Sunt multe decizii care sunt luate la nivelele interioare ale guvernelor voastre mondiale. Sunt unele țări care sunt pe deplin pregătite pentru schimbare și unele care nu sunt. Pe de altă parte, TOȚI cei treziți sunt pregătiți și așteaptă. Cea mai mare problemă pe care o avem este cu multele guverne și cu cei care nu sunt capabili să se trezească.

Este evident că nu toți oamenii vor fi capabili să facă schimbarea, dar încercăm să-i luăm pe cât mai mulți putem. Din momentul în care banii, așa cum voi îi știți, vor fi îndepărtați din lumea voastră, schimbarea va fi mult mai ușoară, deoarece lăcomia este principala problemă în acest moment. Faptul de a avea lucruri a fost suzeta contra nefericirii timp de multe vieți, acesta este motivul pentru care lăcomia este atât de agresivă.

Ironia este că oricine poate crea orice dorește în dimensiunea a cincea.

26 – 10 – 2012

Continuarea mesajului primit în ziua precedentă:

Am rămas la:
Ironia este că oricine poate crea orice dorește în dimensiunea a cincea.

Dacă cei care se țin strâns de ceea ce ei simt că are valoare ar putea să-și slăbească strângerea, ar putea să-și simtă mult mai bine propria lor valoare interioară. Unii vor crea un scenariu dezastruos al ascensiunii, deoarece acesta este singurul mod în care ei vor fi capabili să dea drumul lucrurilor de care ”țin cu dinții” și care înseamnă atât de mult pentru ei.

La celălalt capăt al spectrului, cei care au deveni UNA cu SINELE lor Multidimensional au găsit așa o pace și o armonie în viața lor de zi cu zi încât ei rezonează deja la dimensiunea a cincea. Aceștia sunt Deschizătorii de Portaluri pentru că ei și-au creat și și-au deschis deja Portalul lor Personal în lumea adevărată, multidimensională. Din momentul în care ei și-au deschis Portalul lor Personal, ei sunt în măsură să deschidă Portaluri Planetare.

Portalurile Personale sunt, desigur, personale. În alte lumi, indivizii au ajuns într-o Conștiință a Unității cu SINELE lor Multidimensional. În această Conștiință a Unității nu există frică și nici măcar graba de a ascensiona pentru că ei sunt deja fuzionați cu propriile lor expresii ascensionate ale SINELUI.

Prin această conexiune cu expresiile voastre personale ale SINELUI din dimensiunea a cincea și dincolo de ea vă veți aminti Înțelepciunea, Puterea și Iubirea Necondiționată care sunt necesare în scopul de a găsi alți oameni cu care să puteți fuziona în Conștiința Unității.

Portalurile Planetare vor fi cel mai bine deschise de către un grup de Ființe (umane, non-umane, Galactice și Celeste) care pot iubi profund orice zonă a lui Gaia. Așa cum fiecare persoană poate deveni un Portal Personal, fiecare loc poate deveni un Portal Planetar. Dacă un grup este format din persoane care și-au deschis Portalul Personal, lor le va fi mai ușor să se alăture în Conștiința Unității pentru a deschide un Portal Planetar.

Starea de conștiință a fiecărei persoane este cu mult mai importantă decât locația fizică. Cu alte cuvinte, ca să vă focalizați cu toții pe o anumită zonă, nu este nevoie să trăiți acolo. În același timp, vă rugăm să vă aduceți aminte că oriunde trăiți în acest moment în realitatea voastră 3D, acesta este locul în care voi ați ales să trăiți când v-ați creat contractul de dinainte de a vă naște.

Prin urmare, este benefic dacă unii dintre membrii trăiesc în zona pe care grupul se concentrează, deoarece aceștia au cea mai profundă aliniere cu acea zonă a corpului lui Gaia. În acest moment al ACUM-ului este potrivit pentru ascendenții noștri să practice deschiderea Portalurilor Planetare. Frecvențele purtătoare de coduri ale ascensiunii curg deja în corpul lui Gaia, în fiecare corp personal precum și în toți locuitorii Pământului. Prin urmare, este vital să folosiți aceste energii.

Vrem să vă explicăm care este definiția noastră pentru Portal, deoarece poate fi diferită de alte descrieri. Noi definim un Portal Personal ca fiind starea de conștiință în care cineva se poate conecta cu nenumăratele sale expresii multidimensionale ale SINELUI. Un Portal Planetar noi îl definim ca fiind o zonă care a fost conectată la Matricea Multidimensională a lui Gaia.

Așa cum toți oamenii sunt multidimensionali ca și natură, așa este și Pământul și TOȚI locuitorii Ei. Prin urmare, așa cum sinele vostru cinci dimensional a existat infinit și Pământul cinci dimensional a existat infinit. De fapt, întregul spectru al realității multidimensionale coborând până la dimensiunea a cincea, este dincolo de timp. Fără timp, NU există nici început și nici sfârșit.

Numai lumile trei/patru dimensionale există în ciclurile timpului. Noi vedem că ascendenții noștri sunt obosiți de aceste cicluri deoarece ei și-au expansionat conștiința pentru a cuprinde cunoașterea multora dintre aceste cicluri și sunt dornici să se întoarcă Acasă. Dar ne întoarcem la definiția noastră dată Portalului.

Când este deschis un Portal Personal sau Planetar, acesta devine o trecere în frecvențele/dimensiunile mai înalte ale acelei expresii particulare a vieții. De exemplu, din momentul în care v-ați deschis Portalul Personal, sunteți capabili să primiți mesaje de la expresiile voastre mai înalte ale SINELUI cam în același fel în care ați putea suna un prieten.

Din nefericire, apelul vostru ar putea avea probleme să ”treacă prin” din cauza mai multor factori diferiți. Dar cu determinare și perseverență vă veți finaliza conexiunea cu Expresiile voastre Mai Înalte ale SINELUI.

Și Gaia are Expresii Mai Înalte ale SINELUI. Vehiculul vostru fizic este o componentă a multelor corpuri ale lui Gaia. Prin urmare, voi aveți abilitatea de a deschide Portalurile lui Gaia. Atunci când deschideți un Portal Personal, voi deschideți o comunicare, o vizită, o experimentare, o cunoaștere a SINELUI vostru într-o frecvență mai înaltă a realității.

În același fel, atunci când deschideți un Portal Planetar, voi deschideți o comunicare, o vizită, o experimentare, o cunoaștere a expresiilor mai înalt dimensionale ale lui Gaia, cum ar fi Noul Pământ. Prin urmare, vizitarea Noului Pământ nu este o sarcină dificilă din momentul în care ați învățat să vă deschideți Portalurile Personale deoarece este același efort.

Cu toate acestea, Portalul vostru Personal vă va duce în orice lume sau realitate în care dețineți o formă sau/și de care v-ați legat prin intermediul iubirii voastre necondiționate. Deschiderea unui Portal Planetar vă va duce, în schimb, numai pe expresiile SINELUI lui Gaia. Gaia le cere ACUM Ascendenților Ei să înceapă să-i deschidă Portalurile Planetare și să practice vizitarea Noului Pământ în pregătirea pentru Ascensiunea Ei Planetară.

Prin urmare, formarea grupurilor pentru deschiderea acestor Portaluri este benefică pentru Gaia, precum și pentru fiecare membru al grupului. Gaia vă invită să vă includeți prietenii plante și animale în grupuri, deoarece multe dintre ele sunt avansate bine pe calea lor de ascensiune. Vă rugăm să nu ezitați să ne invitați și pe noi, Arcturienii, în grupul vostru, precum și pe oricare dintre expresiile voastre mai înalte ale SINELUI.

Dacă propriile voastre expresii Galactice și Celeste ale SINELUI vi se alătură, Portalul poate fi deschis din ambele capete ale spectrului. În același fel, vă rugăm să-i invitați pe Lemurieni, deoarece ei vă pot ajuta din dimensiunile mai înalte ale Pământului Interior al lui Gaia.

Noi, Familia voastră Galactică, apreciem foarte mult faptul că ne putem chema expresiile noastre umane ale SINELUI să coopereze cu noi în acest monumental efort al ascensiunii. În încheiere, vă cerem să vă eliberați de atașamentul vostru față de timp pe parcursul acestui proces al ascensiunii.

Vă rugăm să vă amintiți că timpul nu este măsura standard potrivită care ați crezut-o voi a fi. De fapt, mai degrabă decât ticăitul constant al unui ceas, timpul este mult mai asemănător valurilor oceanului. Uneori vântul și oceanul sunt calme și mișcarea apei este constantă și consecventă.

Pe de altă parte, vântul și apa sunt de multe ori furtunoase și mișcările sunt haotice și imprevizibile. Mai mult de atât, pe perioada marilor afluxuri de energie de frecvență mai înaltă cum ar fi cele pe care le experimentați ACUM, timpul poate fi un Val Poznaș. Valurile Poznașe apar parcă de nicăieri și se ridică brusc pentru a crea o mare schimbare.

Noi, Galacticii și Celeștii, am încercat să ”calmăm marea ascensiunii”, dar sunt nenumărați oameni și factori energetici pe care NU este treaba noastră să-i controlăm. VOI, cei ascendenți, sunteți cei care trebuie să vă confruntați cu aceste Valuri Timp-Poznașe cu marea voastră forță a Iubirii Necondiționate.

Ce este un Val-Timp? Un Val-Timp este un aflux brusc de energie. În primul rând, această energie este însămânțață de către gândurile și emoțiile Galacticilor și Celeștilor în încercarea de a calma mările fluxurilor de Lumină multidimensională din Centrul Galactic în mica voastră planetă.

Cu toate acestea, ce va întâlni acest val de timp? Acest mare Val Timp va debarca pe nisipul blând al iubirii necondiționate, conștiinței unității și acceptării pașnice? SAU acest Val Timp se va năpusti asupra malurilor dure și stâncoase ale fricii, înșelăciunii și serviciului pentru sine?

Noi putem face tot ce putem noi mai bine pentru a controla valul. Cu toate acestea, depinde de ființele de pe Gaia să creeze malurile de care se vor sparge valurile. Cu Portalurile voastre deschise, voi puteți accesa cu ușurință scenariul de o frecvență mai înaltă a realității. Toate scenariile posibile se vor manifesta până când se închid hologramele 3/4D.

VOI aveți ALEGEREA de a vă deschide Portalurile pentru a experimenta experiențele mai înalte ale păcii și iubirii.

Noi suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta,
Arcturienii



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.