vineri, 7 octombrie 2016

Înflorirea – Consiliul


Prin Ronald Head

De ani de zile v-am tot vorbit despre lumină, de lumina aflată în continuă creștere și intensificare, care v-a înconjurat și care vă influențează. Astăzi am dori să privim acest lucru într-un alt fel. Haideți să ne cufundăm în câteva metafore, vechi de-acum, care v-ar putea ajuta să vă simțiți puțin mai binecuvântați și un pic mai puțin stresați în legătură cu acest subiect. Spunem stresați pentru că știm că sunt mai mulți decât câțiva printre voi care urmează acum o cale foarte verticală și că nu vă simțiți întotdeauna atât de confortabil pe cât s-ar putea să vă doriți.

Pe măsură ce vom continua cu aceste metafore, îi vom cere canalului nostru să găsească și să includă unele fotografii adecvate. Acestea nu vor fi atât de mult ilustrări ale metaforelor pe cât vor fi exemple concrete. Începem.

Acum lumina, așa cum noi vorbim despre ea, este un câmp de energie, frecvență și informații care sunt pământul ființei voastre. Asta este ceea din ce sunteți făcuți. Energia este cea care vă permite să fiți și să deveniți ceea ce vă doriți cel mai mult. Aceasta este viața. Și când vă scufundați în cele mai apropiate și pure exemple ale acesteia, voi vă simțiți împrospătați și întineriți. Energia voastră descrește sau se ridică într-o pace interioară profundă.


Acesta este efectul asupra câmpului vostru personal sau câmpul cu care ați ales să vă înconjurați. Probabil că nu aveți nici un motiv să faceți asta. Este ca și cum v-ați dori pur și simplu să intrați în pădure sau să mergeți pe plajă din cauza experiențelor relaxante pe care vi le amintiți de mai înainte. Dar, mai precis, cu ce v-ați înconjurat? Vă putem sugera lumină și sunet, frecvențe care se află într-o stare nealterată de viață plină de bucurie?

Faptul de a face acest lucru vă aduce înapoi la un grad mai mare sau mai mic al stării propriei voastre ființe. Și oricare este adevărata stare a ființei voastre, ea este perfectă. Vă putem oferi câteva exemple?




Așa arată viața atunci când este trăită într-un mod maiestuos, lungă și în pace cu lumea sa. Ea a acceptat tot ceea ce lumina dătătoare de viață i-a oferit și a folosit-o pentru a deveni aceasta.








Așa poate arăta viața atunci când se protejează pe sine și viitoarele ei sine folosind o parte din lumina sa pentru a deveni puțin spinoasă.








Așa poate arăta lumina atunci când a fost folosită pentru a crește din noroiul lipicios și a ieșit la suprafață înainte de a-și fi arătat perfecțiunea pe care întotdeauna a conținut-o.










Și acestea sunt pachete de lumină.











Și acestea sunt pachete perfecte de lumină.








Acestea sunt buruieni.







Acum, intenția ultimei fotografii și a subtitlului ei a fost de a vă face să vă gândiți la modul în care voi valorizați sau devalorizați ceea ce este în jurul vostru. Dacă ar fi numai câteva din acele plante minunate mai mult ca sigur că v-ați plimba printre ele sau ați trece pe lângă ele fără ca măcar să le observați. Dar nu puteți rata să vedeți frumusețea pe care o etalează în acea imagine, nu-i așa?

Același lucru este valabil și pentru pachetele de lumină numite ființe umane. Voi le valorizați și le devalorizați și pe acestea. Dar din punctul de vedere al Creatorului lor, în această grădină nu există buruieni. Nu există defecte în ființa voastră. Voi sunteți o lucrare în curs de desfășurare. Poate că nu ați ajuns încă la suprafața iazului. Poate că încă nu ați dat în floare. Poate că sunteți o floare de tomate și nu de trandafir. Poate că sunteți o mamă sau un tată, nu un miliardar sau om de știință sau stea de cinema.

Și aici este tema zilei de astăzi. Orice ați fi, oriunde ați fi, sunteți exact ceea ce este nevoie în acest câmp perfect a ceea ce este perfecțiunea. Vedeți? Dacă voi nu ați fi fost voi și dacă nu ați fi fost acolo, cât de diferite ar fi toate acestea față de cum sunt. Și este exact așa cum Creatorul intenționează ca ele să fie. Deci, așa cum un altul v-a învățat – nu puteți greși și nu o puteți încheia – așa că, înfloriți.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.