luni, 31 octombrie 2016

Integrarea Sistemului Vostru de Operare Multidimensional în Creierul Vostru Trei Dimensional – Partea a Doua


Arcturienii prin Suzanne Lie

Arcturienii vorbesc:
Preaiubiții noștri Ascendenți, pentru că noi le vorbim tuturor celor care ne pot auzi. Suntem extrem de bucuroși să vă ajutăm în integrarea Sistemului vostru de Operare Multidimensional. Acest nou sistem de operare este codificat să fie activat de către și pentru a activa acel 97% din ADN-ul vostru nefolosit. Acest ADN va accepta Sistemul de Operare Multidimensional care poate fi folosit de doar 95% din creierul vostru care a zăcut asemenea câmpurilor nelucrate care nu au fost cultivate.

Ba mai mult, acest 95% din puterea nefolosită a creierului vostru este ceea ce vă conectează la SINELE vostru Multidimensional. Noi vedem viziunea plină de bucurie a trezirii complete a ascendenților noștri. Lumina voastră strălucește cu putere și pe măsură ce vă conectați cu adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE, această lumină transmută în expresii din ce în ce mai înalte ale ființării voastre.

Vom continua de unde am rămas în ultimul nostru mesaj, cu viziunea aurei voastre patru dimensionale înconjurând fiecare celulă a vehiculului vostru fizic pământesc. Vă cerem să SIMȚIȚI cum scutul vostru patru dimensional a început să se expansioneze și integreze în fiecare celulă. Fiecare celulă, care a fost cândva trei dimensională, este transmutată în expresia sa patru dimensională.

Această transmutare vă va ajuta foarte mult să percepeți, interacționați cu și trăiți în componentele realității voastre pentru care, cândva, trebuia să intrați într-o meditație profundă sau să faceți ceva ce vă plăcea foarte mult pentru a le putea experimenta. Pe măsură ce fiecare celulă este pe deplin integrată în frecvența patru dimensională a ființării voastre, se va produce o mare schimbare în percepțiile voastre asupra realității.

De exemplu, vă veți da seama că vă este mult mai ușor să ignorați ceea ce se încheie. Astfel, vă este mult mai ușor să alegeți să NU acceptați stimuli care vă coboară în anxietate, depresie, furie, tristețe sau frică.

De fapt, acum vă puteți uita la ceea ce se încheie și să-i dați binecuvântarea iubirii necondiționate. De fapt, chiar acum, acordați-vă un moment și uitați-vă la ceea ce vă apasă pe creier, dorește atenția voastră, dorește să vă întoarceți spre, să interacționați și să alimentați. Vă cerem să vă întoarceți acum și să priviți această nemulțumire direct în inimă și să spuneți,

”Te iubesc necondiționat și ard Focul Violet în emanația pe care mi-o trimiți. Te binecuvântez ca și tu să îți găsești pacea pe care eu mi-o câștig în noua mea versiune expansionată a sinelui.”

Și acum vă rugăm să vă întoarceți atenția înapoi la noi astfel încât să vă putem ajuta să eliberați vechile voastre obiceiuri, probleme și comportamente trei dimensionale:

Respirați iubire necondiționată în inima voastră …
Respirați iertare necondiționată în mintea voastră …
Respirați acceptare necondiționată în aura voastră …

Eliberați obiceiurile, problemele și comportamentele trecutului, ACUM …

Aceste experiențe ale vechiului vostru sine NU vor fi luate pe Noul Pământ. Ele sunt împovărătoare, greoaie și vă coboară frecvența conștiinței și vă stânjenește capacitatea de a vă integra pe deplin Sistemul de Operare Multidimensional.

În timp ce le dați la o parte cu iubirea voastră necondiționată și le transmutați cu Focul Violet, întoarceți-vă spre noi și spuneți:

”Dragi Arcturieni, sunt pregătit/ă să-mi integrez Sistemul de Operare Multidimensional astfel încât să mă pot întoarce pe deplin la SINELE meu Multidimensional. Din acea perspectivă a SINELUI meu îmi pot percepe ascendentul fizic ca și ancora pe care eu, marele meu SINE Multidimensional, am scufundat-o în preaiubitul corp al lui Gaia.”

Acum rulați înapoi această ancoră trei dimensională în SINELE vostru Multidimensional. În timp ce vă retrageți această ancoră înapoi în adevăratul vostru SINE, voi o trageți în sus și pe Gaia din mările nemulțumirii în lumina iubirii necondiționate, libertate și pace. Vizualizați-vă pe voi înșivă la cârma navei voastre, rulând în sus ancora.

Desigur, nu se mai folosesc dispozitive mecanice, dar acesta este un mod în care SINELE vostru să interfațeze cu creierul vostru trei dimensional. De fapt, dacă doriți, puteți să-i oferiți creierului vostru trei dimensional imaginea de a învârti manivela, rula și trage în sus ancora, sinele vostru fizic împreună cu Gaia și tot ceea ce iubiți în realitatea voastră fizică.

Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a percepe TOATE expresiile trecute, prezente, viitoare și paralele ale Ființei Pământești a lui Gaia înotând în jurul aurei Ei pământești. Acum percepeți TOATE realitățile voastre pământești trecute, prezente, viitoare și paralele înotând în jurul aurei voastre.

Din moment ce voi și Gaia sunteți UNA, în timp ce vă trageți în sus realitățile voastre, voi trageți în sus și realitățile lui Gaia. În același fel, deoarece voi și Gaia sunteți parteneri în ascensiune, pe măsură ce Gaia își trage SINELE în tărâmurile mai înalte, Ea vă ia cu Ea.

Percepeți-vă în aura voastră patru dimensională. Acum, priviți în forma voastră trei dimensională și trimiteți-i iubirea voastră în timp ce spuneți ”Oh, ai fost atât de curajoasă. Eu, aura ta patru dimensională, știu chiar mai bine decât sinele tău cinci dimensional cât de mult ai suferit, cât de dificil ți-a fost să îți porți lumina prin lunga noapte întunecată în zorii unei lumi noi.

Eu, expresia ta patru dimensională a sinelui, înconjur și protejez fiecare celulă a vehiculului tău fizic pe măsură ce mă contopesc cu tine. Devin tu. Devin gândurile tale. Devin emoțiile tale și, foarte important, devin percepțiile tale. De-a lungul multora dintre viețile tale trei dimensionale ai auzit, văzut, simțit și experimentat realitatea trei dimensională a polarității ca fiind SINGURA ta realitate.

Lumea fizică A FOST viața ta. Dar acum, eu, sinele tău patru dimensional, pășesc în fiecare celulă și în fiecare moleculă, în pregătirea pentru descărcarea completă a Sistemului tău de Operare Multidimensional. Eu, sinele tău patru dimensional, interfațez pe deplin cu tine astfel încât să te pot ajuta să auzi, vezi, simți atingi și experimentezi dimensiunea a patra și dincolo de ea ca fiind experiența ta de viață predominantă.

Așa cum vocea ta patru dimensională a fost cândva vocea ta tăcută, acum vocea ta trei dimensională va deveni, devine, este acum vocea îndepărtată pe care de abia o mai poți auzi, viziunea din colțul ochiului tău, senzațiile care pleacă, amintirile care au fost cândva reale și iluziile care te-au limitat cândva.”

Toate aceste percepții trei dimensionale slăbesc din ce în ce mai mult. Pe măsură ce aceste voci, viziuni, senzații, amintiri și iluzii dispar din conștientizarea voastră, vă puteți focaliza mai bine pe Sinele vostru patru dimensional cel mai înalt, prezența voastră Eu Sunt. Acesta este modul în care vă puteți pregăti cel mai bine pentru ascensiunea voastră deplină în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Și în timp ce stați pe Pragul unei alte expresii a SINELUI vostru,
Vedeți, auziți, atingeți, simțiți frecvențele mai înalte de lumină în timp ce acestea intră în voi …

VOI sunteți acum aura voastră. VOI sunteți acum ceea ce oficial a fost perceput ca și lumina din jurul corpului vostru.

Vedeți o oglindă imaginară în fața voastră pentru a vă vedea Noul vostru Corp …

VOI sunteți acum acea lumină. Voi sunteți acum CEL care protejează rămășițele fizicalității voastre trei dimensionale, transmutând în mod constant ceea ce se încheie datorită iubirii necondiționate și Focului Violet pe care VOI le trimiteți.

VOI ați devenit acum UNA cu Pământul lui Gaia. VOI sunteți vii în planetă și planeta este vie în voi! Voi împărtășiți realitatea patru dimensională a lui Gaia, iar Gaia împărtășește sinele vostru patru dimensional. Împreună, voi înconjurați, protejați transmutați și iubiți ceea ce a fost cândva limitat de iluziile celei de-a treia dimensiuni.

Fiți Binecuvântați Dragii Noștri Ascendenți. Voi veniți Acasă.
Familia Voastră Arcturiană.

Notă: Această postare este traducerea parțială a mesajului original deoarece am urmărit doar subiectul enunțat în titlu, cealaltă parte a mesajului fiind continuarea unei alte teme care nu are legătură cu acest subiect.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.