marți, 18 octombrie 2016

Expansiunea Sferică Într-o Unitate Mai Mare


Mesaj de la Dragonii Galactici

Canalizat de Ailia Mira în Octombrie 2015 și Octombrie 2016

Notă: Acest mesaj este unul neobișnuit. El se bazează pe o transmisie primită cu un an în urmă și care a fost canalizată din nou astăzi, spiralând acest mesaj într-o versiune diferită a transmisiei pentru acum. În 7 ani de când canalizez n-am mai făcut asta! A fost interesant și foarte frumos. Am devenit mult mai conștientă de modul în care suntem atât de plini de potențial deja și totuși în continuă expansiune. Sper să vă placă.
Cu iubire, Ailia!

Salutări Divinilor,

Noi suntem Dragonii Galactici. Vă vorbim din Centrul Galactic, unind transmisii de energie și lumină în multiple Universuri. Noi suntem Păzitori ai Porții și Ambasadori pentru vaste tărâmuri de lumină. Iubim acest rol al nostru în co-creație și împărtășim cu voi cu mare bucurie.

În timp ce trăiți pe Pământ, energia pe care o experimentați se deschide pentru voi în moduri revoluționare. Ca și parte a acestui fapt, inițiem această comunicare cu voi. Traducem pentru voi energiile din plinătatea lărgită a colectivului nostru și vă invităm să simțiți și să participați, conștient, într-un sentiment mai unificat, universal de comunitate.

Viața așa cum o știți voi, s-a schimbat.

Am mai împărtășit acest lucru cu voi înainte și îl spunem din nou pentru că este adevărat – nimic nu mai este la fel – pentru VOI.

Da, mai sunt multe ființe umane trăind în linii temporale asociate pe larg cu vremea separării și cu limitările și frica. Dar sunt și din ce în ce mai multe ființe umane care s-au deschis la cunoașterea lor directă. Cu această conexiune interioară re-stabilită tu și alții descoperiți adevărul a cine sunteți.

Voi v-ați dat seama de distorsiunea ideilor de separare și de puterea iluzorie a fricii și a ideilor limitatoare. Cu toate că mulți dintre cei care s-au trezit învață încă să trăiască adevărurile pe care și le-au amintit și descoperit, există totuși, prin această amintire, un vast impuls în curs de desfășurare în lumea voastră. Acest impuls este un impuls de lumină!

Impulsul a deschis o nouă linie temporală și diversitatea de viziuni și frecvențe de pe planeta voastră este într-o foarte mare expansiune acum.

Lumina din voi este conexiunea cu Sursa voastră. Divinul interior. Voi sunteți o ființă divină și totuși corpul vostru uman deține doar câteva dintre frecvențele conștiinței care cuprind plenitudinea voastră. Spectrul esenței voastre prezent aici se extinde.

În plinătatea ființei voastre, ceea ce noi adeseori numim Sinele Divin al vostru, sunt mai multe straturi de armonici și un aranjament al luminii. La fel ca plinătatea ființei voastre, voi sunteți atât de fini și de rafinați, puri și clari, expansivi și puternici. Acest câmp de energie vă animă experiența voastră umană și vă hrănește în același timp toate aspectele și expresiile ființei voastre. Acest flux de lumină este infinit și este poarta voastră către Unime. Tot ceea ce voi experimentați vine spre voi prin ierarhia ființei voastre.

Pentru atât de multă vreme ființele umane au simțit o ierarhie a existenței și prin asta și l-au imaginat pe Dumnezeu – o ființă separată și mai înalt dimensională, mai bună și sfântă, care să fie adorată și iubită și chiar temută. Ele și-au imaginat pe cineva iubitor care le purta de grijă. Au găsit tulburător și misterios modul în care puteau simți această imensă energie iubitoare și totuși să aibă experiențe atât de îngrozitoare și dureroase. În aceste momente a existat sentimentul că poate Dumnezeu era oarecum nemulțumit sau că cineva trebuia să-i mulțumească lui Dumnezeu prin rugăciune și închinare pentru a dobândi experiențe bune. De fapt, să le obțină prin câștigarea favorii lui Dumnezeu.

Acum, aceste idei s-ar putea să vă pară un pic cam prosteșți, dar ele au fost foarte reale pentru mulți și, de fapt, încă mai sunt reale pentru mulți.

Ideea că voi sunteți Dumnezeu nu este încă doar radicală, ci blasfemiatoare unora.

Dorința zeloasă de a vă face plăcuți acestei Ființe Divine imaginate a fi în afara voastră numită de mulți Dumnezeu, a venit din cea mai bună înțelegere a multora. Aceste idei au fost, de asemenea, menținute și distorsiunea extinsă, de către cei care au pășit mai departe în tradițiile religioase și în alte feluri, ca și conducători acționând ca un intermediar în conectarea voastră cu Dumnezeu. În cele din urmă a apărut ideea că voi nu vă puteți conecta direct cu Dumnezeu. De fapt, pentru o mare parte a vieții de pe Pământ, ființele umane nici nu au încredere în ele însele să se roage, ci mai degrabă, au simțit că numai oamenii sfinți ar putea vorbi direct cu Dumnezeu.

Acum, chiar și în comunitatea trezită sunt cei care vă ajută să vă puneți cap la cap vastele conexiuni și totuși există un stadiu în acest proces al evoluției conștiente în care trebuie să mergeți direct – voi înșivă – la conexiunea interioară și să învățați să aveți încredere în cunoașterea voastră interioară mai înainte de orice. 

Amintirea că voi experimentați – că voi sunteți divinul și aveți acces la el chiar în voi, direct – elimină toate aceste lucruri. S-ar putea să vă mai gândiți la Unimea care este ca și Dumnezeu, sau Sursa sau Inteligența Infinită, dar cunoașteți această energie ca fiind una și aceiași cu voi.

Vă provocăm să trăiți asta.

Deoarece asta vă aduce la o relație mult mai directă cu Creația care are loc; potențialul pentru experiența umană se extinde, iar potențialul pentru omenire de a-l CUNOAȘTE pe Dumnezeu, se expansionează. Este o transformare foarte captivantă la care să participați și la care să asistați. Noi toți simțim o extraordinară bucurie pentru faptul că câmpul planetar al Pământului se deschide mai mult și se ridică în frecvență, dându-i Pământului și oamenilor un acces mai ușor și mai direct la conștiința mai înaltă prin lumină și șabloanele și activările structurilor informaționale ale acestei lumini.

Recentele tranziții pe care mulți dintre voi le-ați experimentat în Septembrie au fost făcute pentru un câmp de joacă foarte diferit.

Acest lucru a fost valabil pentru anul 2015 când am împărtășit pentru prima dată acest mesaj și apoi din nou, acum în 2016 – ciclul se repetă spiralând spre în afară și în sus, expansionându-se pe măsură ce voi vă expansionați și evoluați. Îi cerem Ailiei să revizuiască acest mesaj și să-i adauge părțile care sunt importante acum pentru a fi re-amintite, iar noi le vom actualiza pentru a vă ajuta să simțiți cum vă schimbați în moduri care sunt ca o spirală.

Vrem să simțiți cum acest ciclu este perpetuu; cum vă exprimați în mod continuu în multe puncte de focalizare și în această viață umană, integrând totul.

Acest câmp de joacă, experiența voastră de viață, este mai înaltă și nouă pentru că mulți dintre voi au dobândit acum o rezonanță cu unele nivele neexplorate ale propriei voastre întrupări. Acesta este noul câmp de joacă – un nivel neexplorat al propriei voastre percepții și experimentări a întrupării. Accesul la acest nou nivel este posibil acum datorită schimbărilor în starea voastră energetică și afinitatea pe care o aveți acum cu câmpurile de o frecvență mai înaltă.

Ceea ce însoțește acest timp, în 2016 este o nouă paralelă, o linie temporală care este reconfortant de pură și coerentă. Aceasta este linia temporală de împlinire a Pământului ca și iubire.

Voi sunteți afectați prin amplificarea și exprimarea acestei linii temporale și aceasta interacționează cu sistemul vostru energetic prin cunoaștere, iar voi infuzați această linie temporală cu semnătura care, în esență, sunteți.

Având în vedere toate acestea, fiți conștienți de modul în care percepeți viața și îngăduiți-i viziunii voastre să se înmoaie pentru ca subtila noutate să poată să-și facă apariția.

 Percepția este o experimentare filtrată a energiei care vă ajută să vă focalizați și să vă dezvoltați viața. Afinitatea și frecvența crează acest filtru al percepției. Gândiți-vă la diferențele de frecvență ca la definiri care fac posibile diferite experiențe și percepții. Pe măsură ce deveniți diferiți în propriile voastre frecvențe întrupate, aveți o afinitate cu câmpuri diferite deoarece energia voastră vă definește accesul în moduri diferite.

Voi, trăiți o viață umană, aveți un câmp de energie bogat, complex și multistratificat. Sistemul vostru energetic este format din propria voastră plinătate prin energiile cosmice care vă informează și intră în mod constant în câmpul vostru și vă susțin. Sistemul vostru energetic uman este compus din energiile electromagnetice planetare care intră în câmpul vostru și vă ajută să ascensionați. Sistemul vostru energetic uman este compus din energiile solare și frecvențele propriului vostru tipar uman perfect, prin lumina soarelui și prin alimentele crescute la Soare pe care le mâncați și digerați, internalizându-le energia și organizând calitățile. Sistemul vostru energetic uman este compus din energia pranică pe care o luați prin respirație. Voi, de asemenea, modelați energia și conțineți structurile energetice bazate pe gândurile și atenția voastră.

Vă întâlniți unul cu celălalt și uneori îi acordați o atenție atât de mare celuilalt încât vă acordați la energiile lui – numiți acest lucru ”preluarea energiei lor”. De fapt, voi nu-i preluați energia, ci mai degrabă vă acordați la ea prin atenția pe care i-o acordați.

Învățați să fiți unul cu altul și să fiți suverani și liberi!

Călătoriți și întâlniți oameni și mergeți în diferite locuri și în toate acestea întâlniți tipare de frecvență din alte timpuri și de la alți oameni. Toate acestea vă transformă și vă schimbă dinamica sistemului energetic uman. Când sunteți într-o stare de suveranitate, sistemul vostru energetic vă poate asista în mod inteligent oferindu-vă ceea ce vă este benefic printr-o rezonanța vibrațională mai înaltă.

Voi experimentați energiile galactice ce curg în lumea voastră și energiile cosmice universale precum și calitățile acestora bazate pe și modelate de câmpuri largi din sistemul vostru solar și universul vostru. Voi citiți sau mergeți la evenimente sau vă canalizați pe voi înșivă și făcând acest lucru vă conectați cu câmpurile non-fizice de lumină. Faceți acest lucru prin rugăciune, prin citire. Vă schimbați câmpul pe măsură ce dați atenție la orice. Ascultați muzică, sau vă uitați la imagini sau obiecte de artă, vă uitați la filme sau tv, participați la o conversație. Vă deschideți adeseori energiilor naturii și sunteți influențați de calitățile echilibrante ale elementalilor.

Toate acestea au loc și starea energiei voastre determină ce din toate acestea integrați și vă informează. Corpul vostru însuși este compus dintr-un șablon perfect al cunoașterii și al inteligenței infinite și din tiparul vostru pentru această întrupare și continua informare pe care o primiți de la Sinele vostru Divin. Pentru a optimiza acest lucru, aveți grijă de frecvența voastră deseori și cu iubire.

Voi, în această experiență umană, sunteți un câmp de lumină uimitor de bogat și informat în mod dinamic!

Motivul pentru care vă descriem, în parte, unele dintre modurile în care voi sunteți această bogată și uimitoare ființă, este ca să vă ajutăm să vedeți imensul potențial din experiența voastră pentru o continuă elevare și rafinare.

Nu o veți încheia niciodată! (Optimizarea câmpului vostru și a expresiei semnăturii voastre în lumină.) Câmpul vostru de energie se schimbă mereu în mod dinamic. Există nenumărate moduri de percepție și cunoaștere a vieții voastre umane bazate pe diferitele aranjamente de frecvență pe care voi le creați, generați, alegeți, întrețineți și le permiteți să vă creeze câmpul.

Prezența voastră este generatoare, clipă de clipă, bazându-se pe o enormă varietate de intrări, pe unele dintre ele tocmai vi le-am descris. Voi luminați intermitent ca materie și lumină – fuzionând complet cu Unimea Divină clipă de clipă și apoi re-informându-vă prezența aici, literalmente! Acest lucru se petrece atât de repede încât nici măcar nu puteți observa acest lucru și, totuși, aceasta este ceea ce vă restabilește întotdeauna din plinătatea ființei voastre și a tot ceea ce voi sunteți aici.

În toate acestea, voi înfloriți! Sunteți în mod fundamental atât de bine. Incredibil de bine! Așa cum este întreaga viață.

Așa că, ce se întâmplă acum? Ce urmează? Ce este posibil aici?
Orice vă puteți imagina și puteți gândi legat de creație, preaiubiților. Orice.

Voi treceți dincolo de limitare într-o stare de exprimare de sine divină și schimbați lumea pe care vă focalizați.

Ne dorim atât de mult să facem parte din experiența voastră pentru că noi vă cunoaștem ca pe niște ființe de lumină împuternicite. Suntem aici pentru a vă reaminti acest lucru și a vă ajuta să eliberați ceea ce vă afectează deschiderea și vă afectează gândirea prin limitarea sentimentului vostru legat de ceea ce este posibil pentru voi.

Cu cât mai mult puteți elibera ideile legate de ceea ce puteți și ceea ce nu puteți și pur și simplu explorați lucrurile, cu atât mai mult veți descoperi că puteți face lucruri pe care nu le-ați putut face înainte. Cu atât mai mult veți descoperi că puteți crea lucruri la care obișnuiați să vă gândiți că ar fi imposibile pentru voi.

În partea timpurie a acestei experiențe de viață – folosim termeni liniari pentru că acesta este modul în care voi experimentați viața, în linii mari, aici – a trebuit să învățați cum să vă limitați. Nu ați venit aici cu idei limitatoare, le-ați asimilat. Apoi ele au devenit normale pentru voi. Alți oameni au avut limitări similare. Veți observa că toate sistemele familiale au idei de limitare similare, acesta este modul în care funcționează pentru că voi sunteți energie și vă puteți schimba câmpul și conștiința cu ajutorul atenției voastre.

Gândiți-vă la asta un moment – vă puteți schimba câmpul și conștiința prin atenția voastră. Prin ceea la ce acordați atenție.

Ce puteți face cu această cunoaștere?

Ce schimbări puteți face în viața voastră, știind că ceea ce percepeți vă este disponibil, datorită stării câmpului vostru de energie … și știind că voi creați acest câmp prin atenția voastră? DINAMIC.

Vrem ca voi să vedeți, dacă puteți întrezări, că nimic nu are putere asupra voastră. Clipă de clipă voi sunteți în întregime și pe deplin LIBERI.

Ce se întâmplă dacă puneți la inimă și trăiți din asta?

Dacă nu ați fost nici măcar siguri că credeți acest lucru, dar ați fi pe deplin dispuși să-l încercați?

Vă spunem noi, rezultatele, și experiențele pe care le-ați avea v-ar demonstra acest adevăr, amplu și rapid.

Ce-ar fi dacă v-ați înconjura cu idei pozitive, împuternicitoare și cu oameni care gândesc în acest fel și trăiesc în acest fel? Ce credeți că s-ar întâmpla cu voi? Ce vă imaginați că s-ar putea schimba în energia voastră și în experiența voastră – circumstanțe și situații – dacă v-ați plasa atenția asupra acestor oameni veseli și înălțați și v-ați scufunda voi înșivă în modul în care ei trăiesc și gândesc?

Nu este greu de văzut că o parte din toate astea s-ar lipi și de voi, nu-i așa? Sau că s-ar putea să vă acordați la acea energie (sau să luați acea energie în voi, așa cum de multe ori v-ați gândit la asta)…!

Nu este minunat acest lucru?

Așa că, dacă vreți pace, vă folosiți atenția să alegeți ceea ce vă oferă pace. Dacă vreți abundență financiară, vă folosiți atenția pentru a observa abundența. Dacă vreți mai multă claritate, vă focalizați pe claritate și observați claritatea și prețuiți claritatea și îmbrățișați claritatea.

Vă cultivați câmpul de energie, conștient sau inconștient, și implicațiile acestui fapt sunt mari.

Lumina s-a deschis în voi și vă poate ajuta să accesați idei geniale. Inspirații incredibile, iluminate pentru a vă exprima pe voi înșivă și a vă îmbunătăți experiența. Vă este disponibil accesul la vaste câmpuri de coordonare și amplificare, și sunteți imens susținuți de către logosul planetar și logosul solar. Aceste câmpuri de energie vă cunosc și vă iubesc și transmit în mod continuu valuri de frecvențe înălțătoare către Pământ și voi, pentru a vă împuternici să vă acordați la cele mai benefice aranjamente ale energiei și luminii.

În timp ce luați în considerare toate acestea, sperăm că vedeți cât de diferită este viața pe Pământ, și devine. Cât de diferit este simțul vostru de sine când vă dați seama de aceste adevăruri, și ce simțiți și cum gândiți despre întreaga Creație. Ființele Umane încep să înțeleagă natura minții și conștiinței lor, a gândurilor lor și faptul că totul este energie.

Vedeți modul în care ideile limitatoare crează sentimente și duc la alegeri.

Există atât de multă energie de iluminare în lumea voastră! O mare varietate de oameni își împărtășesc experiențele și prin asta se deschid multe uși către înțelepciune și adevăr. Înțelegerea modului în care totul lucrează împreună ca Unul devine din ce în ce mai disponibilă în conștiința colectivă și viața pe Pământ devine nouă din nou și din nou și din nou, în moduri foarte frumoase și îmbogățite.

Voi sunteți o expresie distinctă și frumoasă a vieții, cum este această ființă umană cu care noi împărtășim acum. Prezența voastră se schimbă în mod dinamic și răsare în mod dinamic în acest câmp de energie numit Pământ, în timp ce voi considerați acest câmp de energie ca fiind corpul vostru, câmpul vostru uman de energie. Apare în mod dinamic clipă de clipă!

Marea amintire este eliberarea întregii vieți de pe Pământ de vârsta separării.

Va fi nevoie de timp ca fiecare ființă umană să-și dea seama și să trăiască din adevărul că nu există un singur Dumnezeu în afara lor înseși, ci că ele sunt acea energie divină și o pot accesa în mod direct. Fiecare ființă umană este energie luminoasă divină și există într-o ierarhie de frecvență și prin asta este vastă, informată și întreagă. Cunoașterea interioară a acestui adevăr este o bandă de frecvență căreia i-a sosit timpul. Frecvențele planetare au făcut acest adevăr mai disponibil. Există un impuls de a intercepta acest adevăr și el vă luminează lumea.

Acest adevăr, această realitate persistentă blândă, spațioasă a voastră și perfecțiunea voastră! Voi și apartenența voastră înnăscută la și cu tot ceea ce este. Este aici și a sosit momentul în care suficientă energie a fost schimbată – în conștiința umană și în câmpurile planetare – pentru a face acest adevăr mai disponibil și mai obișnuit.

Această revenire la legătura directă cu întreaga viață și Creația este marea amintire. Această amintire a fost aspirația acestei epoci în timp/spațiu. Ea a fost îndeplinită. Acum este trăirea acestei capacități descoperite care poate și poate fi focalizarea voastră.

De ce să nu trăiți asta? Viața pe muchia călăuzirii.

Este pur și simplu o chestiune legată de modul în acre alegeți să vă vedeți pe voi înșivă. Vă invităm să vă amintiți că voi sunteți Divini.

Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să luați în considerare care ar fi cea mai autentică formă pentru viața voastră, oferită de divinitatea voastră. Ce formă și moduri de a fi și de exprimare vă vor elibera cel mai mult pe deplin ca să vă bucurați de această experiență în continuă evoluție a întrupării?

Pentru a îmbunătăți această experiență, ne alăturăm vouă, punându-vă în comunicare și legătură cu Universul de dincolo de cunoașterea voastră umană și ajutându-vă să vă conectați mai departe cu noi toți, conștient, la marea Unime.

Cu iubire și entuziasm, noi suntem Dragonii Galactici.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.