vineri, 14 august 2020

Câmpurile Energetice ale Pământului



Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări de iubire și pace, eu sunt Arhanghelul Mihail. Vă aduc energia păcii din Tărâmul Angelic ca să vă îmbrățișez cu ea. Vă învălui în pace astfel încât să puteți simți prezența liniștii, calmului, relaxării, armoniei și adevărului Creatorului. Dați-vă voie să îmbrățișați, întrupați, exprimați și explorați energia păcii.

Sunteți conștienți de faptul că multe ființe din planurile interioare își trimit energia, iubirea, înțelepciunea și ghidarea în ființa voastră ca să vă susțină procesul de ascensiune precum și procesul de ascensiune a tuturor ființelor de pe Pământ. Eu, Arhanghelul Mihail, vreau să vă fac conștienți de faptul că noi trimitem energie, iubire, înțelepciune și adevăr și în Câmpul Energetic al Mamei Pământ și în Pământul fizic. Mama Pământ și Pământul fizic își au propriile câmpuri aurice ca un corp energetic sau mai multe corpuri energetice. Am trimis atât de multă iubire și înțelepciune în corpurile energetice ale Mamei Pământ și Pământului pentru că stocăm acolo înțelepciune pregătită să fie activată și primită de ființele de pe Pământ. Pe măsură ce ființele trec prin procesul lor de ascensiune, noi depozităm multe aspecte și șabloane ale Planului Divin pentru Pământ în Câmpul Energetic al Pământului. Sunt atât de multe de absorbit. Noi încărcăm Câmpul Energetic al Pământului cu vibrații de vindecare. Acestea susțin imense transformări în Pământ; în Mama Pământ ca mamă spirituală și ființă a pământului și în Pământ ca formă fizică.

Această energie vindecătoare susține eliberarea fricii, negativității, limitărilor și a tot ceea ce împiedică fiecare ființă de pe Pământ să recunoască adevărul Creatorului în ființa sa. Multe dintre șabloanele și contractele care nu susțin înflorirea Pământului sunt eliberate și șterse. Pentru asta trimitem noi atât de multă vindecare în corpul energetic al Pământului. Pământul și Mama Pământ au nevoie să fie scăldate în energie iubitoare pozitivă pentru că atât de multe tranziții și eliberări au loc în corpul fizic al Pământului. Pământul are nevoie de o susținere energetică imensă. Energiile și intențiile iubitoare pozitive trimise se vor filtra în dimensiunile și nivelele fizice ale Pământului. Mama Pământ va susține amplificarea, intensificând tot ceea ce are loc.

Este atât de important ca Câmpul Energetic al Pământului să fie curățat în acest moment de înaltă vibrație pentru că acest lucru este necesar ca să poată susține tranzițiile care au loc nu numai în omenire și în toate ființele aflate pe corpul fizic al Pământului, ci și în corpul fizic al Pământului. Corpul fizic al Pământului conține solul, natura, cerul, apa, copacii și chiar și perspectiva stelelor și planetelor din perspectiva pământească. De fapt, tot ceea ce voi recunoașteți ca fiind Pământul, se transformă.

În interiorul Pământului există buzunare în care a fost stocată energie negativă. Asta din cauză că omenirea nu era pregătită încă să dea drumul acestei energii negative. Este important să recunoașteți că omenirea este o reflectare a Pământului, iar Pământul este o reflectare a omenirii. Când omenirea este pregătită să dea drumul anumitor energii, obiceiuri, șabloane și contracte, atunci și Pământul le va da drumul. Omenirea este pregătită acum, energizarea și împuternicirea Câmpului Energetic al Pământului vor crea un echilibru pe măsură ce aceste tranziții și eliberarea buzunarelor de energie negativă au loc. Echilibrul este necesar în orice proces de vindecare. El dă voie ca împământarea să aibă loc, chiar și Pământul fizic și Mama Pământ au uneori nevoie de împământare.

Deoarece numeroase ființe s-au adunat să energizeze, amplifice și alimenteze Câmpul Energetic al Pământului cu iubire, vindecare, înțelepciune și vibrații înalte, eu, Arhanghelul Mihail, doresc să-i chem pe cei conștienți și treziți de pe Pământ să facă același lucru.

Alinierea cu Câmpul Energetic al Pământului

Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să vă aliniați cu Câmpul Energetic al Mamei Pământ. Poate doriți ca mai întâi să vă conectați cu Mama Pământ rugând-o să vină să-și împărtășească energia cu voi. Apoi să-și împărtășească energia cu voi.

Pe măsură ce vă deschideți ființa față de prezența Mamei Pământ, expansionați-vă respirația și radiați-vă lumina spre Mama Pământ și câmpul ei energetic. Veți dobândi o mai profundă conectare cu Mama Pământ.

Apoi cereți să fiți aliniați cu Câmpul Energetic al Pământului. Lăsați-vă respirația să fie expansivă. Imaginați-vă deschizându-vă lumina, radiind și trimițând această lumină în Câmpul Energetic/Câmpul Auric al Pământului fizic. Știți că sunteți susținuți, amplificați și asistați de însăși Mama Pământ.

În timp ce vă aliniați cu Câmpurile Energetice ale Pământului, eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să vă îndreptați atenția în interiorul ființei voastre, înspre sufletul vostru, înspre prezența și esența adevărului și a Creatorului în ființa voastră.

Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să întrebați în interiorul vostru ce energii sunt potrivite pentru voi să le împărtășiți și trimiteți acum în Câmpul Energetic al Pământului? Ce calități și vibrații? Lăsați aceste calități și vibrații să înceapă să se activeze în voi și să emane în afară. Vedeți-vă, simțiți-vă sau conștientizați-vă energia curgând în Câmpul Energetic al Pământului.

Puteți primi intuiții să împărtășiți pace, armonie, iubire sau înțelepciune. Lăsați această curgere să aibă loc fie că sunteți sau nu conștienți de ea.

Când sunteți pregătiți, eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să începeți să vă focalizați pe intențiile și gândurile voastre. Ce intenții pure și gânduri pure ați dori să împărtășiți cu Mama Pământ și cu Câmpul Energetic al Pământului? Care dorințe și cereri pentru ascensiune? S-ar putea să vă dați seama că-i vorbiți Mamei Pământ și Câmpului Energetic al Pământului din inima, sufletul și adevărul vostru. Dați tot din voi, oferiți prin voi de la Creator tot ceea ce este necesar Câmpului Energetic al Pământului. Dacă sunteți un vindecător, puteți trimite energie de vindecare. Străluciți atât cât este nevoie tot ceea ce este necesar prin ființa voastră în Câmpul Energetic al Pământului.

Știți că puteți experimenta acest proces ori de câte ori doriți. Nu numai că vă va oferi o perspectivă asupra ascensiunii Pământului și o conectare mai profundă cu Mama Pământ, dar vă poate inspira și cum puteți fi în serviciu în procesul de ascensiune și pentru ascensiunea tuturor ființelor. Cu cât mai multă iubire, intenții pure și pline adevăr sunt ancorate în Câmpul Energetic al Pământului, cu atât mai rapid și mai accelerat este procesul de vindecare pentru Pământ și pentru toate ființele. Știu că vă puteți imagina și conștientiza cât de important este acest lucru.

De ce este important să lucrați cu Câmpul Energetic al Pământului

În ființa voastră, puteți fi conștienți de faptul că anumite blocaje energetice și energii limitatoare apar mai întâi în câmpul auric/câmpul energetic. Pe măsură ce acestea trec neobservate, ele își fac simțită prezența în fizic și acesta este momentul în care boala, durerea și suferința se pot manifesta. Prin urmare, este atât de important să lucrați acum cu Câmpul Energetic al Pământului ca să opriți orice blocaje sau energii negative să își facă apariția pe Pământul fizic și să se manifeste ca mulți să le experimenteze. Permițând ca, mai degrabă, energiile iubitoare pozitive, înțelepciunea și inspirația să se manifeste în Câmpul Energetic al Pământului, acestea vor crea cicluri transformatoare pentru Pământ. Este important să înțelegeți că toate gândurile și intențiile voastre influențează Câmpul Energetic al Pământului și chiar experimentarea ascensiunii de către Mama Pământ. Este atât de important să trimiteți energie, iubire și adevăr în Câmpul Energetic al Pământului ca să creați un val puternic de vindecare, iubire și inspirație de care vor beneficia toți.

Noi, Arhanghelul Mihail și Tărâmul Angelic, susținem acest proces, ne puteți chema să vă asistăm, susținem și ghidăm. Ceea ce ați putea observa este că există anumite blocaje energetice, energii negative sau frici în ființa voastră pe care le observați și în Câmpul Energetic al Pământului. Amintiți-vă că are loc o oglindire, aceste energii sunt poate și în ființa voastră. Poate doriți să cereți vindecare sau curățarea propriului câmp energetic. Eu, Arhanghelul Mihail, voi fi disponibil să fac acest lucru împreună cu voi. Obținând aceste lucruri în ființa voastră, le veți elibera și din Câmpul Energetic al Pământului. Sunteți atât de profund conectați cu Pământul, mai mult decât vă puteți imagina. Eu, Arhanghelul Mihail, vă mulțumesc pentru serviciul, iubirea și dedicarea voastră.

Eu sunt Arhanghelul Mihail


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.