joi, 20 august 2020

O Trezire Interioară


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala sacră a lui OmNa

Salutări, iubiți prieteni, salutări vouă lucrătorilor în lumină și celor devotați Pământului și Creatorului. Eu sunt Lord Melchizedek și este o onoare să fiu în prezența voastră. Deși mă prezint ca o ființă, eu sunt o conștiință a multora. Scopul meu este să supraveghez Nivelul Universal al Universului Creatorului ca să susțin instruirea spirituală și explicarea Ascensiunii tuturor și să radiez energiile Nivelului Universal, precum și să transmit planul divin așa cum mi-a fost dat de Creator.

Astăzi vin cu o perspectivă. Atât de multe se întâmplă pe Pământ, în prezent se manifestă multiple schimbări ascensionale. Pământul aproape erupe cu energia fricii pe măsură ce vechea energie a negativității, fricii, furiei, frustrării, și așa mai departe, sunt eliberate ca multe ființe să le întrupeze și apoi să le transforme în lumină iubitoare pozitivă. Eliberând, prin urmare, Pământul, omenirea ei și toate ființele.

Cu prezența fricii, a negativității și limitărilor șterse, un nou tipar pentru Ascensiunea Noului Pământ a fost și este ancorat în ființa voastră, în toate ființele și în Pământ. Acest tipar crează atât de multe activări și treziri diferite în ființa voastră, în conștiința omenirii și în Mama Pământ. Atât de multe se întâmplă încât poate fi provocator să conștientizați și să vă dați seama cu claritate ce se petrece.

Eu, Lord Melchizedek, doresc să vă avertizez asupra unei treziri interioare care are loc în ființa voastră. Această trezire interioară este un răspuns la frica care este eliberată din Pământ, omenire și tiparul ancorat în Pământ. Trezirea interioară care are loc în ființa voastră este extrem de profundă. Are loc în adâncurile ființei voastre; este o energie care este atât de sacră. Este o parte a ființei voastre pe care ați putea-o descrie ca fiind adevărul vostru. Este ceva ce ați căutat. Este ceva ce ați putea simți că ați pierdut și o energie cu care doriți să vă reuniți ca să vă simțiți compleți și întregi. Putem înțelege că această trezire a energiei interioare din adâncurile ființei voastre este extrem de importantă în procesul vostru de ascensiune și pentru lume. Prin urmare, eu, Lord Melchizedek, doresc să vă avertizez asupra acestui fenomen care are loc în ființa voastră. Deși aceasta este energia străveche sacră a propriului vostru adevăr și integrarea voastră cu Creatorul, ea va aduce și împlinirea și manifestarea viselor voastre în realitatea voastră.

Acceptarea Schimbării

Ca să conștientizați, această trezire interioară ar însemna că schimbarea și-ar lua avânt. Schimbarea ar avea loc în realitatea și în ființa voastră. Cea mai importantă întrebare acum este ”Sunteți pregătiți pentru schimbare?” S-ar putea să fiți pregătiți pentru schimbările pe care le considerați potrivite și necesare în realitatea voastră. Cu toate acestea, sunteți pregătiți pentru schimbare așa cum este ea ghidată de voința divină și de planul divin al Creatorului? Schimbarea ghidată de Creator este adeseori neașteptată și poate ceva ce nu ați luat în considerare pentru voi înșivă. Poate fi chiar ceva la care sunteți împotrivă sau nu vă puteți imagina că ar fi posibil să faceți. Poate fi aliniat cu visele, dorințele și scopurile voastre deși adeseori Creatorul le răsucește un pic. Așadar, schimbarea care are nevoie de acceptare este adeseori dincolo de zona voastră de confort.
Eu, Lord Melchizedek, vă întreb dacă sunteți pregătiți pentru schimbare așa cum este ea ghidată de Creator în ființa și în realitatea voastră? Dacă răspunsul vostru este da, atunci este momentul să căutați în ființa voastră. Dacă este un da nesigur, sunteți pregătiți totuși să căutați în adâncul ființei voastre. Pur și simplu este nevoie să conștientizați și să recunoașteți că atunci când schimbarea se manifestă și se ancorează în ființa voastră, va fi nevoie să fiți într-o completă acceptare. Poate chiar să vă predați voinței divine a Creatorului. Știind că Creatorul a creat plenitudinea, completitudinea și deplinătatea pe care doriți să o experimentați pe Pământ. Deci, dacă da-ul vostru este nesigur, va fi nevoie de încredere, încredere atunci când din trezirea interioară se manifestă schimbarea.

Puterea Fricii

Adeseori ceea ce aduce împlinire, plenitudine și completitudine în ființa voastră poate fi, totodată, ceva de ce vă temeți. Deoarece recunoașteți sau începeți să vă întoarceți atenția înspre ființa voastră recunoscând că în adâncul ființei voastre o trezire interioară are loc. Este momentul să vă dați seama că este posibil să vă temeți de această trezire și este posibil să vă temeți și de prezența și manifestarea ei în realitatea și în ființa voastră. Această formă de frică vă avertizează de faptul că este ceva foarte sacru care așteaptă să fie revelat. O mare transformare este pe cale să aibă loc și, din nesiguranță, adeseori se manifestă frică. Nu sunteți siguri de ce se va manifesta, ce se va trezi, este ca și cum ați deschide o cutie fără să știți ce este în ea.

Este nevoie de încredere și acceptare

Când vă dați seama că în ființa voastră există un element de frică în ceea ce privește această trezire interioară, s-ar putea să vă dați seama și că aveți o teamă în ceea ce privește trăirea pe deplin a vieții voastre pe Pământ, crearea, manifestarea și experimentarea viselor voastre. Chiar frică să vă treziți prin multele nivele ale ascensiunii, să vă conectați cu ghizii, cu Creatorul, să vă găsiți un suflet pereche și să vă găsiți prieteni cu care să vă conectați profund la nivel de suflet. Toate lucrurile pe care poate doriți să le experimentați în realitatea voastră. Este momentul să conștientizați dacă și voi aveți aceste temeri. Frica este prezentă pentru că în realitatea pe care o experimentați acum, știți bine asta, ați investit efort propriu, tehnici și înțelepciune să rezolvați problemele ca să minimizați, stăpâniți sau tolerați stresul și conflictul. Când Creatorul aduce daruri și trezire interioară, nu sunteți siguri de modul în care ceea ce se va manifesta vă va schimba realitatea, ființa, ce vi se va cere să obțineți, manifestați, întrupați și împuterniciți.

Frica de nesiguranță și de necunoscut este o frică naturală. Pe măsură ce Pământul eliberează frica, energia fricii de necunoscut nu va fi eliminată de pe Pământ, planetă și din conștiința omenirii. Asta pentru că este o frică care vă avertizează și vă încurajează. Această frică vă invită să vă împământați, să rămâneți puternici și înrădăcinați în Pământ, să vă dați seama că vă cunoașteți pe voi și știți cine sunteți. Știți cine sunteți ca ființă spirituală, vă știți legătura cu Creatorul, știți că sunteți susținuți de ghizii voștri. Știți că Creatorul dorește să împărtășească cu voi numeroase daruri și să experimentați împlinirea în realitatea voastră. Frica crează o trezire a încrederii și o conștientizare pe care o cunoașteți chiar dacă nu o înțelegeți. Chiar dacă nu vă puteți explica, există un aspect al ființei voastre care înțelege, știe și conștientizează schimbările care vor avea loc. Există un aspect al ființei voastre care știe că puteți face față acestor schimbări și că acestea vă vor aduce împlinire, iubire, pace și bucurie în realitatea voastră.

Frica de necunoscut activează o cunoaștere și o încredere interioară.

Relația voastră cu Creatorul este deja magnifică, este completă și întreagă, fie că puteți înțelege cu mintea voastră acest lucru sau nu. Împreună cu frica de necunoscut vine o importantă confirmare a ființei voastre, care este o activare atât de uimitoare. Este o activare pe care voi o inițiați și o aprindeți; și poate fi o activare constantă.

Descoperirea Trezirii Voastre Interioare

Imaginați-vă știind tot ceea ce sunteți, având încredere, fiindu-vă confirmat tot ceea ce sunteți, cunoscându-vă relația cu Creatorul. Îndreptați-vă atenția în adâncul ființei voastre. Recunoașteți frica care este ca o perdea de fum care se dizolvă. A fost o perdea de fum care a fost acolo cu un motiv, pentru că nu ați fost încă pregătiți să conștientizați ceea ce se afla în spatele perdelei de fum. Acum sunteți pregătiți. Îndreptați-vă atenția minții și a celui de-al treilea ochi în adâncul ființei voastre către orice parte în care vă simțiți ghidați să vă conectați cu trezirea interioară care are loc și recunoașteți perdeaua de fum care se dizolvă. Veți descoperi o lumină care se aprinde în ființa voastră. Această lumină este energia schimbării. Schimbare pentru ființa voastră și schimbare pentru realitatea voastră. Este energia adevărului pe care l-ați așteptat. Acesta este adevărul Creatorului și adevărul ființei voastre. Este o energie care vă dă voie să vă simțiți întregi, compleți și împliniți. Rețineți, s-ar putea să nu fie ceea la ce vă așteptați să fie și s-ar putea să nu se manifeste așa cum v-ați așteptat s-o facă. Încrederea și acceptarea sunt importante.

Pe măsură ce intrați în acea energie o radiați în afară. Strălucește prin ființa voastră; s-ar putea să vi se pară familiară sau s-ar putea să vi se pară total abstractă și necunoscută. Lăsați-o să radieze în corpul și în câmpul vostru auric. Lăsați-o să curgă în ochii, gâtul, vocea și în mintea voastră. Lăsați-o să radieze dincolo de câmpul auric. În timp ce radiază în afară dați-vă voie să intrați tot mai profund în miezul acestei energii interioare.

Ce vă spune ea?

Ce daruri sunt pregătite ca voi să le recunoașteți și primiți?

Ce este prezent în această lumină?

Nu trebuie să știți acum. Deși v-ați putea acorda timp să explorați. Fiți prezenți cu lumina, acest lucru va lăsa sinteza să aibă loc și schimbarea să se manifeste. Faceți-vă timp acum și în zilele care urmează să fiți prezenți cu această lumină și trezire. Observați dacă perdeaua de fum încearcă să revină, dacă vrea să se mențină, împământați-vă, știți cine sunteți și dați-vă voie să vă întoarceți în adâncul ființei voastre, în lumina care promovează schimbarea în ființa, în realitatea voastră și o manifestare a împlinirii. Bucurați-vă de adevărul Creatorului, tot ceea despre ce v-am vorbit se întâmplă acum pentru voi și voi le activați.

Experimentați o puternică trezire, bucurați-vă de ea.

Iubirea mea este cu voi. Mulțumesc.

Eu sunt Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.