miercuri, 5 august 2020

Un Duș de Pace


Pleiadeenii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor ființelor de pe Pământ, noi suntem Pleiadeenii. Venim ca o conștiință colectivă aducându-vă vibrațiile și frecvențele reprezentate adeseori de o lumină albastră, violet, albă și aurie. Vă oferim tot ceea ce noi suntem, noi suntem prezenți să fim în serviciu în procesul de ascensiune. Pământul este o parte deosebit de importantă și esențială a procesului de ascensiune prin care toată lumea călătorește împreună și cot la cot cu Creatorul. Fiecare călătorie de ascensiune este înregistrată, informațiile sunt prețuite și tezaurizate. Înțelegerea și conștientizările pe care le descoperiți sunt imens de importante și ele se adaugă întregului mai mare a tot ceea ce Creatorul este. Prin urmare, noi suntem în serviciul vostru, scopul nostru este să ne împărtășim cu ceilalți instrumentele, abilitățile și înțelegerea ca să inspirăm și să încurajăm o trezire profundă în ființa lor.

Dorim să împărtășim cu voi faptul că un Duș de Pace este ancorat în Pământ, de fapt, în întregul Univers al Creatorului. Acest Duș de Pace se extinde direct din miezul Creatorului și se revarsă în cascadă prin multele nivele ale Universului Creatorului și se ancorează în Pământ și în toate ființele. Numeroase schimbări au loc în ființa voastră și pe Pământ, acest lucru înseamnă că fundamentul ființei voastre și al Pământului se schimbă și transformă în mod constant. Formați și creați un fundament nou pentru că vibrația și frecvența luminii voastre se accelerează. Fundamentul vostru este format din energiile de bază, calitățile și vibrațiile Creatorului pe care voi alegeți să le întrupați și devine scopul vostru să le exprimați. Fundamentul vostru se schimbă în mod constant acum, pentru unii asta crează haos și confuzie, pentru alții, crează entuziasm și bucurie. În mod constant vă schimbați și vă recreați fundamentul, energiile cheie în ființa voastră, reflectându-le în realitatea voastră.

Vibrația păcii este necesară. Pacea aduce calm, vă ajută să vă centrați în ființa voastră. Vă susține să vă acordați un moment în care să fiți pur și simplu prezenți cu cine sunteți voi. Vă invită să întrebați cine deveniți și pe cine creați? Acest lucru este imens de important acum, dându-vă voie să rămâneți echilibrați. Pacea acționează și ca un proces de curățare îndepărtând ceea ce nu este necesar.

Schimbările și Curgerea Creatorului

Noi, Pleiadeenii, dorim să vă încurajăm să recunoașteți schimbările și transformările care au loc în ființa și în realitatea voastră.

- Vă încurajăm, dacă nu zilnic, să vă conectați în mod frecvent în interiorul ființei voastre, să vă concentrați în interior, respirând adânc.
- Să-i cereți sufletului, grupului vostru de suflet și ghizilor voștri să vă facă conștienți de schimbările și transformările care au loc în mod curent în ființa voastră.
- Apoi, dați-vă voie să fiți receptivi, să observați, să deveniți conștienți de orice perspective, schimbări și transformări care au loc în ființa voastră. Cu toate acestea, ele pot fi mai ușor văzute în realitatea voastră deoarece sunt reflectate din interior.

Când vă acordați timp și spațiu să recunoașteți schimbările care au loc în ființa voastră, dizolvați orice rezistență, piedică sau blocaje pe care în mod inconștient le-ați putea crea. Când recunoașteți unele dintre transformările și schimbările care au loc în ființa voastră, chiar dacă nu le înțelegeți, lăsați ca aceste schimbări și transformări să se manifeste cu o mai mare ușurință, rapiditate și perfecțiune. Acest lucru asigură faptul că întreaga voastră ființă rămâne în echilibru, iar apoi vă este mult mai ușor să vă descoperiți fundamentul precum și noile fundamente pe care le creați. Noi, Pleiadeenii, vă încurajăm să explorați și să practicați acest instrument.

Vă invităm, totodată, să vă aduceți atenția adânc în interiorul ființei voastre respirând profund. De această dată noi, Pleiadeenii, vă cerem să deveniți conștienți de schimbările și transformările care au loc în lumea din jurul vostru, Mama Pământ, Omenire și tot ceea ce voi recunoașteți a fi Pământul. Puteți recunoaște că are loc vindecare, că sunt eliberate energii, că lumina este activată. Acestea pot fi tipurile de schimbări pe care le recunoașteți având loc în lume. Observarea anumitor scenarii pe Pământ vă poate da voie să recunoașteți schimbările și transformările care au cu adevărat loc. Începeți nu doar să lăsați curgerea Creatorului să se miște liber în lume, dar să fiți și martorii schimbărilor și transformărilor care au loc în lume. Astfel, vă mișcați liber în lume. Aceasta este o practică valoros de dobândit deoarece ea vă ajută să stați/rămâneți în puterea voastră, să fiți mai siguri și mai încrezători în adevărul și în calea voastră pe Pământ. Noi, Pleiadeenii, vă încurajăm să experimentați acest proces.

Explorarea Dușului Păcii

Noi, Pleiadeenii, vă invităm să experimentați Dușul Păcii. S-ar putea să fiți interesați să explorați cum vă influențează și vă afectează pacea în actuala voastră etapă a Ascensiunii. Care este scopul Păcii pentru voi în actuala voastră etapă a Ascensiunii?

Când sunteți pregătiți, în timpul vostru, într-un spațiu sacru potrivit pentru voi, invitați-vă sufletul, grupul de suflet și pe Creator să vă facă disponibil Dușul Păcii.

Puteți spune simplu aceste cuvinte: ”Vă rog să-mi faceți disponibil Dușul Păcii, susțineți-mă în întruparea și exprimarea Dușului Păcii. ”

Pur și simplu dați-vă voie să primiți cu ușurință în timp ce vă concentrați pe primirea Dușului Păcii, lăsați-l să curgă spre locul în care este necesar. Observați-l și fiți martori la prezența sa și la modul în care lucrează în ființa voastră. Cu cât mai mult observați acest Duș al Păcii, cu atât veți ajunge să-i cunoașteți mai bine culorile, calitățile și modul în care acest Duș al Păcii vă susține acum pe voi și ascensiunea voastră. Îi puteți recunoaște scopul în susținerea voastră și scopul pentru care se mișcă prin ființa voastră ca să vă atingă inimile, sufletele și viețile altora. Este important să vă acordați timp să experimentați pe deplin și să împământați pe deplin Dușul Păcii care este dăruit acum tuturor de către Creator pentru că este cu adevărat necesar și esențial în acest moment al Ascensiunii. Puteți continua să folosiți acest instrument în zilele, săptămânile, lunile sau chiar anii care urmează dacă simțiți o legătură cu acesta. Noi, Pleiadeenii, dorim ca voi să știți că noi suntem prezenți și pregătiți să vă susținem. Vă rugăm să apelați la energiile și la prezența noastră.

Cu iubire și pace, vă mulțumim.

Noi suntem Pleiadeenii


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.