luni, 17 august 2020

Îmbrățișarea Sinelui vostru Multi – Dimensional


Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Vă aflați acum într-o perioadă a ascensiunii Pământului în care are loc o schimbare multidimensională. Deși valurile de ascensiune și activările au loc tot timpul, afectând numeroase dimensiuni, schimbarea care are loc acum este diferită. Fiecare persoană de pe Pământ și fiecare suflet din planurile interioare se conectează cu fiecare aspect al său din toate cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. Este important să vă amintiți că fiecare persoană este născută din Creator, manifestându-se în numeroase forme în diverse zone ale Universului. Asta înseamnă cu sunteți conectați cu fiecare exprimare a Creatorului. În această schimbare ascensională, vi se cere să vă reconectați cu toate exprimările și manifestările voastre. Este imposibil să înțelegeți sau chiar să conștientizați fiecare exprimare și existență a voastră, așadar, o intenție de conectare este suficientă. Aspectele voastre, care sunt cele mai importante, influente sau inspiratoare vi se vor face cunoscute.

Pe măsură ce fiecare persoană/suflet se conectează cu aspectele mai înalte ale sale, va absorbi și reactiva înțelepciune, vindecare, trezire spirituală și iluminare, permițând unui val de claritate și cunoaștere interioară să se împământeze în fiecare ființă și în Mama Pământ. Deși înțelepciunea ancorată va crea treziri profunde într-un nou mod de existență pentru mulți, cea mai importantă manifestare este prezența unității. Fiecare suflet se conectează cu sinele său multidimensional, astfel încât întregul Pământ și Universul Creatorului sunt unite în unime, unitate și armonie. Conștientizarea unității este cheia. Fiecare ființă este întotdeauna conectată, cu toate acestea, să experimentezi și să întrupezi pe deplin acest lucru, este o asociere conștientă puternică cu Creatorul.

Imaginați-vă cum ar fi dacă în realitatea voastră curentă ați experimenta o profundă rezonanță a unității și a unimii cu fiecare ființă din lumea voastră, indiferent dacă este fizică sau energetică. Imaginați-vă că în mod constant ați experimenta o comuniune completă cu Creatorul. Cum v-ar influența toate acestea realitatea și experimentarea Pământului? V-ați simți mai împământați, ați avea o mai mare claritate în ceea ce privește calea voastră pe Pământ și încredere în propria voastră călătorie de vindecare.

Universul Creatorului și Pământul se unesc ca să creeze și manifeste prezența Creatorului în toate realitățile. Omenirii i se cere, și este invitată să asiste la asta, să întrupeze schimbarea și să învețe să o exprime prin ființa, acțiunile și reacțiunile lor. Omenirea nu a mai avut niciodată ocazia ca în mod conștient să se simtă atât de susținută și de îmbrățișată unul de celălalt și de Universul Creatorului.

Iluzie și Adevăr

Voi sunteți un amestec unic de energii, influențe și exprimări diferite de pe multe nivele ale ființei voastre. La nivel fizic ați putea fi influențați de naționalitatea, cultura, evenimentele istorice, familia, regulile, judecățile voastre și așa mai departe. La nivel energetic ați putea fi influențați de sufletul vostru, grupul de suflet, echipa de ghizi, ghizii angelici și Creator. Mama Pământ și ciclurile ei vă influențează ființa așa cum o face și conștiința colectivă a omenirii. Sunt numeroși factori care vă crează în modul în care vă recunoașteți azi ca fiind voi. Când adăugăm o legătură cu sinele vostru multidimensional, recunoaștem că poate fi provocator să recunoașteți ce este iluzie și ce este adevăr. Puteți începe să vă întrebați cine sunteți cu adevărat, experimentând confuzie și nesiguranță. Scopul schimbării multidimensionale care are loc acum este să aducă o înțelegere clară care continuă să vă evolueze adevărul și pe cine sunteți.

Este nevoie să explorați și să stați un pic în acest spațiu ca să înțelegeți numeroasele influențe asupra ființei voastre. Pe măsură ce începeți să contemplați de ce faceți anumite acțiuni, reacțiuni și creații, veți începe să conștientizați ce este iluzie și ce este adevăr. O altă perspectivă este să conștientizați și să observați ce vă servește și ce nu. Aveți dreptul divin să dați drumul la orice influențe sau impact care nu vă servesc în actuala voastră realitate și ascensiune. Aveți dreptul divin și să îmbrățișați mai deplin influențele care vă servesc și vă împlinesc. Cu cât mai mult timp vă acordați să accesați, explorați și să existați din acest spațiu, cu atât mai mult vă veți recunoaște ca pe un amestec unic, cu tot ceea ce aveți nevoie și vă este necesar, disponibil vouă și accesat prin voi.

Ca să eliberați influențele care nu vă mai servesc, folosiți următoarea invocație:

”Saint Germain, te invit să fii prezent cu mine, îmbrățișându-mă în energia ta transformatoare și eliberatoare. Te rog să eliberezi din ființa mea orice influențe și impact din afara sau din interiorul meu care nu-mi servesc și nu mă împlinesc. Te rog ca pentru totdeauna să eliberezi și să mă eliberezi de impactul și influențele care crează iluzie și o identitate falsă în realitatea și ființa mea. Fie să primesc vindecarea necesară ca să pot susține această puternică schimbare de trezire, realizare de sine și adevăr. Mulțumesc.”

Dați-mi voie mie, Saint Germain, să vin și să lucrez energetic cu voi ca vindecarea potrivită să fie obținută.

Apariția Perspectivei voastre Unice despre Lume

Când vă recunoașteți Sinele Multidimensional este nevoie să-l recunoașteți și în alții. Este o recunoaștere că sunteți mai mult decât existența voastră pe Pământ și suma, așadar, la fel sunt toți ceilalți. Voi sunteți conectați cu și capabili să exprimați întregul Univers al Creatorului, și la fel și toți ceilalți. Sunteți o combinație unică de energii diferite și diverse trase cu grijă din Universul Creatorului ca să se manifeste și să fie exprimate pe Pământ, creând o realitate și un scop specific. Acest lucru este valabil pentru toți ceilalți de pe Pământ. Existența voastră specifică fuzionează apoi și se sincronizează frumos cu fiecare persoană de pe Pământ creând o imagine mai mare și o misiune colectivă care îl va manifesta mai departe pe Creator. Misiunea și scopul vostru divin este să existați în armonie cu voi înșivă, apoi cu toate ființele și exprimările Creatorului. Pur și simplu menținând intenția să faceți acest lucru, va crea o trezire și o aducere aminte mai profundă a unității voastre și a scopului divin cu toate ființele.

Schimbarea Multidimensională a Ascensiunii pe Pământ

Pe măsură ce fiecare suflet se conectează cu sinele său multidimensional și, prin urmare, se unește cu toate exprimările Creatorului la nivel energetic, se crează un val de putere care va curge în fiecare ființă. Astfel, fiecare ființă are puterea de a-și crea și manifesta realitatea aliniată cu adevărul său și cu exprimarea Creatorului. Prin profunda conectare a tuturor aspectelor sinelui și adevărului, fiecare creație și manifestare va servi nu numai individului, ci va împlini toate ființele și Ascensiunea Pământului. Acesta este scopul schimbării multidimensionale, să restabilească unitatea conștiinței, astfel încât fiecare creație să servească scopului mai înalt și planului divin. Fiecare își va experimenta creațiile și manifestările ancorându-se și conectându-se cu o mai mare viteză și potențial pentru că fiecare persoană este susținută de întreg, de natura completă a Creatorului.

Este important să recunoașteți că fiecare persoană datorită nivelului său actual de trezire spirituală și sisteme de credință există la frecvențe energetice diferite și diverse. Prin urmare, prin fiecare persoană adevărul Creatorului este ancorat în toate frecvențele, iar acest lucru în sine crează o puternică schimbare ascensională.

Cu fiecare persoană energizată și încărcată cu atât de multă lumină, pentru omenire și toate ființele din Universul Creatorului există oportunități puternice să creeze numeroase schimbări ascensionale ghidate împlinitoare și de mare impact care să servească tuturor. Aceasta este o schimbare ascensională multidimensională.

Îmbrățișați-vă sinele multidimensional și scopul ascensiunii, recunoașteți adevărul din voi înșivă și din toate ființele, inclusiv din Creator.

Cu eternă iubire și binecuvântări,

Saint Germain



Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.