marți, 4 august 2020

Iluminarea: Curgerea Luminii



Arhanghelul Ametist prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări preaiubite ființe de lumină. Eu sunt Arhanghelul Ametist. Eu sunt aspectul feminin al Arhanghelului Zadkiel, noi lucrăm cu energia celei de-a Șaptea Raze și cu Tărâmul Angelic. Noi suntem în fruntea procesului de Ascensiune, trezirea în fiecare ființă și aducerea aminte a Creatorului. Prin urmare, astăzi doresc să vă aduc un mesaj simplu.
Mesajul meu este să vă concentrați pe accesarea, trezirea și amintirea iluminării. Ca să faceți acest lucru este nevoie să vă concentrați mintea și atenția pe curgerea luminii. În mod constant, pe tot parcursul zilei precum și în starea de somn, lumina curge automat prin ființa voastră, chakrele voastre trag lumină din Universul Creatorului precum și de la sufletul și grupul vostru de suflet. Această lumină curge prin întreaga voastră ființă, prin corpurile voastre energetice și fizice. Lumina susține sănătatea și bunăstarea întregii voastre ființe, este o sursă de alimentare și hrănire mai ales pentru corpurile voastre energetice. Și corpul vostru fizic beneficiază de ea datorită tuturor celulelor voastre care păstrează și radiază lumină. La urma urmei, sunteți o ființă de lumină chiar și atunci când sunteți în existență într-un corp și o realitate fizică. Totul este creat din lumină și energie, ceea ce înseamnă că atât voi cât și totul în jurul vostru, până și gândurile voastre ați putea spune că sunt create din lumină.

Este important să vă dați seama că întreaga voastră ființă trage energie în ea atât pe parcursul zilei cât și în timpul somnului noaptea. Asta înseamnă că există o curgere constantă de energie și lumină prin ființa voastră, că sunteți într-o constantă conectare cu Creatorul experimentând o constantă curgere a luminii Creatorului și a tot ceea ce Creatorul este. Când vă aduceți aminte de acest lucru, începeți să recunoașteți prezența luminii curgând prin voi. Nu este numai lumină, conține coduri, șabloane, intenții, înțelegere și înțelepciune, de fapt, conține iluminare. Acest lucru înseamnă că în mod constant întreaga voastră ființă este umplută cu iluminare și că un șuvoi constant de iluminare curge prin voi. De ce, v-ați putea întreba, nu vă simțiți iluminați în fiecare moment al realității voastre?

Cheia este să vă concentrați atenția asupra iluminării, alinierii și curgerii. S-ar putea să nu fiți conștienți de curgerea constantă a energiei și luminii prin ființa voastră, dacă vă puteți acorda pe voi înșivă și mintea voastră la a fi conștienți de această curgere fie că o simțiți, o percepeți sau conștientizați veți fi în măsură să accesați iluminarea conținută de această curgere de lumină. Cu cât mai mult practicați, cu atât mai ușor va fi să fiți inspirați de iluminarea conținută în curgerea de lumină care în mod constant se mișcă prin voi. Treptat, prin practică, veți trezi iluminarea în ființa voastră, vă veți trezi ca ființă de lumină și veți trezi o aliniere a minții voastre ca să descifrați constant lumina și iluminarea care curge prin voi.

Puteți recunoaște că mesajul meu este simplu, dar, totuși, este o simplitate care este puternică.

Cum vă conectați cu Curgerea de Energie și Lumină care se Mișcă Prin Ființa Voastră?

Eu, Arhanghelul Ametist, vă invit să-mi invocați energiile și prezența, precum și pe cea a Arhanghelului Zadkiel. Dați-ne voie să stăm de fiecare parte a voastră, cu fața la ființa voastră, încapsulându-vă în energia și lumina noastră. Susținem trezirea în ființa voastră și o mai mare sensibilitate la curgerea luminii prin ființa voastră.

Adeseori este mai ușor să simțiți sau să experimentați curgerea luminii fie prin chakra coroană, chakrele din tălpile picioarelor sau chakrele din palme.
Vă invităm să vă îndreptați atenția către chakra celui de-al treilea ochi și chakra coroană. Vă invităm să spuneți cu voce tare: ”Mă deschid pe deplin ca să mă aliniez cu lumina Creatorului care curge prin ființa mea.”

Mențineți-vă atenția în chakra coroană.

Apoi, mutați-vă atenția în chakrele palmelor și spuneți cu voce tare: ”Mă deschid pe deplin ca să mă aliniez cu lumina Creatorului care curge prin ființa mea.”

Concentrați-vă atenția în chakrele din tălpile voastre.

Acum dați-vă voie să începeți să respirați profund, inspirând prin chakra coroană și expirând prin chakrele din palme și din tălpi în mod simultan. Faceți acest lucru preț de câteva momente apoi lăsați-vă respirația și atenția să se fixeze acolo unde se simte confortabil și potrivit.

Dați-vă voie să meditați focalizându-vă în interior și menținându-vă intenția de a vă concentra pe curgerea luminii în ființa voastră fie că o puteți percepe, experimenta, simți sau pur și simplu conștientiza. S-ar putea să simțiți că întreaga voastră ființă se umple cu lumină și că străluciți ca un far. Rămâneți în prezența curgerii luminii.

În timp ce vă concentrați pe lumină, și mai ales cu cât mai mult practicați asta, pot apărea perspective, înțelepciune, înțelegere, conștientizare și iluminare.

Este atât de natural să experimentați curgerea luminii Creatorului prin ființa voastră și, totuși, este ceva ce adeseori mulți uită. Este, de asemenea, natural ca această lumină să aducă înțelepciune, iluminare, vindecare și adevărul Creatorului, există ca voi să o accesați în orice moment.

Aceasta este tehnica și explicația mea simplă pentru trezirea și alinierea cu iluminarea voastră interioară.
Iubirea mea este veșnic cu voi. Este nevoie de iluminare acum pe Pământ, lăsați-o pe a voastră să se activeze.

Vă mulțumesc.

Eu sunt Arhanghelul Ametist




Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.