marți, 18 august 2020

Fiți un Pionier al Ascensiunii Noului Pământ


Maestrul Lanto prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Dragi și blânde suflete ale luminii, vă salut cu onoare și adevăr. Sunt Maestrul Lanto, un maestru ascensionat și Chohan al celei de-a Șasea Raze a Luminii, înlocuindu-l pe Maestrul Isus în supravegherea acestei exprimări sacre a Creatorului. Vin la voi cu scopul de-a vă încuraja să creșteți și să descoperiți lumina ființei voastre, în timp ce vă intensificați și dedicarea interioară.

Pe Pământ vă mutați din frică în iubire, din întuneric în lumină, din dualitate în unime, acesta este un proces de transformare atât de uimitor care are loc în ființa voastră și este proiectat în realitatea voastră. Astfel de transformări vă cer să fiți blânzi, iubitori și răbdători cu voi înșivă. Veți vedea aspecte ale voastre apărând din ființa voastră și din alții, s-ar putea să nu vă placă ceea ce vedeți că apare, dar este necesar să nu luați atât de personal acest proces extraordinar de transformare. Nu vă dați voie să vă atașați de ceea ce apare din interiorul vostru, indiferent că este vorba de o vibrație negativă sau pozitivă. Cel mai important și mai puternic instrument care poate fi folosit în acest moment al ascensiunii este observarea. Când energiile sau chiar perspectivele voastre se schimbă de la întuneric la lumină sau de la negativ la pozitiv în ființa voastră, acest lucru reprezintă o mare curățare și o trezire profundă a Creatorului.

Apariția pot fi obiceiuri din trecutul vostru sau durere din viețile trecute. Este important să prețuiți fiecare conștientizare a voastră, acțiuni și percepții, ca schimbări puternice și prețioase în Ascensiunea Noului Pământ. Cu toții existăm acum în Ascensiunea Noului Pământ. Acest lucru simbolizează că acum există oportunitatea de-a experimenta iubirea completă și absolută în realitatea voastră ca realitate a voastră. Nu a fost niciodată atât de accesibil să existați etern în iubire pe Pământ, acesta este un dar suprem și măreț de oferit și de acceptat de la Creator și Mama Pământ.

Vi s-a acordat o astfel de experimentare pentru că ați încheiat un contract să fiți un pionier al iubirii, păcii, adevărului și împlinirii pe Pământ. Întotdeauna există suflete cărora li se cere să deschidă calea în noile faze ale ascensiunii, să le demonstreze altora cum își poate folosi cineva instrumentele, darurile și posibilitățile noii faze. Este nevoie de pionieri care să limpezească toată energia nedorită a trecutului astfel încât credințele și vibrațiile false din perioadele anterioare să nu contamineze noua fază. Sunteți un pionier al Ascensiunii Noului Pământ, ați consimțit să fiți aici în acest moment cu conștientizarea și capacitățile voastre spirituale divine ca să duceți conștiința omenirii și a Pământului în vibrația centrală a Ascensiunii Noului Pământ. Ne dăm seama că Ascensiunea Noului Pământ poate fi o experimentare nouă, un timp în care să trăiți în iubirea Creatorului fără frică, judecată, suferință sau durere, și, pentru că este o experimentare nouă, ea pare necunoscută. Nesiguranța și energiile nefamiliare pot provoca suferință și confuzie; așadar, ați fost selectați ca pionieri ai Ascensiunii Noului Pământ. Să vă mutați voi înșivă, realitatea, perspectiva și tot ce vă recunoașteți a fi în miezul central al iubirii ca să experimentați abundența iubirii Creatorului și, prin urmare, să le demonstrați altora scopul acestei faze a ascensiunii și bucuriile care pot fi experimentate. Este important să vă aduceți aminte că iubirea este cea mai familiară energie sufletului vostru. Frica poate fi simțită ca familiară și sigură, este o creație falsă care nu are bazele din care să puteți accelera în sufletul Creatorului. Observarea vă permite să recunoașteți energiile care vă sunt cu adevărat familiare și pe cele care sunt false și nehrănitoare.

Dacă vă dați voie să observați toate experiențele, fără să vă dați voie să deveniți atașați de lumină sau de frică, veți putea să vă faceți alegerile și să acționați dintr-un spațiu de echilibru și teren neutru. Acest lucru vă va umple ființa cu mulțumire și un aspect de întregire. Atunci când ne mutăm din frică în iubire, întotdeauna echilibrul este necesar, echilibrul va continua să fie important odată ce ați accesat Ascensiunea Noului Pământ și Tiparul Ascensiunii Noului Pământ. Există așa un potențial în Ascensiunea Noului Pământ, este ca un cufăr plin de comori care așteaptă să fie deschis. Ați explorat deja în mod extins o eră, colectând toate comorile valoroase și lecțiile de creștere, acum este nevoie să descoperiți comoara și lecțiile valoroase ale Ascensiunii Noului Pământ. În prezent, sunteți încă în tranziție adaptându-vă la frecvența energetică și la schimbările vibraționale în timp ce supravegheați și tranzițiile din corpul și ființa voastră. Va veni un moment în care veți fi pregătiți să experimentați abundența Ascensiunii Noului Pământ. Veți recunoaște acest moment, s-ar putea să-l simțiți clar și puternic în energiile voastre, liniște în mintea voastră, iubire constantă în inima voastră și adevărul Creatorului emanând din ființa voastră în aura voastră. În acest moment, iubirea va exploda cu adevărat în viața voastră. Iubirea Creatorului vă va scălda complet, pentru că, datorită pregătirii voastre, veți fi în măsură să recunoașteți această adevărată integrare cu miezul Ascensiunii Noului Pământ, s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați fi binecuvântați cu o iubire copleșitoare din abundență în toate domeniile realității și ființei voastre.

Ascensiunea Noului Pământ este doar începutul, ca o ancorare a Creatorului care vă va deschide extensiv experimentării Creatorului. Acesta este un marker puternic prin faptul că el vestește un timp al experimentării adevărului Creatorului. Întotdeauna l-ați experimentat pe Creator, dar acum sunteți în măsură să experimentați adevărul Creatorului. Este important să înțelegeți că orice, fie negativ, fie pozitiv, deține vibrația Creatorului, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că este adevărul Creatorului. Odată ce vă acordați și fuzionați cu noua fază, veți avea oportunitatea să experimentați adevărul Creatorului. Ascensiunea Noului Pământ va acționa ca o temelie puternică în timp ce explorați faze noi. De asemenea, nu va trebui să așteptați prea mult ca noi faze să apară. Cum ar fi Faza Păcii, Faza Platină Aurie, Faza Puterii Sufletului, Faza Adevărului Divin, Faza Iubirii Unice vor intra în conștiința voastră ca nivele de experimentare și integrare a adevărului Creatorului.

Căutați-l pe Creator

În fiecare zi dați-vă voie să căutați o experimentare frumoasă și iubitoare a Creatorului, căutați un moment în care să fiți îmbrățișați în iubirea Creatorului, observând frumusețea Creatorului, recunoscând adevărul Creatorului. Căutați să experimentați acest moment singuri, cu cei dragi, în natură, cu animalele sau cu străini. Mai întâi dați-vă voie să observați și să eliberați orice așteptări ați putea avea atunci când îl contemplați și îl experimentați pe Creator în viața voastră de zi cu zi.

Prin observarea voastră înșivă și a schimbărilor pe care le obțineți, nu mai credeți că voi sunteți energiile fricii sau negativității, ci pur și simplu o revărsare dintr-o epocă trecută. Cu atașamentele eliberate, veți descoperi apoi că în ființa voastră există energii puternice cum ar fi lumina și dedicarea voastră. Eu, Maestrul Lanto, pot într-adevăr împărtăși cu voi faptul că dedicarea voastră Creatorului este puternică, pentru că voi sunteți pe Pământ să experimentați și să căutați tot ceea ce Creatorul este, în numele Creatorului. Dedicarea voastră nu trebuie să fie construită în această viață, pentru că ea apare din momentul eliberării voastre din pântecele Creatorului în călătoria voastră de ascensiune. Dedicarea este forța voastră conducătoare să vă întoarceți la tot ceea ce Creatorul este, ea trebuie doar recunoscută în această viață și crescută. Dedicarea voastră nu înseamnă că vă veți ascunde întotdeauna de ceilalți contemplându-l pe Creator. Înseamnă că veți trezi o aliniere constantă și sigură și o acordare cu Creatorul care este de neclintit și întăritoare.

Lumina voastră este asemănătoare aurei tuturor calităților divine și sacre și conștientizării care există în ființa voastră. Lumina voastră s-a născut odată cu voi, când ați apărut din pântecele Creatorului, lumina voastră este reprezentativă și este o combinație dintre puterea voastră și toate adevărurile sacre deținute în ființa voastră. Lumina voastră este scutul vostru, hrana voastră și acționează ca o reprezentare a voastră și a sufletului vostru.

Dacă lumina voastră reprezintă puterea și adevărul vostru, în timp ce dedicarea voastră reprezintă legătura voastră sacră cu Creatorul, puteți fi conștienți că dețineți două instrumente puternice care să vă susțină în acest moment de trezire. Acum este momentul să vă accesați lumina și dedicarea ca să vă dirijeze în miezul iubirii. Lumina voastră vă va ilumina întotdeauna calea, în timp ce dedicarea voastră vă va îndrepta și ghida în direcția corectă. Nu sunteți niciodată singuri sau neajutorați, sunteți echipați în această călătorie cu tot ce aveți nevoie ca să fiți un pionier al Fazei Ascensiunii Noului Pământ, încurajându-i și pe alții să facă același lucru.

Apariția Dedicării și a Luminii

Doresc să împărtășesc cu voi o practică care să vă susțină în conectarea cu și realizarea luminii și dedicării voastre.
Dați-vă voie să intrați într-o stare meditativă.

”Îl chem pe Maestrul Lanto să fie prezent cu mine, să-mi susțină trezirea mai mare la lumina și dedicarea mea interioară. Te rog, Maestre Lanto, așează-ți mâinile energetice la baza coloanei mele vertebrale și în spatele chakrei inimii mele și umple-mi întreaga coloană a chakrelor cu conștiința și vibrația ta energetică. Știu că tu deții frecvențe înalte și pure ale luminii și dedicării; accept împărtășirea ta cu mine și experimentarea unei integrări profunde cu energia ta.

Eu sunt Dedicare și eu sunt Lumină. Îmi curăț întreaga ființă de tot ceea ce-mi împiedică și-mi blochează experimentarea dedicării și luminii mele permițând nașterea și trezirea dedicării și luminii mele în ființa și realitatea mea curentă.

Îmi dau voie acum să recunosc, observ și experimentez lumina și dedicarea mea divină. Mulțumesc.”

Amintiți-vă că toate aspectele ființei voastre sunt sacre, așa că, imaginați-vă că din baza coloanei voastre vertebrale energia luminii și dedicării voastre se naște în întreaga voastră ființă, umplându-vă fiecare celulă și conștientizarea cu o lumină supremă puternică ce emană și un profund sentiment de dedicare față de Creator.

Asta este și o profundă curățare, purificare și împuternicire pentru ființa voastră, doar focalizați-vă asupra respirației voastre atâta timp cât doriți.

Cu lumină radiantă și cu susținerea mea constantă,

Eu sunt Maestrul Lanto



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.