miercuri, 26 august 2020

Uriașii există, ei nu au dispărut, ci s-au ascuns



Mesaj de la Unu prin Sophia Love

28 Iunie 2020, ora 6:30 AM

Sunt eu Sophia. Sunt Unu.

Bună, îți mulțumesc că ai venit. Este dimineață târziu acum și mă întreb dacă ora mai este încă potrivită. Vrei să spui ceva despre schimbare și dacă asta este cea mai bună?

Noile frecvențe și nivele atinse în voi au permis schimbarea. Cel mai potrivit moment să obții o transmisie pură este cel în care pregătirea face parte din rețetă. Noi dezvoltăm un spațiu sacru împreună și putem crea momente potrivite și timp pentru acestea. Da, funcționează bine. Se poate schimba. Vom vedea.

Ce am vrut să discut astăzi are legătură cu găsirea, recent publicată, a unor oase de uriași.

Nu știu nimic despre asta.

Nici nu trebuie să fie în conștientizarea ta ca să discutăm aici.

Sunt oameni de știință și nespecialiști care au găsit și ținut aceste oase în mâinile lor. Nu este nevoie să fie convinși de adevărul (existenței) acestor oameni din trecut pe Pământ. Numărul oamenilor care au avut acces sau au fost martorii existenței relicvelor este mare atunci când îi incluzi pe toți care au fost de-a lungul mai multor ani.

Pentru că adevărul cu privire la rasele alternative care trăiesc pe planetă alături de omenire este întortocheat, iar în unele cazuri intenționat scos din povestea voastră.

Adăugarea uriașilor în tărâmul poveștilor pentru copii este o metodă eficientă de a-i transforma în nonsens și imaginație. Dacă vă amintiți modul în care creierul uman învață – prin asociere și memorare și conectare – vă puteți da seama că punând uriașii în mințile copiilor este un mod eficient de a-i păstra în conștiința omului, dar făcând adevărul confuz.

Uriașii există. Ei nu au dispărut, ci s-au ascuns. Cu unii dintre aceștia, Sophia, ai vorbit telepatic.

Unii dintre ei au fost văzuți de armata voastră. Toți cei care se întâlnesc cu aceste ființe sunt puși să jure că vor păstra secretul după aceea. Cu toate acestea, există zvonuri consistente și povestea rămâne acolo.

Nu va fi validată de nici o apariție masivă de ființe umanoide uriașe. Va fi luat în mod deschis în considerare cândva și pe măsură ce trecerea la o comunitate mai deschisă și mai liberă științific este prezentă. Ei nu sunt ființe războinice, doar mari. Numărul lor nu este mare, dar sunt longevivi și trăiesc într-o comunitate bine ascunsă – nedescoperită.

Motivul pentru care menționez aceste lucruri este ca să introduc ideea de umanoizi alternativi. Progenitorii sunt mai înalți decât omul; de 7 – 8 picioare (2,13 – 2,44 metri) în unele cazuri. Mărimea nu indică atitudinea sau scopul, totuși, cel mai util va fi să privim lucrurile în acest fel.

Acești uriași sunt pur și simplu o altă rasă de ființe umanoide. Nu sunt canibali și nu se hrănesc cu oameni. Sursa lor de hrană este în cea mai mare parte vegetală și vânat. Își produc propriile lor rețete pentru hrănirea regulată în așa fel încât să nu-și epuizeze sursele de hrană din zonă; locurile în care locuiesc.

Sunt blânzi și simpli pentru voi, comunicarea ar trebui să fie telepatică. Au fost lăsați în pace de Draconieni. În mare parte au fost lăsați în pace și de oameni.

În aceste momente de trezire și descoperire este important să fiți deschiși la toate minciunile pe care acum le acceptați ca adevăr. Nu vor supraviețui schimbării în frecvență. Vor fi expuși și să negați ceea ce vedeți și auziți pentru că nu se potrivește cu povestea pe care ați învățat-o, înseamnă să vă negați propria evoluție.

Această Ascensiune vă va schimba toate presupunerile care au fost orchestrate de cei care au manipulat viața aici. Ați fost instruiți să vă fie frică de lucrurile și ființele care nu vă fac rău și apoi să aveți încredere în sistemele și ființele care vă fac.

Acesta este obstacolul pentru voi acum. Pe măsură ce vă confruntați cu adevărul din inima voastră, despre voi înșivă, vă confruntați în același timp cu un atac violent de dezvăluiri cu privire la viață în general. Nu este prea mult pentru voi, este totuși un calvar provocator și vi se va cere să folosiți toată tăria de caracter interioară ca să rămâneți în picioare în timp ce se spală prin locul în care vă aflați.

Claritatea și adevărul sunt întotdeauna mai bune și vor fi simțite ca o pernă moale în comparație cu conflictul ascuțit actual pe care-l experimentați acum.

Vei vedea, om drag, vei vedea. Totul va fi revelat.

Asta e tot.

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.