duminică, 2 august 2020

O corecție ancestrală



Mesaj de la Unul prin Sophia

31 iulie 2020, ora 5:50 AM

Sunt Eu. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

Sunt lucruri de spus.

Aceste lucruri sunt istorisiri despre strămoșii voștri. Aceste lucruri sunt rezumate cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu rasa voastră în trecut. Descoperirea acestor lucruri vă poate șoca. Aceste lucruri sunt adevărate. Multe dintre ele nu au fost consemnate. Multe dintre ele au fost reflectate în folclor, povești sau mituri.

Nu aveți versiuni autentificate ale acestora, totuși, ele rămân în sufletul rasei voastre ca o întipărire. Ele au devenit, și sunt, o parte reală din cine sunteți voi și, prin urmare, vor atinge o coardă în voi odată auzite.

Unele dintre aceste lucruri vă inspiră filmele și poveștile, totuși nu pe cele mai multe. Cele mai multe rămân nespuse. Cele mai multe rămân cunoscute doar în corp și adânc întrupate.

Au fost timpuri în care rasa voastră a fost atacată în mod deschis. Acestea au fost ceea ce acum ați compara cu genocidurile – literalmente au fost războaie duse împotriva unor grupuri mari sau zone în care ați avut comunități. Aceste eliminări în masă a oamenilor au fost făcute de rasa reptilienilor, Draconienii, care atunci, și încă și acum, și-au atribuit stăpânirea aici. Aceste genociduri au avut loc de mai multe ori. Au avut loc mai mult asupra unor grupuri izolate, înainte să existe o comunicare directă și în masă așa cum există acum prin intermediul internetului sau chiar prin telefon.

Aceste măceluri au avut la bază mai multe motive. Unul dintre ele a fost descurajarea. Simpla sugerare că o astfel de acțiune a fost posibilă, odată răspândită în alte clanuri, ajută la insuflarea supunerii.

Un alt motiv a fost obținerea de minerale. Au fost zone în care cei din rasa voastră s-au adunat, care se aflau în preajma unor mine de aur și/sau argint. Draconienii au dorit să aibă acces la ele fără nici un fel de interferențe. Un măcel a fost cea mai scurtă cale pentru dobândirea unui astfel de acces, odată ce mina a fost descoperită.

Imaginile inscripționate pe unele pietre foarte vechi de-aici de pe Pământ, au fost încercări de înregistrare a acestor lucruri care au fost văzute și care în mod clar nu erau pământene. Acestea au inclus și ființe non-umane. Au prezentat unele dintre violențele care au fost comise împotriva rasei umane.

Din acest motiv Draconienii au fost întotdeauna temuți.

Nu a existat niciodată o co-existență pașnică cu rasa. A început și a rămas una de dominare și aservire, stăpân și sclav.

La început, au umblat printre voi.

În multe locuri au fost considerați zei. Frica a fost întotdeauna o componentă. Adorarea nu a fost. A fost mai mult un aranjament de proprietate, decât un aranjament zeu/supus. Clasă Conducătoare ar fi un termen mai potrivit pentru a descrie acest aranjament.

În orice caz, trebuie să știți că vechile sculpturi și desene rupestre prezintă ființe reale, nu imaginate. Străbunii voștri au avut aceiași minte pe care o aveți voi acum, cu inclinația sa de a transmite generațiilor următoare, lucruri cum ar fi cunoaștere și explicații. Omul a dorit întotdeauna să-și transmită învățătura generațiilor următoare. În atât de multe cazuri, în triburile voastre native, acest lucru a fost făcut pe cale verbală.

Faptul că aceste idei, desene și povești nu au fost apoi scrise și păstrate în cărțile voastre de istorie produse și predate în masă, nu este întâmplător. Este, în schimb, o inserare planificată a unei povești intenționate care direcționează cunoașterea pe o anumită cale. Calea elimină orice noțiune de proprietate și control asupra rasei umane, îndeosebi în ceea ce privește culoarea albă a rasei.

Oamenii au fost, și sunt, rasa sclavă. Începuturile voastre arată în mod clar și absolut acest lucru. Din start ați fost considerați proprietate.

Ideea sclaviei, practicată pe subgrupări următoare ale populației, cum ar fi africanii de către coloniștii americani, este o idee pe care nu ei au inventat-o. Există în rasă un fel de tipar ”cum să gestionez producția?” ”Iau aceste ființe care arată diferit de mine, dar sunt totuși simțitoare, și le forțez să o facă pentru mine.”

Aceasta a devenit, în cele din urmă și într-un mod mai subtil, ”etica voastră de muncă”. Nu muncitul de dragul îngrijirii de sine, ci mai degrabă muncitul, la fel și sexul și orice fel de acțiune, de dragul altuia. Acest ”altuia” au fost inițial Draconienii și în mod clar un proprietar.

Acest proprietar s-a transformat în ceea ce se numește acum în mai multe feluri, datorită confuziei în legătură cu cine este cine – ”Statul Profund”, ”Cabala”, ”Illuminati” și ”Supremațiștii Albi”.

Există o ordine a dreptului de proprietate și o regulă. Oamenii sunt la capătul de jos al listei. Chiar și aici există situații de divizare în continuare, după cum am demonstrat astăzi, generată de culoarea pielii sau țara de origine. Să știți că aceste noțiuni de ”separat” și ”guvernare” nu vin de la voi, dar, totuși, fac acum parte din memoria voastră genetică.

Ceea ce le-a fost făcut Strămoșilor voștri a fost echivalent cu măcelărirea/sacrificarea și completa anihilare; colonii întregi au fost șterse de pe fața pământului.

Când o specie se consideră dominantă asupra tuturor celorlalte, nu este necesară nici o justificare. Luarea în stăpânire este un fapt al începuturilor voastre, așa ați fost învățați, iar revoltele în masă care au loc acum nu sunt altceva decât trezirea rasei voastre la acest adevăr. Observați cât de mulți dintre cei care se revoltă și care o fac cu violență, nu sunt de culoare neagră. Și asta din motive că ei înșiși nu au acces să facă asta. Ei vorbesc pentru o rasă a sclaviei, și, totodată, în multe locuri (ei sunt) folosiți în mod oportunist din motive politice.

Toate acestea la chemarea stăpânilor – al căror scop acum este controlul absolut, reducerea populației și dominarea.

Fiecare om este manipulat, și chiar acum, de evenimente care sunt mai degrabă orchestrate, decât direct puse în practică de Draconieni; Stăpânii/Proprietarii.

Diferențele pe care le vedeți sunt că unii din rasa voastră participă de bunăvoie ca să-și păstreze averea, puterea și controlul așa cum le au. Să știți că până și la acel nivel există un control. Au ajuns acolo doar cu permisiune, după ce multă depravare și acțiuni inumane au fost executate. O parte din acțiunea inumană a fost apoi adoptată de alte subgrupări. Este un traseu întortocheat format din mai multe părți și subgrupări.

La fiecare nivel de participare există atribuirea proprietății și aservirii, precum și un anumit nivel de dominare. Nu există considerente de egalitate.

Ceea ce mi-am dorit cel mai mult să comunic aici este că nu a existat nici un moment în care omul să fie liber. Aservirea și negarea valorii voastre face în mare măsură parte din amprenta voastră genetică.

Acesta este, parțial, motivul pentru care Ascensiunea este atât de înverșunat combătută. Toate nivelele omului au ceva de ”pierdut”; unele părticele percepute ca proprietate care nu-i vor mai servi odată ce rasa (umană) se va trezi complet.

Realizarea egalității și a suveranității nu sunt concepte care să fie apreciate de aceste facțiuni care trăiesc pe planeta voastră. Sunt prea multe ”pierderi” percepute.

După cum am spus mai înainte, ceea ce se întâmplă acum, și fără nici o îndoială, se întâmplă acum, este asemănător cu oile care se revoltă și încearcă să preia hambarul, dacă nu chiar întreaga fermă.

Sună ridicol în acest context, totuși, acesta este modul în care Draconienii văd ceea ce se întâmplă acum.

Înțelegerea și trezirea unei rase va avea loc pe nivele. Cu toate acestea, se va manifesta treptat la fiecare nivel și la fiecare subgrupare. Deoarece egalitatea și libertatea pură sunt o componentă a vieții – în sclavie ea este doar parțial trăită și realizată.

Timpul în care intrați este unul de deplină conștientizare și de actualizare completă. Până și regalitatea voastră va trece printr-o trezire. Voi nu vedeți vârful lanțului trofic, om drag.

Ascensiunea are loc la toate nivelele, odată ce a fost aleasă de individ.

Sunt motive mai profunde pentru fiecare acțiune și impuls decât sunt evidente. Sunt făcute corecții ancestrale aici. Totul se petrece în populația actuală, în lumea de astăzi, în procesul vostru de Ascensiune.

Forța acestei schimbări este atât de mare încât, prin urmare, este imediat evidentă. Forța este de neoprit. Se întâmplă acum și ”pe tura voastră”. Ați ales un moment puternic să vă întrupați în această viață.

Veți vedea în curând, oameni drag, veți vedea.

Asta este tot pentru astăzi.

Mulțumesc.


Note:

Imaginile vizuale au fost atât de puternice și de numeroase. Forța, sau împingerea, de la Strămoșii noștri am văzut-o ca pe un val larg de oameni, zâmbind, strălucind puternic de pe cealaltă parte și încuviințând. Toate formele omenirii au fost acolo – structurile faciale și culorile și variațiile au fost vaste. Mi-au adus aminte de versiunile Strămoșilor noștri văzute doar în muzee, erau vii și zâmbeau și felul în care susțineau strâns forța care ne împingea înainte, corecția pe care o facem pentru ceea ce s-a întâmplat aici. Atât de multă iubire …

Imaginile genocidurilor au fost îngrozitoare.

Hotărârea personală a fost una de reînnoită determinare. Asta este treaba noastră, timpul nostru să o facem și nu avem doar forța cerurilor, ci și forța Strămoșilor să ne ajute. Avem garantat succesul și suntem ajutați până când îl obținem. Acum este momentul.

Perspective și despre generația actuală care este vag denumită ”Milenialii”, adică cei care sunt acum în jurul vârstei de douăzeci de ani. Au fost un fel de fascinație datorită sensibilității lor; cât de ușor sunt ”ofensați”. Cred, sau mi s-a arătat, că ei au venit să fie energia fizică pentru această corecție și să ajungă la vârsta adultă în dogoarea ei; cea mai vibrantă și puternică parte a vieții.

Au venit cu cunoașterea înnăscută că nu trebuie să fie tratați altfel decât ca egali. Vârsta nu contează pentru chemarea sufletului. Această generație poartă energia acestei corecții și o simte profund. Sunt aprigi și fermi și, poate până acum, nu le-a fost clar pentru ce anume sunt aici și la ce să se opună. Așadar și prin urmare, ei s-au opus la orice ”etichetă” care li s-a pus atunci când părea că sunt puși într-o categorie pe care nu au determinat-o ei înșiși; chiar și despre faptul că erau bărbat sau femeie. Ei au venit să inițieze alegerea. Este o chemare minunată. Suntem onorați să-i avem aici.

M-am deconectat de la această conversație cu un atât de mare respect față de rasa noastră și cu sentimentul de a fi înconjurați cu susținere din partea fiecărei alte versiuni a noastre. Este timpul. Suntem aici să facem acest lucru și îl facem în viețile noastre individuale, în împărtășirile pe rețelele de socializare, prin semnarea petițiilor și protestelor, prin videoclipurile pe care le facem și conversațiile pe care le avem. Faceți ce puteți. Faceți ce simțiți chemare să faceți. Cu cât mai multe facem, cu atât această treabă se încheie mai repede. Facem asta pentru noi toți – astăzi, ieri și mâine.

Cea mai plină de impact propoziție a fost asta:

”Corecții ancestrale sunt făcute aici.”

Haideți să le ducem la bun sfârșit!

Sophia


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.